Jump to content

Βοήθεια στη σύνθεση συστήματος

SSJ5

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να συνθέσω ένα σύστημα μόνο cpu,motherboard,κάρτα γραφικών, ram και σκληρό δίσκο. Διαθέτω γύρω στα 600 ευρώ. Για προσωπικούς λόγους την παραγγελία θα την κάνω από το eshop. Αν μπορείτε βγάλτε μου ένα σύστημα και μετά θα δούμε τι αλλαγές μπορούμε να κάνουμε...

Ευχαριστώ

Για τι χρήση προορίζεται το μηχάνημα; Overclocking θα γίνει; Τι απαιτήσεις έχεις απο δίσκο; Έχεις κάποια προτίμηση σε κάποιο hardware;

Sry ξέχασα να το πω...

Για δίσκο από 80GB και πάνω...

Για cpu θα προτιμούσα μάλλον της AMD, εκτός αν αυτή την περίοδο υπάρχει κάτι καλύτερο από την intel.

Κύρια ασχολία είναι τα games και κάποιες εφαρμογές όπως 3dsmax, autocad κλπ... αλλά κυρίως games. Overclocking μάλλον θα γίνει αλλά δεν με ενδιαφέρει και τόσο, δηλαδή δεν θέλω να δώσω πχ. 100 παραπάνω στη motherboard για να έχω περισσότερες επιλογές overclocking

Εισαι οκ....Intel conroe θα παρεις...

Ε6300 <200

Αsus mobo P5VD2-MX με ~60

1gb ddr2 ~100

ASUS EN7600GS SILENT/HTD 512MB με ψυξη αν θες o/c ~150

πως σου φαινονται?

Για αυτό το δίμηνο περιμένεις για conroe. Τα benchs δείχνουν οτι αξίζει την αναμονή. Και εκτός απο τα benchs, αξίζει η αναμονή αν θες να πας σε κάτι τωρινό καθώς με την έλευση των Conroe αναμένεται μεγάλη πτώση τιμών στους AMD.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.