Jump to content

Music

johnysb

Recommended Posts

Το μόνο που διαφωνώ με αυτά που λες είναι πως η τέχνη της μουσικής είναι στο πεντάγραμμό και πως με το cubase δεν εκφράζεται η έμπνευση.

Το πεντάγραμμο και το που πρέπει να μπουν οι νότες είναι καθαρά θεωρητικό θέμα και δεν αποτρέπει κάποιον που δεν τα ξέρει να ξέρει να παίζει πιάνο χωρίς βιβλίο και να παίζει εξαιρετικά, απλά δε θα μπορεί να τα καταγράφει...οπότε μπορεί να κάνει το ίδιο πράγμα με ένα αρμόνιο και το cubase.

Και τέλος ακόμα και τα remix χρειάζονται μια έμπνευση...δε μπορώ τώρα εγώ να πάω στο κουτουρού και να αρχίσω να κάνω παπάδες.

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply
δε μπορώ τώρα εγώ να πάω στο κουτουρού και να αρχίσω να κάνω παπάδες.

Σίγουρα. Εγώ μία φορά το άνοιξα και δεν κατάλαβα την τύφλα μου, άσχετα αν έχω πτυχία θεωρίας και αρμονίας της μουσικής. Πρέπει να πάρω ένα καλό synth, αυτό που έχω είναι παλιό και δε συνδέεται με PC. :(

Πανο.. εχω φιλο που την κυριακη ψελνει..και ολη την αλλη βδομαδα..κανει trance κομματια. Οπως ξερω και τον ξαδερφο μου που ειναι Drummer σε συγκροτημα Death metal και τωρα ακουει μπαπα-μπουπα.

Εγω πιστευω ειναι οτι εκφραζει τον καθενα...

Συγκρισεις πιστευω δεν πρεπει να γινονται.

Εχθές ήταν μία θλιβερή μέρα στην μουσική και καλλιτεχνική παγκόσμια σκηνή. Ένας από τους ιερούς βασιλιάδες της σκληρής rock και Metal σκηνής, R.J. Dio, έχασε την μάχη με τον καρκίνο ( 67 ετών ). Ο Dio ήταν ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές που έχει γνωρίσει το Rock, με συμμετοχές σε συγκροτήματα θρύλους όπως Black Sabbath και Rainbow. Η φωνή του, οι συνθέσεις του και το πάθος τους θα μας ακολουθούν αιώνια.

Αντίο αδερφέ . . . . \m/

Zj3mKYASycg

QuVfrLh9Oz4

Τους ειχα ξεχασει αυτους! :brutal003:

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=VY_I6doz6Qk&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=VY_I6doz6Qk&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Δε με λέτε, θα κατέβει κανείς Αθήνα για το Sonisphere ή να ανέβω Βουλγαρία ;

APOLLO STAGE

Metallica 21:30 – 23:30

Slayer 18:30 – 19:30

Stone Sour 16:00 – 17:00

Anthrax 13:00 – 14:00

SATURN STAGE

Megadeth 20:00 – 21:00

Bullet For My Valentine 17:00 – 18:00

TBA 12:00 – 12:45

o_31yUZUngk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.