Jump to content

θελω sleeving kit μπλε UV

anubis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

(που να εχει και εξαρτημα αφαιρεσης και για βυσμα ρευματος απο floppy) απο Ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα (για να μην ξαναφερνω απο Αμερικη οπως πριν 2 χρονια επειδη στην Ελλαδα δεν υπηρχε μπλε UV). Καλο θα ειναι να μη μου προτεινετε απο το hacshop, γιατι ειναι πανακριβα ολα τα πραγματα που πουλαει. Και μη φερω παραδειγματα συγκρισης τιμων και τραβαμε ολοι τα βυζια μας. Δε θελω να συνεχισω τη δυσφημιση (που ειναι απολυτα δικαιολογημενη ετσι κι αλλιως), αλλα καποια πραγματα με εξοργιζουν (βλ. αισχροκερδια)

Ευχαριστω προκαταβολικα

Αρχική απάντηση από anubis

(που να εχει και εξαρτημα αφαιρεσης και για βυσμα ρευματος απο floppy) απο Ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα (για να μην ξαναφερνω απο Αμερικη οπως πριν 2 χρονια επειδη στην Ελλαδα δεν υπηρχε μπλε UV). Καλο θα ειναι να μη μου προτεινετε απο το hacshop, γιατι ειναι πανακριβα ολα τα πραγματα που πουλαει. Και μη φερω παραδειγματα συγκρισης τιμων και τραβαμε ολοι τα βυζια μας. Δε θελω να συνεχισω τη δυσφημιση (που ειναι απολυτα δικαιολογημενη ετσι κι αλλιως), αλλα καποια πραγματα με εξοργιζουν (βλ. αισχροκερδια)

Ευχαριστω προκαταβολικα

Σε αυτό το μαγαζί είναι η λύση σου

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=14269

περνά από εκεί και έχει και Molex μονά τους αλλά και sleeves

Εγώ είχα πάρει ένα σετ εξολκέων αλλά για το 4πινο του floppy είναι απλώς ένα σιδεράκι. Την ίδια ακριβώς δουλειά κάνεις και με συνδετήρα εκεί, μη σε περιορίζει αυτό. Για τον εξολκέα στα άλλα, οκ.

Στην Ελλάδα θα βρεις σίγουρα στα Multirama. Αν σου φαίνονται πολλά τα 20 μπορείς να ψωνίσεις και απο το HAC που τα έχει 13.

Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Χθες, στις 17:38]

Κοίτα και στο pc store... έχει αλλα δέν θυμάμαι να σου πώ τιμή... [/QU

δε βρηκα στο pc-store. Τα Multirama εχουν ενα καλο Kit (μαλλον καλυτερο του hac στα 20 με 2 εξωλκεις. Δεν ειμαι σιγουρος ομως οτι ο δευτερος ειναι για floppy. Ισως να υιοθετησω την ιδεα με το συνδετηρα τελικα.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 10:01]

Οι περισσότεροι κάποτε τα βγάζαμε όλα με βελόνα ή καρφίτσα.... ;)

εχουμε γινει καλομαθημενα τελικα :tomato:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.