Piterakos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2006 το προϊόν είναι αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650514Πείτε μου τι γνώμη σας. Το θέλω για 2 Χ1600ΧΤ που φτάνουν θερμοκρασία μέχρι και 85 βαθμούς με 10% o/c περίπου. (όχι οτι χωρίς o/c πιάνει λιγότερους βαθμούς αλλά λέμε τώρα)Από διάφορα που διάβασα δεν προτείνεται για ο/c. Ισχύει;;;Αν ναί έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο άλλο fixed σύστημα watercooling ΜΟΝΟ για κάρτες γραφικών;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piterakos Ιούλιος 15, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 το προϊόν είναι αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650514Πείτε μου τι γνώμη σας. Το θέλω για 2 Χ1600ΧΤ που φτάνουν θερμοκρασία μέχρι και 85 βαθμούς με 10% o/c περίπου. (όχι οτι χωρίς o/c πιάνει λιγότερους βαθμούς αλλά λέμε τώρα)Από διάφορα που διάβασα δεν προτείνεται για ο/c. Ισχύει;;;Αν ναί έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο άλλο fixed σύστημα watercooling ΜΟΝΟ για κάρτες γραφικών;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Ιούλιος 15, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Νομιζω οτι το συγκεκριμενο συστημα υδροψυξης ειναι πολυ βολικο και ευχρηστο για τις καρτες γραφικων σε SLi και CF και πιστευω θα δεις χαμηλα επιπεδα θερμοκρασιας και θορυβου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Ιούλιος 15, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Νομιζω οτι το συγκεκριμενο συστημα υδροψυξης ειναι πολυ βολικο και ευχρηστο για τις καρτες γραφικων σε SLi και CF και πιστευω θα δεις χαμηλα επιπεδα θερμοκρασιας και θορυβου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούλιος 15, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Kοίτα να δεις, οι κάρτες σου γραφικών αν τις πουλήσεις κάνουνε δε κάνουνε 200 ευρώ, όσο αυτό το σύστημα υδρόψυξης. Να δώσεις άλλα 200 ευρώ για αυτά τα πράγματα, καλύτερα άστο, άσε που με 200 ευρώ αγοράζεις πολύ καλή υδρόψυξη, αυτό το tide water για μένα δεν κάνει και πολλά από μια καλή αερόψυξη...Για τα λεφτά που ζητάει τουλάχιστον....Και αν θες καλύτερες θερμοκρασίες πούλησε τις κάρτες γραφικών σου και αγόρασε με τα λεφτά από αυτές+ τα λεφτά για τα tide water μια 7900gtx που και λιγότερη ζέστη θα βγάζει από τις άλλες και τις 2 μαζί και πιο γρήγορη θα είναι και θα έχεις άλλες 2 θέσεις ελεύθερες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούλιος 15, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 Kοίτα να δεις, οι κάρτες σου γραφικών αν τις πουλήσεις κάνουνε δε κάνουνε 200 ευρώ, όσο αυτό το σύστημα υδρόψυξης. Να δώσεις άλλα 200 ευρώ για αυτά τα πράγματα, καλύτερα άστο, άσε που με 200 ευρώ αγοράζεις πολύ καλή υδρόψυξη, αυτό το tide water για μένα δεν κάνει και πολλά από μια καλή αερόψυξη...Για τα λεφτά που ζητάει τουλάχιστον....Και αν θες καλύτερες θερμοκρασίες πούλησε τις κάρτες γραφικών σου και αγόρασε με τα λεφτά από αυτές+ τα λεφτά για τα tide water μια 7900gtx που και λιγότερη ζέστη θα βγάζει από τις άλλες και τις 2 μαζί και πιο γρήγορη θα είναι και θα έχεις άλλες 2 θέσεις ελεύθερες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 15, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 100 έχει αυτό το σύστημα υδρόψυξης... Αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν αξίζει για περιπτώσεις o/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 15, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 100 έχει αυτό το σύστημα υδρόψυξης... Αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν αξίζει για περιπτώσεις o/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούλιος 15, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 προσωπικα θα σου ελεγα να το αποφυγεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιούλιος 15, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 προσωπικα θα σου ελεγα να το αποφυγεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piterakos Ιούλιος 15, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 παιδιά το σκέφτηκα να βάλω καλή αερόψυξη αλλά το θέμα είναι ότι ένα καλό σύστημα πιάνει τουλάχιστον άλλη μία pci slot και δεν μου περισσεύει όπως καταλαβαίνετε γι αυτό το κοιτάω το συγκεκριμένο σύστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piterakos Ιούλιος 15, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 παιδιά το σκέφτηκα να βάλω καλή αερόψυξη αλλά το θέμα είναι ότι ένα καλό σύστημα πιάνει τουλάχιστον άλλη μία pci slot και δεν μου περισσεύει όπως καταλαβαίνετε γι αυτό το κοιτάω το συγκεκριμένο σύστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούλιος 16, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Piterakos παιδιά το σκέφτηκα να βάλω καλή αερόψυξη αλλά το θέμα είναι ότι ένα καλό σύστημα πιάνει τουλάχιστον άλλη μία pci slot και δεν μου περισσεύει όπως καταλαβαίνετε γι αυτό το κοιτάω το συγκεκριμένο σύστημα Με 200 ευρώ βάζεις όμως καλό νερό custom made Και όχι αυτές τις βλακείες της Thermaltake που τίποτα δε θα σου προσφέρουνε παραπάνω από μια καλή αερόψυξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούλιος 16, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από Piterakos παιδιά το σκέφτηκα να βάλω καλή αερόψυξη αλλά το θέμα είναι ότι ένα καλό σύστημα πιάνει τουλάχιστον άλλη μία pci slot και δεν μου περισσεύει όπως καταλαβαίνετε γι αυτό το κοιτάω το συγκεκριμένο σύστημα Με 200 ευρώ βάζεις όμως καλό νερό custom made Και όχι αυτές τις βλακείες της Thermaltake που τίποτα δε θα σου προσφέρουνε παραπάνω από μια καλή αερόψυξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.