Jump to content

Μηχανές , αυτοκίνητα και οτι μας πάει...

Vatos_locos

Recommended Posts

εχει οδηγησει κανενας τα αρκετα παλια βεβαια samurai 750cc 2T ?

το '72 που κυκλοφορησε αυτο ουτε καν ιδεα ημουν :p

1972-kawasaki-h2-750-mach-iv-1.jpg

τεζα σε ευθειες, δεν εστριβε, δεν ειχε φρενα + τον μυθο για το samurai με τους 7 σταυρους...

αυτα ειναι! :D

Ναι και όπως φαίνεται είμαι ολίγον χεσμένος από τη χαρά μου το έχω ~ 2 μέρες και έκανα ήδη 220km :p

Εύγε νέε μου.Με χαρά βλέπω οτι βρίσκεσαι σε πολυ καλό δρόμο

The ninja way (μην χαμογελάς κούμλε δεν μιλάω για σένα....:D)

Kawasaki +lemon green

Και γω δηλώνω Fun της Kawa .Για πολλά χρόνια κάτοχος 3 απο 250-900και όλες ninja (κουμλε σε βλέπω)+ το μοναδικό GPZ550 Unitrack.....

Πρόσεχε μόνο πολύ και οδήγα με το μυαλό .Με το καλό να τα πούμε απο κοντά εδώ.

Ninja!

εχει οδηγησει κανενας τα αρκετα παλια βεβαια samurai 750cc 2T ?

Αναφέρεσαι σε μια μηχανή που έιχε απο τα μεγλύτερα ratio θανάτων ever

Παραυτα θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία να ακούγαμε εντυπώσεις

απο καποιον που οδηγούσε μια μότο με ανύπαρκτο πλαίσιο,ασθενικά φρένα ,750cc δίχρονου μοτέρ χωρίς την παραμικρή τεχνολογία πάνω του ,ο οποίος μεχρι τις 5000 rpm μπέρδευε ,μπούκωνε και απλά υπήρχε, αλλά μετά απο κεί μεταμορφωνόταν σε δαίμονας που ξεσπούσε όλη του την ισχύ αστραπιαία ,κάνοντας τα χέρια του οδηγού να μακρένουν την αδρεναλίνη να βαραει κόκκινα και τον κακόμοιρο οδηγό να παρακαλάει να μην τελεώσει γρήγορα η ευθεία και χρειαστεί να φρενάρει η να στρίψει...

(πωπω τι έγραψα ρει)

kawasaki-a1-samurai.jpg

Μια που με πρόλαβε ο σακούρας (τα νιάτα βλέπεις) η φωτο που έβαλες είναι μεν απο την samurai 250 (οπως και η δικά μου) αλλά το δισκόφρενο που φοράει εμπρός εχει τοποθετηθεί μεταγενέστερα .Που να βάλουν δισκόφρενο το 72

αυτη είναι η κανονική

s1-250.jpg

τις πινακιδες ρεεεε

-----

Αναφέρεσαι σε μια μηχανή που έιχε απο τα μεγλύτερα ratio θανάτων ever

Παραυτα θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία να ακούγαμε εντυπώσεις

απο καποιον που οδηγούσε μια μότο με ανύπαρκτο πλαίσιο,ασθενικά φρένα ,750cc δίχρονου μοτέρ χωρίς την παραμικρή τεχνολογία πάνω του ,ο οποίος μεχρι τις 5000 rpm μπέρδευε ,μπούκωνε και απλά υπήρχε, αλλά μετά απο κεί μεταμορφωνόταν σε δαίμονας που ξεσπούσε όλη του την ισχύ αστραπιαία ,κάνοντας τα χέρια του οδηγού να μακρένουν την αδρεναλίνη να βαραει κόκκινα και τον κακόμοιρο οδηγό να παρακαλάει να μην τελεώσει γρήγορα η ευθεία και χρειαστεί να φρενάρει η να στρίψει...

(πωπω τι έγραψα ρει)

ετσι , στον ευοσμο οταν πηγαιναμε με ενα φιλο για σερβις ειχε ενα 750ρι στη βιτρινα και το χαριζε ο τυπος και δε το επαιρνε κανενας...1993 τωρα η ιστορια. 3 πεθαμενοι στη σελα του

χεχε όχι λαχανί Ibiza δεν έχω θα είχα όμως ( αν μπορούσα ) αυτό

Thanks παιδιά για τις ευχές :p και εγώ χεσμένος από χαρά έχει αρχίσει να με πονάει ο culoς μου δεν ξεκολλάω από πάνω του :p επιτέλους παράτησα την πάπια

και ναι τον Σάκη δεν τον ακούω :p

εγώ πριν πάρω το ninja είχα ( και έχω αυτό ) αλλά θα το πάρει η αδερφή μου τώρα γιατί έχωσε το αμάξι της σε έναν γκρεμό :p

το είχα πειράξει κιόλας πανάθεμά με :p

http://img200.imageshack.us/img200/1599/1001713p.jpg

http://img194.imageshack.us/img194/2228/1001712n.jpg

http://img41.imageshack.us/img41/2091/1001711e.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.