Jump to content

Conroe...για ποιους έχει νόημα...

yannis76

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Και ποιο το κακό στο ότι το ποστ δεν έχει νόημα; Οι πιο ωραίες συζητήσεις γίνονται όταν δεν υπάρχει νόημα. Και στην τελική αν δεν άρεσε το thread δεν θα μεγάλωνε...Μια συζήτηση είναι...τίποτα λιγότερο...τίποτα περισσότερο...

βρηκα καλο λογο για να παρουν φανατικοι AMD-αδες conroe και να μην πεσει πανω τους οι επερχομενοι καταρα....(για την απιστια τους ντε)

"Θα παρω conroe γιατι δεν πιστευω οτι μπορει να κανει ολα αυτα τα πραματα που βλεπω στο net :rant:".....:D

Αρχική απάντηση από unseen [19-07-2006 16:52]

Εγω δηλαδη που εχω μικρο πουλι και δεν μπορω να εχω γυναικα μπορω να αγορασω κανενα pc για να benchαρω ετσι για τις κ@υλες μου μπαμπα?

Γιατι θα πρεπει καθε λιγο και λιγακι να πεταγετε καποιος και να κανει τον κηδεμονα στα δικα μας φραγκα(που παρεπιπτοντως δεν μας τα δινει σε ολους ο μπαμπας μας ) δεν το καταλαβαινω...Ξερεις αφεντικο δεν τους εχουμε ολοι τους υπολογιστες για δουλειες. Εγω θελω να τα σκαω για να τρεχω pi. Αυτο ειναι το hobby μου.Οποτε συμβουλες οπου σε περνει και οχι να λεμε ο,τι θελουμε εδω μεσα επειδη καποιος μας εδωσε ενα βημα για να μιλησουμε.

Ααα και μην ξεχνιομαστε φιλικα στο λεω.(μην γινομαστε και κακοι)

owned! :banging:

P.S.: Δεν κάνω o/c, έχω υπολογιστή 2ετίας, ο anubis έχει κ ένα δίκιο

Ότι και να λέμε ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και ****** και θα κάνει αυτό που γουστάρει είτε με τα λεφτά του μπαμπά είτε βάζοντας γραμμάτια και χρεώνοντας πιστωτικές..άλλοι χρήστες θα αλλάξουνε πλατφόρμα για κάνουνε την ***** τους με τα benches άλλοι για να κάνουνε την δουλεια τους γρηγορότερα άλλοι πάλι δεν αλλάξουνε καθόλου

Εγώ προσωπικά που χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγω το pc για παιχνίδια θα αλλάξω επεξεργαστή και gpu μόνο όταν σε ανάλυση 1024Χ768 με όλα στο Hi βρεθεί παιχνίδι που θα γονατίσει το σύστημα μου.

:worship:

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

εγω δεν καταλαβα. τελικα....:wassat:

"επιτρεπεται" να εχουμε ΚΑΙ γυναικα αλλα KAI Conroe????

ή πρεπει να διαλεξω αναμεσα στα ΤΑGAN και τα TANGA?

:blink:

R O F L :rofl: :rofl: Εφυγε για τις ατακες μαν :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.