Dr.Paneas Μάϊος 7, 2010 #161 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Τι και αν έχουμε 2009... πολύ γουστάρω τέτοιες μπάντες This is SpartalhNBwRrDSBU Αυτά ειναι!!! :huepfend009::huepfend009::huepfend009::huepfend009::huepfend009::huepfend009::huepfend009:PmOs9LwZGxs&a και μία ακόμα κομματάρα από τους RIOTZO5SMfUZGu4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 7, 2010 #162 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 Αλλη μια τραγουδάρα που μόλις παράγγηλα το Digipack Hiu1hPdJk-Y When purgatory's waitingAnd the girl immaculate The highest of commandments dictates to copulate No grave is animated, you're buried all alone So let her work a wonder And wake your flesh and bone Resurrection by erection Raise you phallus to the sky and you never die It's resurrection by erection Raise your bone up to the sky and you never gonna die Hallelujah, resurrection The funeral is calling The mortuary blow Between my legs I'm waking I rise from down below Why do you think believer God gave you carnal lust So pray to get a hard on Before we turn to dust The devil and the maiden Prepare for going wild The new messiah calling The purgatory child Before my flesh is fading The virgin has a turn The third of days we're climbing the point of no return Resurrection by erection When you wake up from the dead and the angels give a head Hallelujah, resurrection Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάϊος 7, 2010 #163 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2010 ylIcHqweao8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Μάϊος 8, 2010 #164 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2010 _zjqJSCC4t4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάϊος 8, 2010 #165 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2010 1981MyIrYofpWcM και καναδυό για εμάς του συναφιού :094:69aNHs1pbxQ BwALo2TpO-Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Μάϊος 8, 2010 #166 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2010 remixάκι1nyVf1X6lGM Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 8, 2010 #167 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2010 Εμενα παντως με αρεσαν. Απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω παει plMrGM-qhrY Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάϊος 9, 2010 #168 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2010 iBVnK2W3Gbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 9, 2010 #169 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2010 Εμενα παντως με αρεσαν. Απο τις καλυτερες συναυλιες που εχω παει plMrGM-qhrY HWWpLj3OF-U Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal Μάϊος 9, 2010 #170 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2010 κατι σε πιο βαρυ 8A-cvovaLjk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 10, 2010 #171 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Αν βρειτε μην έκδοση χωρίς τα τετράγωνα PM me banana"STAR Channel"Φωτιές έχει ανάψει ένα video clip του ουκρανικού συγκροτήματος Nikita!!! Πρωταγωνίστριες οι δύο τραγουδίστριες του group, που με το που ξεκινά το τραγούδι τα πετάνε όλα έξω και μένουν όπως τις γέννησε η μαμά τους. Και το video clip συνεχίζεται με τις δύο δίμετρες Ουκρανές να περιφέρονται γυμνές μέσα σε ένα γκαράζ, μέσα σε ένα super market και να κάνουν τα αντρικά βλέμματα πέφτουν πάντα πάνω τους. Τώρα γιατί αποφάσισαν να κάνουν βόλτα γυμνές, μη μας ρωτάτε, δεν μπορούμε να απαντήσουμε, πάντως δεν πιστεύουμε να σας χαλάσει κιόλας το θέαμα!!!T4tiYECK1ck Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 10, 2010 #172 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Και το making of.. "uncensored" μαύρη ταινία έχει..μόνο που είναι μονωτική.Αλλα παντου υπαρχει ενας Paneas που φανταζεται τι εχει πισω απο τα τετραγωνακια...+ οτι δεν ξερει να ψαχνει στο Google.ΠΑΑΑΑΟΟΟΚΚΚΚΚ ΡΕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 10, 2010 #173 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Το μήλο κάτω από το iPhone θα πέσει Ακου μελωδία Np1WoaQZ9qA Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 10, 2010 #174 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 5Lvp0xhbiGc Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Μάϊος 10, 2010 #175 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Ωραίος!:musik002: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 10, 2010 #176 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Τι ωραιος ρε Γιώργιδες και οι δυο ; Εβαλε την μουσική από τα κουνούπια και το ταμπούρλο του Ομάκα Ουγκ Τομάρε . Μετά γίνεται ωραίο, αλλά η αρχή δεν παλεύεται. Κάτι σαν το κινητό του Σάκης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Μάϊος 10, 2010 #177 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Γιατί ρε Πάνο...ό,τι συνηθησμένο είναι και καλό?Δεν καταλαβαίνω γιατί η πιο σύγχρονη μουσική θεωρείται "κατώτερη"!Δεν το λέω προσωπικά για εσένα αλλά για πολλα που έχω ακούσει για τη μουσική που ακούω.EDIT: Και μη με παίρνεις και πολύ στα σοβαρά γιατί είμαι και με νύστα τώρα, έχω πάλι να ξυπνήσω πρωί κι αύριο(που θα είμαι και σε μία φάση :alien012:) και έχω αγανακτήσει.:muede001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 10, 2010 #178 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Ως χρόνια μουσικός, το ακούω από άλλη ακουστική το θέμα. Η ηλεκτρονική μουσική δεν έχει να κάνει από το πόσο καλός μουσικός είσαι, αλλά από το πόσο καλά χειρίζεσαι το cubase και άλλα music software προγράμματα. Υπάρχουν προγράμματα εξομοίωσης κιθάρας, μπάσσου, ή ακόμα και έτοιμα στημένα racks για να αναπαράγεις τον ήχο που θες. Αυτό ναι μεν θεωρείται εξέλιξη, αλλά προσωπικά το θεωρώ περισσότερο τεχνολογική εξέλιξη παρά μουσική. Στηρίζεται στα μαθηματικά, και τις σειρές furrier που λέει ότι με ένα δείγμα μπορώ να σου μαντέψω και να σου φτιάξω τα επόμενα. Από την μεριά μου προτιμώ να δω εξέλιξη στην μουσική, που έχει να κάνει με τα μουσικά όργανα, τον τρόπο παιξίματος, κλπ. Άσε το άλλο. . .Δεν μπορείς να παίξεις αυτή τη μουσική σε κάποιο μουσικό όργανο. Χρειάζεσαι ψηφιακή επεξεργασία σήματος, κάτι που σημαίνει ότι αντί για αναλογικό ήχο έχουμε δείγματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα (κάτι σαν την δειγματοληψία), που μας οδηγεί στην φόρμουλα του mp3 και τον διακριτό waveform. Κάτι που φαίνεται στα live των μεγάλων DJ, όπου είτε ακούς το CD είτε είσαι live, η μουσική σαν ποιότητα ήχου δεν αλλοιώνεται ακριβώς επειδή ποτέ δεν ήταν αναλογική. Επίσης το 99% τον DJs δεν ξέρουν να διαβάζουν πεντάγραμμο ή χρονικές αξίες . . . . Θεωρώ άδικο, και λάθος να συγκρίνουμε διαφορετικά ήδη μουσικής μεταξύ τους. Είναι ανούσιο να συγκρίνεις την έμπνευση του Imagine - John Lennon με ένα beat-άκι. Δεν είπε κανείς ότι είναι "κατώτερη" η μία και "ανώτερη" η άλλη. Γούστα είναι αυτά, ακούς ότι σ'αρέσει και ότι γουστάρεις. Απλά η μόδα σήμερα είναι τα beatάκια και οι trendyδες. Back to black ρεεεε \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Μάϊος 10, 2010 #179 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Δεν συγκρίνω κανένα είδος μουσικής με άλλο...αλλά κατηγορώ την σύγκριση...είναι θέμα γούστου...απλά με ενοχλεί να κατακρίνει κάποιος(και πίστεψέ με δε μιλάω για εσένα, απλά βρήκα κάπου να τα πω) κάτι που μου αρέσει να ακούω. Και προσωπικά από τη στιγμή που κάτι μου ακούγεται ωραίο και μου φτιάχνει τη διάθεση δε με νοιάζει κι ας το έχει φτιάξει με virtualdj ο τεέυταίος κατεστραμμένος μουσικός. Τώρα για αυτό που λες πως είναι πιο πολύ τεχνολογία και όχι μουσική(συνεπώς και τέχνη) σκέψου πως και όταν εφευρέθηκε η φωτογραφία πάλι τα ίδια λέγανε(πως δεν είναι τέχνη όπως η ζωγραφική, αλλά τεχνολογία) αλλά αν δεν το έχεις καλές και όμορφες φωτογραφίες δεν βγάζεις! Και τέλος αφού τίποτα άλλο δεν μπορεί να βγάλει αυτό το αποτέλεσμα γατί να μη μπορούμε να δούμε το cubase και τις κονσόλες σαν ένα μουσικό όργανο?(Εδώ σε θέλω! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 10, 2010 #180 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 Ναι βρε, χαλαρά, κουβέντα κάνουμε Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που έρχεται στα αυτιά μας. Εϊτε βαράς κατσόρολες είτε παίζεις ντραμς. Από την στιγμή που σου αρέσει αυτό που ακούς, τότε δεν χρειάζεται να απολογιθείς σε κανέναν. Η μουσική είναι ένα είδος ψυχαγωγίας. Πάρε για παράδειγμα το Wii Sports ή το Fifa/PES. Σου προσφέρουν ψυχαγωγία, αλλά εγώ προσωπικά δεν την συγκρίνω με το να πάω να και να παίξω μπάλα πραγματικά σε ένα 5x5. Έτσι και με την μουσική, μπορεί να κάτσω να κάνω το Ala Turca τρομερό hit-άκι, αλλά από την άλλη δεν το συγκρίνω με το να παίξω στο πιάνο το αυθεντικό. Το cubase αποτελεί ουσιαστικά όπως λες μουσικό όργανο, μόνο που ξεφεύγει από την πεπατημένη οδό, καθώς μπορείς να κάνει πλέον τα πάντα - κυριολεκτικά - στον τομέα της μουσικής επεξεργασίας. Το αν ακούγεται ωραίο, είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Το αν αποτελεί εξέλιξη της μουσικής, σαφώς και την αποτελεί ως κάτι καινούριο με περισσότερες δυνατότητες. Το θέμα είναι αν το βλέπεις από την μεριά της τέχνης. Η μουσική ως τέχνη, είναι στο πεντάγραμμο, στην έμπνευση και στην ικανότητα του συνθέτη το πόσο καλά μπορεί να εξωτερικεύσει αυτό που νιώθει. Στο Cubase, από την στιγμή που η σύνθεση γίνεται αυτόματα και ηλεκτρονικά χωρίς να χρειάζεται κάποιος να ξέρει "πότε πρέπει ν ακουστεί κάτι", αλλά να αυτοκαθορίζει το πρόγραμμα, τότε σαφώς μειώνεται η προσωπική ικανότητα. Ο ζωγράφος μπορεί να εξωτερικεύσει τις εικόνες του μυαλού του, κάτι που δεν μπορεί να το κάνει καμία φωτογραφική. Η φωτογραφική όμως θα αποθανατίσει καλύτερα την στιγμή, πράγμα που στηρίζεται στο πόσο καλό μηχάνημα έχεις. Το ότι βάζεις γκολ στο FIFA, δεν σημαίνει ότι ξέρεις να παίζεις και μπάλα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι, ότι με την είσοδο της τεχνολογίας περιορίζεται η προσωπική ικανότητα και εξαρτάται περισσότερο αρκετά από την απόδοση της μηχανής (καλό πρόγραμμα, καλός φακός, καλή προσομοίωση). Πλέον τα πράγματα ειναι πιο εύκολα με την τεχνολογία, πιο εύκολα φωτογραφίζεις, πιο εύκολα φτιάχνεις remix ( δεν χρειάζεται να ξέρεις μουσική), πιο εύκολα βάζεις γκολ στην Barcelona. Μην ξεχνάς όμως αυτό δεν είναι παρά μια ευκολία, την οποία με την εξέλιξη θα γίνει και αυτό μια μορφή τέχνης. Μία σύγχρονη τεχνολογική τέχνη. Μπορεί εσύ, εγώ, και ο visitor να το ονομάζουμε μεταξύ μας ψηφιακή τέχνη, αλλά στα βιβλία και τα πανεπιστήμεια δεν θα το βρεις έτσι. Ο κόσμος τώρα ετοιμάζεται να αποδεχτεί πολλα πράγματα, και σίγουρα η ηλεκτρονική μουσική φαίνεται ήδη να είναι ένα από αυτά. Τώρα αν θες την δικιά μου γνώνη.Για μένα η τέχνη είναι περισσότερο στο άτομο και στο ταλέντο του, και όχι στην τεχνολογία. Θέλω να πω είναι ότι . . . . . . αν και η ASUS παίζει με AUTO, δεν τους λες και χASUS αυτούς που κλοκάρουν DFI. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει θα έλεγα Puppet in heaven or master in hell ? fH65JJHCEDE& Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.