Jump to content

Conroe...για ποιους έχει νόημα...

yannis76

Recommended Posts

Αυτη την στιγμη εχω εναν 3800+ στα 2.6 GHz, ενας 6600 στα 3.6GHz - που μαλλον ειναι ρεαλιστικο - δεν θα ειναι 40-50% πιο γρηγορο? + εχω μεινει με 1GB Ram οποτε ευκαιρια ειναι να παω σε 2GB DDR2. Κοστος 300-400Ε extra που το θεωρω λογικοτατο

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Αυτη την στιγμη εχω εναν 3800+ στα 2.6 GHz, ενας 6600 στα 3.6GHz - που μαλλον ειναι ρεαλιστικο - δεν θα ειναι 40-50% πιο γρηγορο? + εχω μεινει με 1GB Ram οποτε ευκαιρια ειναι να παω σε 2GB DDR2. Κοστος 300-400Ε extra που το θεωρω λογικοτατο

Αρχική απάντηση από unstoppable

Αυτη την στιγμη εχω εναν 3800+ στα 2.6 GHz, ενας 6600 στα 3.6GHz - που μαλλον ειναι ρεαλιστικο - δεν θα ειναι 40-50% πιο γρηγορο?

Το ερώτημα (που είναι και - κατά τη γνώμη μου - το θέμα του thread) είναι όχι το αν θα είναι πιο γρήγορο αλλά το πόσο και το που.

Όχι πάντως στα παιχνίδια που για εμένα (και απ' ότι λένε κάτι φήμες και για εσένα :p) είναι το ζητούμενο πλέον (πάντα μιλάμε για σοβαρές αναλύσεις δλδ >1280)

Αρχική απάντηση από unstoppable

Αυτη την στιγμη εχω εναν 3800+ στα 2.6 GHz, ενας 6600 στα 3.6GHz - που μαλλον ειναι ρεαλιστικο - δεν θα ειναι 40-50% πιο γρηγορο?

Το ερώτημα (που είναι και - κατά τη γνώμη μου - το θέμα του thread) είναι όχι το αν θα είναι πιο γρήγορο αλλά το πόσο και το που.

Όχι πάντως στα παιχνίδια που για εμένα (και απ' ότι λένε κάτι φήμες και για εσένα :p) είναι το ζητούμενο πλέον (πάντα μιλάμε για σοβαρές αναλύσεις δλδ >1280)

Προφανως οχι στα games, μια ταπεινη 7800GTX εχω που θα αλλαξει με την επομενη γενια+μονο cod 2 παιζω. Αλλα δεν με χαλαει να φτιαχνει το dvdshrink την ταινια σε 10 λεπτα αντι για 15 ας πουμε...

Προφανως οχι στα games, μια ταπεινη 7800GTX εχω που θα αλλαξει με την επομενη γενια+μονο cod 2 παιζω. Αλλα δεν με χαλαει να φτιαχνει το dvdshrink την ταινια σε 10 λεπτα αντι για 15 ας πουμε...

η διαφορά σε ίδιου κόστους επεξεργαστές (με τις νέες τιμές από το τέλος του μήνα) είναι πάνω από 20%... clock for clock, ο 955XE έχει ακριβώς τις ΜΙΣΕΣ επιδόσεις από έναν X6800 στα ίδια clockια... (3,46GHz, 13x266)... και το Oblivion παίζει ΠΟΛΥ καλύτερα στα 1280x1024... τα minimun frames (που ειναι και το πρόβλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι) είναι πολύ μεγαλύτερα από έναν Pentium D (και ας είναι 1GHz+ πάνω σε χρονισμούς)...

η διαφορά σε ίδιου κόστους επεξεργαστές (με τις νέες τιμές από το τέλος του μήνα) είναι πάνω από 20%... clock for clock, ο 955XE έχει ακριβώς τις ΜΙΣΕΣ επιδόσεις από έναν X6800 στα ίδια clockια... (3,46GHz, 13x266)... και το Oblivion παίζει ΠΟΛΥ καλύτερα στα 1280x1024... τα minimun frames (που ειναι και το πρόβλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι) είναι πολύ μεγαλύτερα από έναν Pentium D (και ας είναι 1GHz+ πάνω σε χρονισμούς)...

Αρχική απάντηση από Georgesod [Σήμερα, στις 17:38]

Ο Dagalidis έχει δημιουργήσει σχολή εδώ μέσα :p.

Oι εγραφές αρχίσανε και παραδίδονται πτυχία αναγνωρισμένα διεθνώς και με δυνατότητα αναβολής από το στρατό...

Τα μαθήματα χωρίζονται σε 3 κατηγορίες ....

1) HTT και IMC

2) RHTT και ΑMR3 - DDR3

3) Quad Core & Multi Core

Mετά το πέρας των εξαμήνων σας παρέχεται ένας Conroe 6800 Μπρελόκ.... :D

Αρχική απάντηση από Georgesod [Σήμερα, στις 17:38]

Ο Dagalidis έχει δημιουργήσει σχολή εδώ μέσα :p.

Oι εγραφές αρχίσανε και παραδίδονται πτυχία αναγνωρισμένα διεθνώς και με δυνατότητα αναβολής από το στρατό...

Τα μαθήματα χωρίζονται σε 3 κατηγορίες ....

1) HTT και IMC

2) RHTT και ΑMR3 - DDR3

3) Quad Core & Multi Core

Αρχική απάντηση από Dagalidis

:clap:

Μόνο σε παρακαλώ chief να έχει ήδη αφαιρεμένα να pins ...για να μην "τσιμπάει"...

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 20:53]

μια ταπεινη 7800GTX εχω που θα αλλαξει με την επομενη γενια+μονο cod 2 παιζω.

E οχι και ταπεινη η 7800GTX μην ειμαστε υπερβολικοι

μια χαρα καρτα ειναι και αρκετα γρηγορη για τα περισσοτερα παιχνιδια ακομα και για τα τωρινα δεδομενα

Ο αλλος που εχει κατι 6800 και κατι 7600 για να μην πω κατι "χειροτερα" μοντελα τι να πει δηλαδη

Evω εγω με την geforce 2 ti.... Τεσπα.. Ας ειναι καλα το σχετικά καλύτερο λαπτοπ με την intel 915gm... Η μάλλον που σταμάτησα να παίζω παιχνίδια πολύ καιρό πριν και εχω γλιτώσει πολύ χρήμα απο κάρτες γραφικών. Αλλα o conroe απαιτεί ριζική αναβάθμιση, γιατι εχει όντως τεραστια διαφορά απο τον athlon XP που εχω

Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 20:14]

στο γεραρδο θα τα σκασουμε , το τι θα τα κανει μετα αυτος ειναι δικο τοθ προβλημα :p

καλά τελικά αυτός ο γεράρδος πρέπει να ήταν πρώην συμμαθητής μου έεεε..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.