Lakis! Ιούλιος 19, 2006 #101 Ιούλιος 19, 2006 Μήπως πρέπει να βάζουμε και στα υπ'όψην και την PhysX? Αξίζει περισσότερο για κάποιον που έχει αρκετά καλό σύστημα συνολικά να αναβαθμίσει σε conroe ή να πάρει μια physX με σαφώς λιγότερα λεφτά? Καλά,εγώ εννοείται πως πάω συνολικά για αλλαγή
unknown Ιούλιος 19, 2006 #102 Ιούλιος 19, 2006 τι σχεση εχει το physx? αν λες για gaming δεν τρεχουν πιο γρηγορα τα παιχνιδια αλλα τα κανει πιο ρεαλιστικα..
Lakis! Ιούλιος 19, 2006 #103 Ιούλιος 19, 2006 Εννοείται για gaming. Για αυτό ρωτάω. Αξίζει να παίζουμε απο 80 fps σε 120 fps ή να παίζουμε πιο ρεαλιστικά? Πάντα έχοντας υπ'όψην και το κόστος.
anubis Ιούλιος 19, 2006 #104 Ιούλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! [Χθες, στις 10:10] Η διαφορά είναι ότι μπορώ οποιαδήποτε στιγμή να κάνω τα πάντα Για σκέψου κάποιο χρήστη με υπολογιστή 4ετίας, να παίζει Ghost Recon... Oblivion, F.E.A.R.... :...: Πειραζει που με τον υπολογιστη της υπογραφης μου (3ετιας εκτος της VGA) παιζω FEAR με 50-60 frames σε 1280χ1024 με ΑΑ και AF on? Μη λεμε και ο,τι θελουμε εδω μεσα επειδη καποιος μας εδωσε ενα βημα για να μιλησουμε. Τρεχετε και αγοραζετε κατι με το που θα βγει στα ραφια των καταστηματων (και οι περισσοτεροι απο σας λογω ηλικιας, με τα λεφτα του μπαμπα). Αυτο ομως που με εξοργιζει περισσοτερο ειναι ο λογος που το κανετε. Για να μη συναντηθειτε μεταξυ σας σε κανα meeting και σας "την πει" ο αλλος που θα βγαζει το superPi μερικα νανοδευτερολεπτα πιο συντομα. Και μη μου πειτε την γνωστη αηδια οτι θελετε να πηγαινει γρηγορα το μηχανημα για να σας διευκολυνει στις εργασιες σας. Το κανετε για να φανταζει πιο super η υπογραφη σας. Και για να σας λυθει η απορια με τι δικαιωμα τα γραφω αυτα, το κανω με το δικαιωμα της 20ετιας που ασχολουμαι με υπολογιστες και της 8ετιας τοσο σε επισκευες υπολογιστων, οσο και σε στησιμο και συντηρηση δικτυων. Εχω μαθει λοιπον ολα αυτα τα χρονια, να αλλαζω κατι οταν δε με εξυπηρετει πλεον και οχι επειδη βγηκε κατι νεο που αυξανει τις επιδοσεις του μηχανηματος μου κατα ενα μονοψηφιο νουμερο και με κανει πιο δημοφιλη στα forum και στις συζητησεις που γινονται στις καφετεριες. Παντως παρα το υφος μου, ολα αυτα σας τα γραφω τελειως φιλικά. Σταματηστε να ασχολειστε με λεπτομερειες. Πολλες φορες, συμφωνω οτι οι λεπτομερειες κανουν τη διαφορά, αλλα τελικά στο συγκεκριμενο τομεα, δεν αξιζει παιδια. Οι υπολογιστες ειναι σχεδιασμενοι ωστε να μας υπηρετουν και οχι να τους υπηρετουμε-ταϊζουμε. Ειχα φτασει κι εγω καποτε σε σημειο να δουλευω για να βελτιωνω συνεχεια το PC, αλλα.......... ΞΥΠΝΗΣΑ εγκαιρως. Με βοηθησε πολυ και η κοπελα μου στην "απεξαρτηση". Οσοι δεν εχετε, βρειτε γυναικα. Πολυ πιο ενδιαφερουσες (και οικονομικες, ετσι που εχετε καταντησει) απο τους υπολογιστες. Ανοιχτος σε αντιρρησεις-αντιδρασεις. Αλλωστε, αυτα ειναι που κανουν ενδιαφερουσα μια συζητηση.
unknown Ιούλιος 19, 2006 #105 Ιούλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Lakis! [Σήμερα, στις 13:27] Εννοείται για gaming. Για αυτό ρωτάω. Αξίζει να παίζουμε απο 80 fps σε 120 fps ή να παίζουμε πιο ρεαλιστικά? Πάντα έχοντας υπ'όψην και το κόστος. το physx θελει ''δυνατη'' καρτα..πρωτα αγοραζεις μια καλη καρτα γραγικων και μετα το physx
Wizard! Ιούλιος 19, 2006 #106 Ιούλιος 19, 2006 @anubis: Ναι, το ύφος σου με ενοχλεί και δε θα απαντήσω Εκτός ίσως του ότι, τα δικά μου χρήματα τα ξοδεύω όπως θέλω εγώ, κι αν η γυναίκα μου είναι οικονομικότερη από το χόμπυ μου, δεν αφορά κανέναν
yanni Ιούλιος 19, 2006 #107 Ιούλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από unseen αυτη η μητρικη υπαρχει ετοιμοπαραδοτη στην ελλαδα και εχει ~60 ευρω.http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm Μάλλον ψιλό-μάπα το καρπούζι. Είχε VIA που δεν είναι καθόλου καλό, αλλά έμιαζε ενδιαφέρουσα με όλες αυτές τις πατεντιές ( και AGP και PCIe και DDR και DDR2 ). Πέρα λοιπόν από τα πιθανά προβλήματα με τους SATA2 και το VIA διαβάζω και το παρακάτω στο AnandtechThose updated boards are already starting to appear and an ASRock version is included in this Buyers Guide. However, the VIA PT880 PRO chipset does not fully support PCIe graphics, and the boards are a hybrid supporting AGP 8x and PCI Express 4X.We did not expect much in the way of overclocking with this board and this is about what we got. However, the board did overclock further than we expected - a pleasant surprise - and we almost reached the 300FSB level with our test components.Οπότε για την ώρα φτηνές μητρικές για Conroe απλά ΔΕΝ υπάρχουν.
Trooper Ιούλιος 19, 2006 #108 Ιούλιος 19, 2006 @anubis: Τρέξε μας και ενα bench απο το Fear που λες για να δουμε... Γιατι καπως χλωμό το κόβω. Οσο για τα υπόλοιπα, θα συμφωνήσω με το wizard. Αλλος ενας μεσίας να μας σώσει!
JimmyFox Ιούλιος 19, 2006 #109 Ιούλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από anubis Πειραζει που με τον υπολογιστη της υπογραφης μου (3ετιας εκτος της VGA) παιζω FEAR με 50-60 frames σε 1280χ1024 με ΑΑ και AF on? Μη λεμε και ο,τι θελουμε εδω μεσα επειδη καποιος μας εδωσε ενα βημα για να μιλησουμε. Τρεχετε και αγοραζετε κατι με το που θα βγει στα ραφια των καταστηματων (και οι περισσοτεροι απο σας λογω ηλικιας, με τα λεφτα του μπαμπα). Αυτο ομως που με εξοργιζει περισσοτερο ειναι ο λογος που το κανετε. Για να μη συναντηθειτε μεταξυ σας σε κανα meeting και σας "την πει" ο αλλος που θα βγαζει το superPi μερικα νανοδευτερολεπτα πιο συντομα. Και μη μου πειτε την γνωστη αηδια οτι θελετε να πηγαινει γρηγορα το μηχανημα για να σας διευκολυνει στις εργασιες σας. Το κανετε για να φανταζει πιο super η υπογραφη σας. Και για να σας λυθει η απορια με τι δικαιωμα τα γραφω αυτα, το κανω με το δικαιωμα της 20ετιας που ασχολουμαι με υπολογιστες και της 8ετιας τοσο σε επισκευες υπολογιστων, οσο και σε στησιμο και συντηρηση δικτυων. Εχω μαθει λοιπον ολα αυτα τα χρονια, να αλλαζω κατι οταν δε με εξυπηρετει πλεον και οχι επειδη βγηκε κατι νεο που αυξανει τις επιδοσεις του μηχανηματος μου κατα ενα μονοψηφιο νουμερο και με κανει πιο δημοφιλη στα forum και στις συζητησεις που γινονται στις καφετεριες.Παντως παρα το υφος μου, ολα αυτα σας τα γραφω τελειως φιλικά. Σταματηστε να ασχολειστε με λεπτομερειες. Πολλες φορες, συμφωνω οτι οι λεπτομερειες κανουν τη διαφορά, αλλα τελικά στο συγκεκριμενο τομεα, δεν αξιζει παιδια. Οι υπολογιστες ειναι σχεδιασμενοι ωστε να μας υπηρετουν και οχι να τους υπηρετουμε-ταϊζουμε. Ειχα φτασει κι εγω καποτε σε σημειο να δουλευω για να βελτιωνω συνεχεια το PC, αλλα.......... ΞΥΠΝΗΣΑ εγκαιρως. Με βοηθησε πολυ και η κοπελα μου στην "απεξαρτηση". Οσοι δεν εχετε, βρειτε γυναικα. Πολυ πιο ενδιαφερουσες (και οικονομικες, ετσι που εχετε καταντησει) απο τους υπολογιστες.Ανοιχτος σε αντιρρησεις-αντιδρασεις. Αλλωστε, αυτα ειναι που κανουν ενδιαφερουσα μια συζητηση. Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά διαφωνώ σε 2 σημεία.1) Το FEAR αποκλείεται να πάιζει με τόσα frames έχοντας ενεργοποιημένα τα AA/AF στην ανάλυση αυτή και με κάρτα ATi (που ώς γνωστόν δεν τραβάνε στο OpenGL όπως οι nVidia)2) Η γυναίκα ποτέ δεν θα είναι οικονομικότερη του PC...
Georgesod Ιούλιος 19, 2006 #110 Ιούλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από anubis [Σήμερα, στις 14:09] Παντως παρα το υφος μου, ολα αυτα σας τα γραφω τελειως φιλικά. Σταματηστε να ασχολειστε με λεπτομερειες. Πολλες φορες, συμφωνω οτι οι λεπτομερειες κανουν τη διαφορά, αλλα τελικά στο συγκεκριμενο τομεα, δεν αξιζει παιδια. Οι υπολογιστες ειναι σχεδιασμενοι ωστε να μας υπηρετουν και οχι να τους υπηρετουμε-ταϊζουμε. Ειχα φτασει κι εγω καποτε σε σημειο να δουλευω για να βελτιωνω συνεχεια το PC, αλλα.......... ΞΥΠΝΗΣΑ εγκαιρως. Με βοηθησε πολυ και η κοπελα μου στην "απεξαρτηση". Οσοι δεν εχετε, βρειτε γυναικα. Πολυ πιο ενδιαφερουσες (και οικονομικες, ετσι που εχετε καταντησει) απο τους υπολογιστες. Ανοιχτος σε αντιρρησεις-αντιδρασεις. Αλλωστε, αυτα ειναι που κανουν ενδιαφερουσα μια συζητηση. Ευχαριστούμε
hipro5 Ιούλιος 19, 2006 #111 Ιούλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 14:50] 2) Η γυναίκα ποτέ δεν θα είναι οικονομικότερη του PC... I second that........Ακόμα πληρώνω την πρώτη...... .......και θα μου επιτρέψεις να το βάλω αυτό στις ατάκες του TheLab......
GoriLLakoS Ιούλιος 19, 2006 #112 Ιούλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από anubis Πειραζει που με τον υπολογιστη της υπογραφης μου (3ετιας εκτος της VGA) παιζω FEAR με 50-60 frames σε 1280χ1024 με ΑΑ και AF on? Μη λεμε και ο,τι θελουμε εδω μεσα επειδη καποιος μας εδωσε ενα βημα για να μιλησουμε. Τρεχετε και αγοραζετε κατι με το που θα βγει στα ραφια των καταστηματων (και οι περισσοτεροι απο σας λογω ηλικιας, με τα λεφτα του μπαμπα). Αυτο ομως που με εξοργιζει περισσοτερο ειναι ο λογος που το κανετε. Για να μη συναντηθειτε μεταξυ σας σε κανα meeting και σας "την πει" ο αλλος που θα βγαζει το superPi μερικα νανοδευτερολεπτα πιο συντομα. Και μη μου πειτε την γνωστη αηδια οτι θελετε να πηγαινει γρηγορα το μηχανημα για να σας διευκολυνει στις εργασιες σας. Το κανετε για να φανταζει πιο super η υπογραφη σας. Tα λεφτα ειναι για να τα τρωμε...και ο καθενας τα τρωει οπου θελει και οπου νιωθει καλυτερα οταν τα τρωει... Αλλος σε γυναικες , αλλος σε αμαξια , αλλος σε μπουζουκια(JimK) , αλλος σε γυναικες , αλλος σε ταξιδια..αλλος...,αλλος...,αλλος......
Wizard! Ιούλιος 19, 2006 #113 Ιούλιος 19, 2006 Και για να συνεχίσουμε στο θέμα μας... Τούτη εδώ http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1179&l1=3&l2=11&l3=0 σε τι υστερεί από μια BadAxe ή μια Asus Digital Home ? Μόνο στο crossfire?
spresv Ιούλιος 19, 2006 #114 Ιούλιος 19, 2006 Πω πω πως με εκνευριζουν κατι ατομα που θελουν να κανουν κουμαντο στο pc και κατ επεκταση στο πορτοφολι του αλλου "για το καλο τους".... Φιλε μου αυτα θα πιασουν τοπο σε κανενα insomnia, το θεμα του συγκεκριμενου φορουμ ειναι το overclocking, το οποιο δεν γινεται σε pc 4ετιας που απλα κανει τη δουλεια του. Εαν δεν σου αρεσει, εισαι ελευθερος να φυγεις, δεν θυμαμαι κανενα κανονα που να λεει οτι αφοτου γραφτηκες πρεπει να ποσταρεις. Θυμαμαι ομως εναν πολυ συγκεκριμενο που λεει οτι η συμπεριφορα σου και τα γραφομενα σου πρεπει να ειναι κοσμια.Και ξαναλεω, δεν σε αναγκασε κανενας να παρεις το καλυτερο η να βγαζεις 4sec στο π, αλλα τουλαχιστον σεβασου αυτους που το εχουν σαν χομπι, ή ακομα και σαν κυρια απασχοληση. Ο καθενας κανει οτι θελει κ δεν ειναι αναγκασμενος να δωσει λογαριασμο σε κανενα. Κ καλο θα ηταν να μην κρινεις ατομα που δεν τα ξερεις, ή ακομα χειροτερα να τα συγκρινεις με τον εαυτο σου.
anubis Ιούλιος 19, 2006 #115 Ιούλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 14:50] Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά διαφωνώ σε 2 σημεία.1) Το FEAR αποκλείεται να πάιζει με τόσα frames έχοντας ενεργοποιημένα τα AA/AF στην ανάλυση αυτή και με κάρτα ATi (που ώς γνωστόν δεν τραβάνε στο OpenGL όπως οι nVidia) θα ποσταρω την οθονη μου την ωρα που παιζω παιδια καθως και τις ρυθμισεις που κανω. Ετσι, για να μη λετε.
anubis Ιούλιος 19, 2006 #116 Ιούλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από spresv [Σήμερα, στις 15:47] Θυμαμαι ομως εναν πολυ συγκεκριμενο που λεει οτι η συμπεριφορα σου και τα γραφομενα σου πρεπει να ειναι κοσμια. γιατι? προσεβαλα κανεναν? ισως μονο εσενα? γιατι κανενας αλλος δεν επεσημανε κατι παρομοιο. Απλα διαφωνησαν μ αυτα που εγραψα. Ασε που με καποια συμφωνησαν κιολας.
xrist Ιούλιος 19, 2006 #117 Ιούλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από anubisΞΥΠΝΗΣΑ εγκαιρως. Με βοηθησε πολυ και η κοπελα μου στην "απεξαρτηση". KΑΙ Ο Anubis ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ... Αρχική απάντηση από anubis βρειτε γυναικα. Πολυ πιο ενδιαφερουσες (και οικονομικες, ετσι που εχετε καταντησει) απο τους υπολογιστες. Σσσσσ... πιο σιγα ρε φιλε μη σ'ακουσει η γυναικα μου.... :whistling
JimmyFox Ιούλιος 19, 2006 #118 Ιούλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 I second that........Ακόμα πληρώνω την πρώτη...... .......και θα μου επιτρέψεις να το βάλω αυτό στις ατάκες του TheLab...... ...άντε καλά... Αρχική απάντηση από anubis θα ποσταρω την οθονη μου την ωρα που παιζω παιδια καθως και τις ρυθμισεις που κανω. Ετσι, για να μη λετε. To να σου εμφάνισε κάποια στιγμή στιγμή το Fraps τον αριθμό 50 ή 60 δε λέει τίποτα. Το θέμα είναι να παίζεις συνέχεια με υψηλό αριθμό fps, ειδικά όταν στην σκηνή απεικονίζονται νερά, αρκετοί εχθροί και να γίνεται καταιγισμός από σφαίρες. Αν έχεις απέναντί σου τοίχο και δείχεις 60 frames....
anubis Ιούλιος 19, 2006 #119 Ιούλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 16:01] Σσσσσ... πιο σιγα ρε φιλε μη σ'ακουσει η γυναικα μου.... :whistling χα χα. Καλο, Χρηστο. Sorry, τα ειχα παρει λιγο σημερα αλλα θα μου περασει.
tassoss Ιούλιος 19, 2006 #120 Ιούλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από anubis [Σήμερα, στις 15:49] θα ποσταρω την οθονη μου την ωρα που παιζω παιδια καθως και τις ρυθμισεις που κανω. Ετσι, για να μη λετε. το fear εχει built-in benchmark. εκεινο πρεπει να τρεξεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.