riddle3 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2006 Γεια σε ολους.Επειδη δεν ηξερα που αρμοζει η ερωτηση που θα κανω την κατεθεσα στο Οφ-τοπικ.Θα ηθελα να μου πειτε μερικα Divx player, μεχρι 130euro το πολυ τα οποια ειτε υποστηριζουν ελληνικους υποτιτλους ειτε δεχονται καποιο firmware και ινσταλλαρονται οι ελληνικοι χαρακτηρες(+webpage). Και επισης να κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη στην αγορα γαιτι εψαχνα κατι philips της οποιας τα μοντελα (σειρα DVP) δεν βγαινουν πλεον στη αγορα. Ευχαριστω.Υ.Γ. Ειμαι απο θεσ/νικη οποτε αν εχετε και κανενα μαγαζι ετοιμο προτεινετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιούλιος 13, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2006 GVG από τα Carrefour/Champion και το link για το firmware.http://dvd.stuff.gr/forum/viewtopic.php?t=5282Το εχω πάνω από 6 μήνες. Για τα λεφτά που έδωσα 45Ευρω θεωρω οτι ηταν η αγορά της χρονιάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddle3 Ιούλιος 13, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2006 Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.Στη σελιδα αυτη βρηκα και ολα τα divx player της αγορας που υποστηριζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.