mech5107 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2006 Εχώ την εν λόγο μητρική και οποτε παω να χρησιμοποιήσω το pci crypto best 56 modem μου κολάει ολο το συστημα. Σε αλλη μητρική με το υπολοιπο hardware ιδιο, είναι μια χαρα.Δοκίμασα και άλλο modem (tornado 56k) και κάνει τα ίδια. Ακόμα και στην εγκατάσταση των XP στα 34 λεπτα, πάει να περάσει drivers στο modem και κολάει. Αν κάνω restart και ξαναπροσπσθήσω χωρις το modem όλα καλά. Στη διαχείρηση συσκευών όλα δείχνουν κάλα (χωρίς θαυμαστικά) αλλά αν πατήσω ιδιότητες modem, τοτε κολάει το συμπαν!Σε safe mode όλα καλά και ιδιότητες δείχνει και drivers περνά. Μην ξεχάσω να πώ πως δοκίμασα όλες τις pci και σε όλες το ίδιο. Tι να κάνω?
mech5107 Ιούλιος 14, 2006 Author #2 Ιούλιος 14, 2006 Εχώ την εν λόγο μητρική και οποτε παω να χρησιμοποιήσω το pci crypto best 56 modem μου κολάει ολο το συστημα. Σε αλλη μητρική με το υπολοιπο hardware ιδιο, είναι μια χαρα.Δοκίμασα και άλλο modem (tornado 56k) και κάνει τα ίδια. Ακόμα και στην εγκατάσταση των XP στα 34 λεπτα, πάει να περάσει drivers στο modem και κολάει. Αν κάνω restart και ξαναπροσπσθήσω χωρις το modem όλα καλά. Στη διαχείρηση συσκευών όλα δείχνουν κάλα (χωρίς θαυμαστικά) αλλά αν πατήσω ιδιότητες modem, τοτε κολάει το συμπαν!Σε safe mode όλα καλά και ιδιότητες δείχνει και drivers περνά. Μην ξεχάσω να πώ πως δοκίμασα όλες τις pci και σε όλες το ίδιο. Tι να κάνω?
kaynd Ιούλιος 14, 2006 #3 Ιούλιος 14, 2006 Παράξενο.. έχω κι εγώ την ιδία μητρική και μου δουλεύσαν και τα δυο modem που ανέφερες καθώς έχουν περάσει από τα χέρια μου.Δοκίμασε να κανείς ένα load optimized defaults στο bios μπας και είναι θέμα ρυθμίσεων αν και δε μου έρχεται καμιά στο μυαλό
kaynd Ιούλιος 14, 2006 #4 Ιούλιος 14, 2006 Παράξενο.. έχω κι εγώ την ιδία μητρική και μου δουλεύσαν και τα δυο modem που ανέφερες καθώς έχουν περάσει από τα χέρια μου.Δοκίμασε να κανείς ένα load optimized defaults στο bios μπας και είναι θέμα ρυθμίσεων αν και δε μου έρχεται καμιά στο μυαλό
mech5107 Ιούλιος 14, 2006 Author #9 Ιούλιος 14, 2006 Το pci είναι στα 33 αλλά το Modem εχει δουλέψει και σε pci 43 mhz!Drivers θα ψάξω αλλά νομίζω ότι είναι οι πιο καινουργιοι.Το παράξενο είναι ότι δεν λειτουργούν μόνο τα modem.Μια κάρτα ethernet που έχω παίζει μια χαρά.
mech5107 Ιούλιος 14, 2006 Author #10 Ιούλιος 14, 2006 Το pci είναι στα 33 αλλά το Modem εχει δουλέψει και σε pci 43 mhz!Drivers θα ψάξω αλλά νομίζω ότι είναι οι πιο καινουργιοι.Το παράξενο είναι ότι δεν λειτουργούν μόνο τα modem.Μια κάρτα ethernet που έχω παίζει μια χαρά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.