diachiristis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Μπορώ μέσω ενός αρχείου να γράψω κάποια εντολή και να μου ανοίγει μια άλλη σελίδα σε ένα άλλο αρχείο και αν ναι τι πρέπει να γράψω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diachiristis Ιούλιος 15, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Μπορώ μέσω ενός αρχείου να γράψω κάποια εντολή και να μου ανοίγει μια άλλη σελίδα σε ένα άλλο αρχείο και αν ναι τι πρέπει να γράψω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 15, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Γίνε λίγο πιο σαφής στο τι χρειάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Γίνε λίγο πιο σαφής στο τι χρειάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diachiristis Ιούλιος 15, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 θέλω από μια σημείωση που κάνω στο adobe να δημιουργώ link και να πηγαίνει κατευθείαν σε μια συγκεκριμένη σελίδα ενός αλλιώς pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
diachiristis Ιούλιος 15, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 θέλω από μια σημείωση που κάνω στο adobe να δημιουργώ link και να πηγαίνει κατευθείαν σε μια συγκεκριμένη σελίδα ενός αλλιώς pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.