anubis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2006 (που να εχει και εξαρτημα αφαιρεσης και για βυσμα ρευματος απο floppy) απο Ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα (για να μην ξαναφερνω απο Αμερικη οπως πριν 2 χρονια επειδη στην Ελλαδα δεν υπηρχε μπλε UV). Καλο θα ειναι να μη μου προτεινετε απο το hacshop, γιατι ειναι πανακριβα ολα τα πραγματα που πουλαει. Και μη φερω παραδειγματα συγκρισης τιμων και τραβαμε ολοι τα βυζια μας. Δε θελω να συνεχισω τη δυσφημιση (που ειναι απολυτα δικαιολογημενη ετσι κι αλλιως), αλλα καποια πραγματα με εξοργιζουν (βλ. αισχροκερδια)Ευχαριστω προκαταβολικα
unknown Ιούλιος 13, 2006 #2 Ιούλιος 13, 2006 http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Modding&cp_id=53898το φερνουν σε μπλε αλλα πιθανοτατα να μην υπαρχει σε ολα τα καταστηματα τους
Qlim4X Ιούλιος 13, 2006 #3 Ιούλιος 13, 2006 Αρχική απάντηση από anubis (που να εχει και εξαρτημα αφαιρεσης και για βυσμα ρευματος απο floppy) απο Ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα (για να μην ξαναφερνω απο Αμερικη οπως πριν 2 χρονια επειδη στην Ελλαδα δεν υπηρχε μπλε UV). Καλο θα ειναι να μη μου προτεινετε απο το hacshop, γιατι ειναι πανακριβα ολα τα πραγματα που πουλαει. Και μη φερω παραδειγματα συγκρισης τιμων και τραβαμε ολοι τα βυζια μας. Δε θελω να συνεχισω τη δυσφημιση (που ειναι απολυτα δικαιολογημενη ετσι κι αλλιως), αλλα καποια πραγματα με εξοργιζουν (βλ. αισχροκερδια)Ευχαριστω προκαταβολικα Σε αυτό το μαγαζί είναι η λύση σουhttp://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=14269περνά από εκεί και έχει και Molex μονά τους αλλά και sleeves
Makis Hourdakis Ιούλιος 13, 2006 #4 Ιούλιος 13, 2006 Εγώ είχα πάρει ένα σετ εξολκέων αλλά για το 4πινο του floppy είναι απλώς ένα σιδεράκι. Την ίδια ακριβώς δουλειά κάνεις και με συνδετήρα εκεί, μη σε περιορίζει αυτό. Για τον εξολκέα στα άλλα, οκ. Στην Ελλάδα θα βρεις σίγουρα στα Multirama. Αν σου φαίνονται πολλά τα 20 μπορείς να ψωνίσεις και απο το HAC που τα έχει 13.
Κωστάκης Ιούλιος 13, 2006 #5 Ιούλιος 13, 2006 Κοίτα και στο pc store... έχει αλλα δέν θυμάμαι να σου πώ τιμή...
anubis Ιούλιος 14, 2006 Author #6 Ιούλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από Κωστάκης [Χθες, στις 17:38] Κοίτα και στο pc store... έχει αλλα δέν θυμάμαι να σου πώ τιμή... [/QUδε βρηκα στο pc-store. Τα Multirama εχουν ενα καλο Kit (μαλλον καλυτερο του hac στα 20 με 2 εξωλκεις. Δεν ειμαι σιγουρος ομως οτι ο δευτερος ειναι για floppy. Ισως να υιοθετησω την ιδεα με το συνδετηρα τελικα.
Makis Hourdakis Ιούλιος 14, 2006 #7 Ιούλιος 14, 2006 Οι περισσότεροι κάποτε τα βγάζαμε όλα με βελόνα ή καρφίτσα....
anubis Ιούλιος 14, 2006 Author #8 Ιούλιος 14, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 10:01] Οι περισσότεροι κάποτε τα βγάζαμε όλα με βελόνα ή καρφίτσα.... εχουμε γινει καλομαθημενα τελικα
plessinho Ιούλιος 24, 2006 #9 Ιούλιος 24, 2006 Στο multirama extreme στην στουρνάρη θα βρες αυτό που θες φίλε μου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.