xrist Ιούλιος 19, 2006 #141 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2006 Τον Χρηστο δεν τον πιανουν τα βελη. Εξαλλου ειναι παλιος καταδρομεας Link to comment Share on other sites More sharing options...
osiris1416003225 Ιούλιος 19, 2006 #142 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2006 Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 20:57] Τον Χρηστο δεν τον πιανουν τα βελη. Εξαλλου ειναι παλιος καταδρομεας ειδικος στις αποστολες σε χαμηλες θερμοκρασιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannis76 Ιούλιος 19, 2006 Author #143 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2006 Και ποιο το κακό στο ότι το ποστ δεν έχει νόημα; Οι πιο ωραίες συζητήσεις γίνονται όταν δεν υπάρχει νόημα. Και στην τελική αν δεν άρεσε το thread δεν θα μεγάλωνε...Μια συζήτηση είναι...τίποτα λιγότερο...τίποτα περισσότερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 19, 2006 #144 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2006 Εγώ θα πάρω conroe μόνο για να μου λέει κάποιος στο internet οτι δεν έχει νόημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 21, 2006 #145 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 Βλέπω κάτι INSTOCK για 6300 και 6800xtreme στο oc.uk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 21, 2006 #146 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 βρηκα καλο λογο για να παρουν φανατικοι AMD-αδες conroe και να μην πεσει πανω τους οι επερχομενοι καταρα....(για την απιστια τους ντε) "Θα παρω conroe γιατι δεν πιστευω οτι μπορει να κανει ολα αυτα τα πραματα που βλεπω στο net :rant:"..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 21, 2006 #147 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2006 οπότε θες μόνο 500 για cpu & mobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Ιούλιος 26, 2006 #148 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από unseen [19-07-2006 16:52] Εγω δηλαδη που εχω μικρο πουλι και δεν μπορω να εχω γυναικα μπορω να αγορασω κανενα pc για να benchαρω ετσι για τις κ@υλες μου μπαμπα?Γιατι θα πρεπει καθε λιγο και λιγακι να πεταγετε καποιος και να κανει τον κηδεμονα στα δικα μας φραγκα(που παρεπιπτοντως δεν μας τα δινει σε ολους ο μπαμπας μας ) δεν το καταλαβαινω...Ξερεις αφεντικο δεν τους εχουμε ολοι τους υπολογιστες για δουλειες. Εγω θελω να τα σκαω για να τρεχω pi. Αυτο ειναι το hobby μου.Οποτε συμβουλες οπου σε περνει και οχι να λεμε ο,τι θελουμε εδω μεσα επειδη καποιος μας εδωσε ενα βημα για να μιλησουμε.Ααα και μην ξεχνιομαστε φιλικα στο λεω.(μην γινομαστε και κακοι) owned! :banging:P.S.: Δεν κάνω o/c, έχω υπολογιστή 2ετίας, ο anubis έχει κ ένα δίκιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιούλιος 26, 2006 #149 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Ότι και να λέμε ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και ****** και θα κάνει αυτό που γουστάρει είτε με τα λεφτά του μπαμπά είτε βάζοντας γραμμάτια και χρεώνοντας πιστωτικές..άλλοι χρήστες θα αλλάξουνε πλατφόρμα για κάνουνε την ***** τους με τα benches άλλοι για να κάνουνε την δουλεια τους γρηγορότερα άλλοι πάλι δεν αλλάξουνε καθόλουΕγώ προσωπικά που χρησιμοποιώ κατά κύριο λόγω το pc για παιχνίδια θα αλλάξω επεξεργαστή και gpu μόνο όταν σε ανάλυση 1024Χ768 με όλα στο Hi βρεθεί παιχνίδι που θα γονατίσει το σύστημα μου.:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούλιος 26, 2006 #150 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης εγω δεν καταλαβα. τελικα....:wassat: "επιτρεπεται" να εχουμε ΚΑΙ γυναικα αλλα KAI Conroe???? ή πρεπει να διαλεξω αναμεσα στα ΤΑGAN και τα TANGA? R O F L :rofl: Εφυγε για τις ατακες μαν :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.