Jump to content

πως θα καταλαβω...

anubis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

...οτι δουλευει το SLi ? Εχω εγκαταστησει δυο (2) ASUS 7600GT σε συνδεσμολογια, εχω αλλαξει τη φορα της καρτουλας πανω στη Gigabyte mobo και εχω ενωσει τις δυο καρτες μεταξυ τους. Απο το μενου της nvidia στις ιδιοτητες της οθονης, εχω κλικαρει το "ενεργοποιηση SLi" οποτε θεωρητικα ολα παιζουν καλα. Πως ομως το βλεπω αυτο και που? Υπαρχει και κανενα προγραμματακι που να το δειχνει ξεκαθαρα?

Αρχική απάντηση από giorgos th. [Σήμερα, στις 11:36]

τρεξε ενα τεστ (3dmarkxx,aquamark3) και ποσταρε το σκορ σου.

79.382 στο Aquamark 3. Ειμαι καλος?

Αρχική απάντηση από giorgos th. [Σήμερα, στις 11:53]

θυμασαι τα επιμερους σκορ?vga-cpu δηλαδη.

12.795

10.254

καποιο λαθος εχω κανει στα αποτελεσματα. Μηπως ειναι 70.000 το δευτερο?

προφανως την συνολικη αποδοση στην "κοβει" η cpu.οταν ειχα τον 3200+ εβγαζα με τουμπανιασμενη 7900GT 13xxx στο vga σκορ.οταν εβαλα τον 3700+ το σκορ πηγε στις 16-17xxx.οποτε αναλογιζομενος αυτο μου φαινεται φυσιολογικο το σκορ.

Αρχική απάντηση από anubis

καποιο λαθος εχω κανει στα αποτελεσματα. Μηπως ειναι 70.000 το δευτερο?

Όχι δεν γίνεται κάτι τέτοιο...

70.000 CPU σκορ αδελφέ θα έχουμε σε μελλοντικούς επεξεργαστές όχι τώρα!

Αν είναι γενικό σκόρ είναι μάλλον λίγο...

Για περιέγραψε μας το μηχάνημα γιατί προφανώς δεν είναι αυτό της υπογραφής σου.

Επίσης χρησιμοποίησε το κουμπάκι "Διόρθωση" στα δεξιά και μην κάνεις απανωτά ποστς χωρίς λόγο ;)

το μηχανημα που την εστησα δεν ειναι της υπογραφης. Ειναι :

CPU Pentium D 3.4GHz, 2GB DDRAM, οι καρτες που εχω ηδη πει κλπ.

Το συνολικο σκορ ειναι το πρωτο που ειπα. Τα επιμερους δεν τα θυμαμαι και δεν μπορω να τα δω σημερα. Με αυτα τα χαρακτηριστικα και χωρις o/c ποσο θα επρεπε να βγαζω περιπου με μονή καρτα και ποσο με SLi?

το μηχανημα που την εστησα δεν ειναι της υπογραφης. Ειναι :

CPU Pentium D 3.4GHz, 2GB DDRAM, οι καρτες που εχω ηδη πει κλπ.

Το συνολικο σκορ ειναι το πρωτο που ειπα. Τα επιμερους δεν τα θυμαμαι και δεν μπορω να τα δω σημερα. Με αυτα τα χαρακτηριστικα και χωρις o/c ποσο θα επρεπε να βγαζω περιπου με μονή καρτα και ποσο με SLi?

οι 2 7600 δεν εχουν την αποδοση μιας 7900gt?

οι 2 7600 δεν εχουν την αποδοση μιας 7900gt?

Εγω ειχα δοκιμασει 2χ7600GT σε SLI και βγαζαν ελαxιsτα λιγοτρο(400marks)απο μια 7900GTX...

Aμα οταν κλικαρεις στο εικονιδιο SLI και σου δειξει οτι κατεβαινει και μια δευτερη καρτα..τοτε το SLI ειναι ΟΚ...

Εγω ειχα δοκιμασει 2χ7600GT σε SLI και βγαζαν ελαxιsτα λιγοτρο(400marks)απο μια 7900GTX...

Aμα οταν κλικαρεις στο εικονιδιο SLI και σου δειξει οτι κατεβαινει και μια δευτερη καρτα..τοτε το SLI ειναι ΟΚ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.