JohnG85 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2006 Καλησπέρα σε όλους.Εχω προβλημα με το recorder μου.Επειδη εγώ το δημιούργησα ρωτάω αν μπορώ να κάνω κάτι για να το σώσω και να μην το πετάξω.Οπως είπα έχω το nec 4550 και αποπειράθηκα να το μετατρέψω σε 4551.Μετά απο ψάξιμο αυτό που έμαθα είναι οτι δεν μπορώ να το flashάρω κατευθείαν αλλά έπρεπε να χρησιμοποιήσω ένα προγραμματάκι.Αφου άρχισε να τρέχει στο dos box του οποτε τέλειωνε μια διεργασία έγραφε ΟΚ.Αφησα τον υπολογιστή μόνο του και οταν γύρισα είχε κλεισει το παράθυρο και το μόνο που έβλεπα ήταν το desktop μου.Παρατήρησα οτι το λαμπάκι του drive ανοβοσβηνε και σκέφτηκα οτι ήρθε η ώρα της επανεκκίνησης για να περάσω καινούριο firmware.Απο τοτε οσες επανεκκινήσεις και να κάνω δεν μπαίνει στα win και το drive το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει το λαμπάκι του.Για να λειτουργήσει σωστά το pc πρεπει να αποσυνδέσω το drive.Γινεται κάτι ???Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 12, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Βρες ένα κουτάκι εξωτερικού δίσκου και βάλε το NEC. Μετά τρέξε το official update για το 4551.Αν δεν έχεις κουτί βρες κάποιο dos flasher και πέρνα το firmware μέσω δισκέτας.Επίσης, δοκίμασε να κάνεις remove to IDE Channel και το NEC από το Hardware Manager, κλείσε το PC, βάλε το NEC επάνω και κάνε boot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Ιούλιος 12, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Οκ σ΄ευχαριστώ πολύ.Θα δοκιμάσω τα 2 τελευταία γιατι κουτάκι δυστυχώς δεν εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Ιούλιος 12, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω κάτι.Την τρίτη λύση δεν μπορώ να την εφαρμόσω γιατι δεν το εμφανιζει στο manager αφου δεν είναι συνδεδεμένο και αν το συνδέσω δεν κάνει boot το pc.Για τη δευτερη λύση απ΄'οσο ξέρω τα XP έχουν μόνο dos boxes στα windows και για να μπει στα windows δεν πρέπει το drive να είναι πάνω στο pc.Στο bios το έχει βαφτίσει nec nd-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 12, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 WindowsME Boot Disk Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Ιούλιος 12, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Τελικά μάλλον μόνο μεσω του dos αν γίνει κάτι.Αφου χρησιμοποιήσω μια boot disk μετα?!! Δεν καταφερα να βρω dos flasher για το μοντέλο που έχω.Βρήκα για ολα εκτος απο το δικο μου.Μηπως υπάρχει κάποιος γενικός ? Please help ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.