Jump to content

Πως μπορω να τακτοποιήσω τα καλλώδια?

_K_Marios_

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από xrist22

Πιστευεις οτι μ'αυτο το πραγμα θα συμμαζεψεις τα καλωδια?

Χλωμο το βλεπω..

Ο μονος τροπος ειναι να τα περασεις απο πισω.....

Όταν λες "πράγμα" τι εννοείς; Τα sleeves; Προσωπικά δεν θα τα υποτιμούσα καθόλου. Το αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό. Φυσικά δεν φτάνει μόνο αυτό. Εννοείται οτι κάποια καλώδια θα τα περάσει απο πίσω, κάποια άλλα θα τα κρύψει αλλού κτλ κτλ. Προσωπικά έχω κόψει κιόλας καλώδιο (εκείνο το παλιό 6πινο που θέλαν οι μητρικές μέχρι Willy εποχή).

Δεν μπορεί να σου πει κανένας πώς να τακτοποιήσεις τα καλώδια. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει, δες τι έχουν κάνει άλλοι και τακτοποίησε τα δικά σου καλώδια στο δικό σου κουτί. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και μοναδική.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πάντα υπάρχει καλύτερο. Όσο και να λες "δε γίνεται να μαζευτούν περισσότερο" κάποια στιγμή βρίσκεις τρόπο και τα τακτοποιείς περισσότερο.

Επι τη ευκαιρία, τι τροφοδοτικό έχεις; Αν έχεις modular, στη θέση σου θα έφτιαχνα δικά μου καλώδια στα μήκη που θέλω και με τα molex που θέλω.

εχω πάρει αυτό το κιτ απο το μουλτιράμα και δεν το βρήκα πρακτικό. Μπορεί να βαρέθηκα δεν ξέρω, πάντως δεν κατέφερα τίποτα...Θέλει πραγματικά άπειρη υπομονή που πιστεύω ότι καλύτερα είναι να πάρεις ένα έτοιμο sleeved τροφοδοτικό;)

Το sleeving των περισσότερων τροφοδοτικών δεν με ικανοποιεί. Έτσι κι αλλιώς, το modding θέλει υπομονή. Το αποτέλεσμα αμοίβει. :)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Όταν λες "πράγμα" τι εννοείς;

Εννοω το σπιραλ...πολυ αβολο βρε Μακη...μονο παραπανω ογκο δινει.

Για καποιον που δεν εχει την υπομονη να sleevaρει δεν ειναι ασχημο παντως, καλυτερο απο τα χυμα καλωδια

OK τότε, συμφωνούμε απόλυτα. :)

Αρχική απάντηση από unstoppable

Για καποιον που δεν εχει την υπομονη να sleevaρει δεν ειναι ασχημο παντως, καλυτερο απο τα χυμα καλωδια

Απο φωτογραφίες και μόνο που το έχω δει έχω αντίθετη άποψη. :) ’ποψή σου, άποψή μου, σεβαστές και οι δυο. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.