chroma Ιούλιος 14, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από def τι εννοεις δεν ειμαι εξαιρεση, γιατι δεν το καταλαβα.Δλδ οτι ανηκω στα ΑΜΕΑ KAI KANΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ δεν λεει τιποτα αυτο?και οτι καλυπτωμαι απο τον νομο να μουπαρεχουν αμεση εξυπερετηση και αυτο δεν λεει τιποτε? Δεν είσαι εξαίρεση aka δεν ιδρώνει το αυτί τους και αν κάνουν λάθος, αυτό εννοώ για το θέμα διαθεσιμότητας. Προφανώς η περίπτωση σου χρήζει μεγαλύτερης προτεραιότητας και ευχομαι να το λύσεις γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 14, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από def τι εννοεις δεν ειμαι εξαιρεση, γιατι δεν το καταλαβα.Δλδ οτι ανηκω στα ΑΜΕΑ KAI KANΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ δεν λεει τιποτα αυτο?και οτι καλυπτωμαι απο τον νομο να μουπαρεχουν αμεση εξυπερετηση και αυτο δεν λεει τιποτε? Δεν είσαι εξαίρεση aka δεν ιδρώνει το αυτί τους και αν κάνουν λάθος, αυτό εννοώ για το θέμα διαθεσιμότητας. Προφανώς η περίπτωση σου χρήζει μεγαλύτερης προτεραιότητας και ευχομαι να το λύσεις γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 14, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN...το dslam που ανηκει ο λευτερης ειναι περιπου 5 χιλιομετρα και ΑΝ μακρια.... Μιλάμε για 5 χλμ καλώδιο... Όχι ευθεία... Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το νόμο... Εκτός αν υπάρχει παραθυράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 14, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN...το dslam που ανηκει ο λευτερης ειναι περιπου 5 χιλιομετρα και ΑΝ μακρια.... Μιλάμε για 5 χλμ καλώδιο... Όχι ευθεία... Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το νόμο... Εκτός αν υπάρχει παραθυράκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 14, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 5 χλμ δεν ειναι λιγο.... και μαλλον ειναι ευθεια. Τα περισσοτερα λινκ γινονται με τυμπανα και οχι καλωδια πλεον.Εγω δεν καταλαβα... υπαρχει dslam αλλα δεν εχουν ελευθερες πορτες ή δεν υπαρχει καθολου καλυψη σου λενε?(ασχετως τι λεει το site)Aν δεν υπαρχει μην εχεις ελπιδες οτι θα εγκαταστησουν dslam για σενα... οταν μαζευτουν πολλες αιτησεις απο την περιοχη τοτε(ετσι ξερω οτι γινετε)Αν παλι δεν εχουν πορτες τι να κανουν? Να bannarουν καποιον?Υπομονη. Αυτη ειναι η μονη λυση για τωρα...Αυτοι εχουν το μαχαιρι,αυτοι και το καρπουζι...καποια στιγμη θα τους μπει το αυγο στο κ@λο και θα στρωσουν που θα παει...Προτεινω ενα Isdn 64κ σαν προσωρινη λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 14, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 5 χλμ δεν ειναι λιγο.... και μαλλον ειναι ευθεια. Τα περισσοτερα λινκ γινονται με τυμπανα και οχι καλωδια πλεον.Εγω δεν καταλαβα... υπαρχει dslam αλλα δεν εχουν ελευθερες πορτες ή δεν υπαρχει καθολου καλυψη σου λενε?(ασχετως τι λεει το site)Aν δεν υπαρχει μην εχεις ελπιδες οτι θα εγκαταστησουν dslam για σενα... οταν μαζευτουν πολλες αιτησεις απο την περιοχη τοτε(ετσι ξερω οτι γινετε)Αν παλι δεν εχουν πορτες τι να κανουν? Να bannarουν καποιον?Υπομονη. Αυτη ειναι η μονη λυση για τωρα...Αυτοι εχουν το μαχαιρι,αυτοι και το καρπουζι...καποια στιγμη θα τους μπει το αυγο στο κ@λο και θα στρωσουν που θα παει...Προτεινω ενα Isdn 64κ σαν προσωρινη λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 14, 2006 Author #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από unseen 5 χλμ δεν ειναι λιγο.... και μαλλον ειναι ευθεια. Τα περισσοτερα λινκ γινονται με τυμπανα και οχι καλωδια πλεον.Εγω δεν καταλαβα... υπαρχει dslam αλλα δεν εχουν ελευθερες πορτες ή δεν υπαρχει καθολου καλυψη σου λενε?(ασχετως τι λεει το site)Aν δεν υπαρχει μην εχεις ελπιδες οτι θα εγκαταστησουν dslam για σενα... οταν μαζευτουν πολλες αιτησεις απο την περιοχη τοτε(ετσι ξερω οτι γινετε)Αν παλι δεν εχουν πορτες τι να κανουν? Να bannarουν καποιον?Υπομονη. Αυτη ειναι η μονη λυση για τωρα...Αυτοι εχουν το μαχαιρι,αυτοι και το καρπουζι...καποια στιγμη θα τους μπει το αυγο στο κ@λο και θα στρωσουν που θα παει...Προτεινω ενα Isdn 64κ σαν προσωρινη λυση. χρηστο με τον προισταμενο που μιλησα θα βαλουν 4MB ΓΡΑΜΜΗ μετα απο παρεμβαση του Διευθηντη απο την Αθηνα ο εξοπλισμος απο τι μου ειπαν εχει παραγγελθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 14, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από unseen 5 χλμ δεν ειναι λιγο.... και μαλλον ειναι ευθεια. Τα περισσοτερα λινκ γινονται με τυμπανα και οχι καλωδια πλεον.Εγω δεν καταλαβα... υπαρχει dslam αλλα δεν εχουν ελευθερες πορτες ή δεν υπαρχει καθολου καλυψη σου λενε?(ασχετως τι λεει το site)Aν δεν υπαρχει μην εχεις ελπιδες οτι θα εγκαταστησουν dslam για σενα... οταν μαζευτουν πολλες αιτησεις απο την περιοχη τοτε(ετσι ξερω οτι γινετε)Αν παλι δεν εχουν πορτες τι να κανουν? Να bannarουν καποιον?Υπομονη. Αυτη ειναι η μονη λυση για τωρα...Αυτοι εχουν το μαχαιρι,αυτοι και το καρπουζι...καποια στιγμη θα τους μπει το αυγο στο κ@λο και θα στρωσουν που θα παει...Προτεινω ενα Isdn 64κ σαν προσωρινη λυση. χρηστο με τον προισταμενο που μιλησα θα βαλουν 4MB ΓΡΑΜΜΗ μετα απο παρεμβαση του Διευθηντη απο την Αθηνα ο εξοπλισμος απο τι μου ειπαν εχει παραγγελθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.