MasterDAL Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 Κάθεσαι στο γραφείο σου και ενώ θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα αναρωτιέσαι γιατί δεν έχεις φέρει το cd με τα mame. Βαριέσαι θανάσιμα και σκέφτεσαι πόσο μισείς τον εαυτό σου καθώς παίζεις soliter για να περάσει η ώρα.. Και τώρα τί??? Η λύση βρίσκεται εδώ. http://www.arcades.gr/ Μαζεμένα πολλά πορωτικά χαζοπαίχνιδα για σκότωμα χρόνου Καλά hiscore .................................................... To arcades.gr άνοιξε τις πύλες του για τους απανταχού φανατικούς arcade gamers! Ο στόχος μας απλός. Να σας κρατήσουμε απασχολημένους για ώρες παίζοντας μερικά από τα χιλιάδες οnline arcades games μας. Η επιθυμία μας ειναι απλή να διασκεδάζετε και να περνάτε καλά στo arcades.gr. Στην ιστοδελίδα μας θα βρείτε: - μερικές χιλιάδες παιχνιδια, - καταγραφή scores και high ranks, - διοργάνωση τουρνουά και διαγωνισμών, - ένα φιλικό περιβάλον συζητήσεων, - ανθρώπους με όρεξη να σας υποδεχτούν και να σας φτιάξουν το κέφι, - πολλά ακόμα πράγματα που σχεδιάζουμε για εσάς με χαρά ’ντε καλή μας αρχή. .................................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterDAL Ιούλιος 15, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Κάθεσαι στο γραφείο σου και ενώ θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα αναρωτιέσαι γιατί δεν έχεις φέρει το cd με τα mame. Βαριέσαι θανάσιμα και σκέφτεσαι πόσο μισείς τον εαυτό σου καθώς παίζεις soliter για να περάσει η ώρα.. Και τώρα τί??? Η λύση βρίσκεται εδώ. http://www.arcades.gr/ Μαζεμένα πολλά πορωτικά χαζοπαίχνιδα για σκότωμα χρόνου Καλά hiscore .................................................... To arcades.gr άνοιξε τις πύλες του για τους απανταχού φανατικούς arcade gamers! Ο στόχος μας απλός. Να σας κρατήσουμε απασχολημένους για ώρες παίζοντας μερικά από τα χιλιάδες οnline arcades games μας. Η επιθυμία μας ειναι απλή να διασκεδάζετε και να περνάτε καλά στo arcades.gr. Στην ιστοδελίδα μας θα βρείτε: - μερικές χιλιάδες παιχνιδια, - καταγραφή scores και high ranks, - διοργάνωση τουρνουά και διαγωνισμών, - ένα φιλικό περιβάλον συζητήσεων, - ανθρώπους με όρεξη να σας υποδεχτούν και να σας φτιάξουν το κέφι, - πολλά ακόμα πράγματα που σχεδιάζουμε για εσάς με χαρά ’ντε καλή μας αρχή. .................................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Ιούλιος 15, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 παρολο που εχω κανει reg προσπαθω να κανω login και μου λεει οτι το pass ειναι λαθος υπενθημηση κωδικου και αλλαγη και παλι το ιδιο για τσεκαρετε το γιατι εχει αρκετα καλα πραγματακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Ιούλιος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 παρολο που εχω κανει reg προσπαθω να κανω login και μου λεει οτι το pass ειναι λαθος υπενθημηση κωδικου και αλλαγη και παλι το ιδιο για τσεκαρετε το γιατι εχει αρκετα καλα πραγματακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.