deadlock7 Αύγουστος 18, 2006 #101 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2006 Aκριβώς όπως το είπες είναι.Έχουμε δεί οτι κάποιες δεν έχουν πρόβλημα,άλλες δεν μπουτάρουν..τελικά είδαμε οτι ενδέχεται να μην είναι καν σταθερές.Εννοείται οτι όποιος έχει ecc μνήμες πρέπει να πάρει 975Χ για να μπορεί να τις εκμεταλλευτεί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 19, 2006 #102 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Αρχική απάντηση από AnandtechYou will also see the 965 does not support ECC memory Ε;; 50% overclock (DDR400 -> DDR600) σε 2Gb ECC μνήμες του κιλού, θεωρείται "not supported"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Αύγουστος 19, 2006 #103 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Eννοεί οτι δε μπορείς να ενεργοποιήσεις το ecc,όπως στο 975Χ.Πάντως έχουν παρουσιαστεί προβλήματα με 965+ecc μνήμες όπως έγραψα παραπάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 19, 2006 #104 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 03:12] Eννοεί οτι δε μπορείς να ενεργοποιήσεις το ecc,όπως στο 975Χ Προφανώς. Μερικές φορές με εκπλήσσουν οι διαδικασίες επιλογής τόσο ασχέτων υπαλλήλων από εταιρίες κολοσσούς όπως η DELL Για να συνεχίσω λοιπόν στο Chosenoob mode, να ρωτήξω κι εγώ αν η ακόλουθη διαφορά μεταξύ CPU-Z και official specs είναι συνηθισμένη (4-4-4-15 VS 5-5-5-15) (ή απλώς το SPD λέει ότι θέλει ή απλώς η OCZ άλλα διαφημίζει και άλλα βάζει στο SPD για είναι safe). http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 19, 2006 #105 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Αρχική απάντηση από deadlock7 Eννοεί οτι δε μπορείς να ενεργοποιήσεις το ecc,όπως στο 975Χ.Πάντως έχουν παρουσιαστεί προβλήματα με 965+ecc μνήμες όπως έγραψα παραπάνω! Μα'στα. Και πως ενεργοποιείς/απενεργοποιείς το ECC για να έχουμε καλό ερώτημα; Γιατί εμένα στο σχολείο μου μάθανε ότι το single bit error correction είναι καρα-hardcoded στα DIMMάκια. Αν το λειτουργικό σου βλέπει το ECC, σημαίνει ότι παίζει.Αρχική απάντηση από spcΜερικές φορές με εκπλήσσουν οι διαδικασίες επιλογές Για χάλασέ μας το πεντακοσάρικο, γιατί δεν καταλαβαίνω το συντακτικό σας αγαπ(μ)ητέ spcάκο μας. "Οι διαδικασίες"; "Οι επιλογές"; "Οι διαδικασίες επιλογές";Πες κανα νέο ρε. Έμαθα φέρνεις και Conroe στο περίπτερο; Τι τα'θελες βρε κακομοίρη; Καλά δεν είσουν με τις εφημερίδες, τις τσίχλες και τους 939;’ντε να σου'ρθει κανας pSLN, βαλτός/μιλητός από τον Intelάκια τον Unseen και να σου πει "θείο, οι φίλοι μου με είπανε ότι με αυτόν τον καινούριο τον Conroe, όλα θα πηγαίνουν πιο γρήγορα: και το WoW και το fax και όλα!" και άντε μετά (σπ)αί(ρ)μα, δάκρυα κι ιδρώτας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Αύγουστος 19, 2006 Author #106 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Οπως εγραψαν και τα παιδια μαλλον το συγκεκριμενο motherboard εχει προβλημα με τις μνημες ECC γιατι στην DS3 πανε καλα. Επειδη ομως οι μνημες δεν ειναι πλεον δικες μου θα πρεπει ο κατοχος τους να αποφασισει τι θα κανει. Δηλαδη αν θα αλλαξει motherboard ή μνημες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Αύγουστος 19, 2006 #107 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 :giveup: [αθώος] Διαδικασία επιλογής υπαλλήλων εννοεί [/αθώος]:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Αύγουστος 19, 2006 #108 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 04:25] Μα'στα. Και πως ενεργοποιείς/απενεργοποιείς το ECC για να έχουμε καλό ερώτημα; Γιατί εμένα στο σχολείο μου μάθανε ότι το single bit error correction είναι καρα-hardcoded στα DIMMάκια. Αν το λειτουργικό σου βλέπει το ECC, σημαίνει ότι παίζει. Το ecc όπως είπες έχει να κάνει με τα dimms,αλλά αν δεν το υποστηρίζει το chipset,τότε πολύ απλά δεν ενεργοποιείται!Αν εννοείς για το ecc που γράφει το Cpu-z,τότε απλά αναφέρει οτι οι μνήμες σου είναι ecc κι όχι οτι το εκμεταλλεύεται το σύστημά σου.Στο 975Χ υπάρχει επιλογή για ecc en/dis λόγω οτι είναι (και) server chipset και το υποστηρίζει,απ'την άλλη το 965 όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Αύγουστος 19, 2006 #109 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 04:25] Πες κανα νέο ρε. Έμαθα φέρνεις και Conroe στο περίπτερο; Τι τα'θελες βρε κακομοίρη; Καλά δεν είσουν με τις εφημερίδες, τις τσίχλες και τους 939;’ντε να σου'ρθει κανας pSLN, βαλτός/μιλητός από τον Intelάκια τον Unseen και να σου πει "θείο, οι φίλοι μου με είπανε ότι με αυτόν τον καινούριο τον Conroe, όλα θα πηγαίνουν πιο γρήγορα: και το WoW και το fax και όλα!" και άντε μετά (σπ)αί(ρ)μα, δάκρυα κι ιδρώτας... Καλα δεν υπαρχει οριο στην ξεφτιλα...Δεν φτανει που με τις "ευλογιες" σου μου κλειδωσατε το υπεροχο-χρησιμο thread μου. Σας πιπαλανε στο μυαλο στην εταιρια οτι η Ιντελ ειναι UBER ALLES και εχεις γινει χειροτερο fanboy απο τον ψαροντουφεκα της κακιας ωρας και τα 2 ξαδερφια μαζι, απεναντι σε οποιον τολμα να πει 2-3 αληθειες/παραπονα.Τωρα πας να κλειδωσεις και το thread του geoal με τα βρωμοποστ σου???Υ.Γ. Ειχες δικιο Κωστα... Πρεπει τελικα να τον διωξουμε αυτον ("Στους κροκοδειλους!! Στους κροκοδειλους!!) Και τον Αντωνη να διωξουμε ομως ρε Κωστα!Υ.Γ. 2 Ρε Συριε, εσυ που εχεις τα κοννε, πιεσε καταστασεις να τους διωξουνε μια ωρα αρχιτερα!!Στην αναγκη να του απαγαγεις τον σκυλο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Αύγουστος 19, 2006 #110 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Μα'στα. Και πως ενεργοποιείς/απενεργοποιείς το ECC για να έχουμε καλό ερώτημα; Γιατί εμένα στο σχολείο μου μάθανε ότι το single bit error correction είναι καρα-hardcoded στα DIMMάκια. Αν το λειτουργικό σου βλέπει το ECC, σημαίνει ότι παίζει.Ο deadlock7 απάντησε και είπε αυτό που θεωρούσα προφανές (πολύ απλά υπάρχει στα dimm αλλά το chipset δεν το βλέπει).Αν πάλι κάνουμε λάθος, please enlighten us your majesty.Αρχική απάντηση από ChosenΓια χάλασέ μας το πεντακοσάρικο, γιατί δεν καταλαβαίνω το συντακτικό σας αγαπ(μ)ητέ spcάκο μας. "Οι διαδικασίες"; "Οι επιλογές"; "Οι διαδικασίες επιλογές";Είμαι σίγουρος ότι ήταν τόσο κακοδιατυπωμένο που δεν το κατάλαβες. Έχεις απόλυτο δίκιο (post στις 4 am άθλιε τύπε μετά από πολλές ώρες δουλειάς).Υποθέτω βέβαια από το post μου αυτή ήταν η μόνη απορία που σου έμεινε.Αρχική απάντηση από ChosenΠες κανα νέο ρε. Έμαθα φέρνεις και Conroe στο περίπτερο; Τι τα'θελες βρε κακομοίρη; Καλά δεν είσουν με τις εφημερίδες, τις τσίχλες και τους 939;’ντε να σου'ρθει κανας pSLN, βαλτός/μιλητός από τον Intelάκια τον Unseen και να σου πει "θείο, οι φίλοι μου με είπανε ότι με αυτόν τον καινούριο τον Conroe, όλα θα πηγαίνουν πιο γρήγορα: και το WoW και το fax και όλα!" και άντε μετά (σπ)αί(ρ)μα, δάκρυα κι ιδρώτας... Ήμουν σίγουρος ότι θα τεθεί το θέμα του περιφτέρου.Σκεφτόμουν μάλιστα να το θέσω πρώτος αλλά στις 4 am δεν μου κατέβαινε κάτι εμπνευσμένο.Αρχική απάντηση από SLN Καλα δεν υπαρχει οριο στην ξεφτιλα...Δεν φτανει που με τις "ευλογιες" σου μου κλειδωσατε το υπεροχο-χρησιμο thread μου. Σας πιπαλανε στο μυαλο στην εταιρια οτι η Ιντελ ειναι UBER ALLES και εχεις γινει χειροτερο fanboy απο τον ψαροντουφεκα της κακιας ωρας και τα 2 ξαδερφια μαζι, απεναντι σε οποιον τολμα να πει 2-3 αληθειες/παραπονα.Τωρα πας να κλειδωσεις και το thread του geoal με τα βρωμοποστ σου???Υ.Γ. Ειχες δικιο Κωστα... Πρεπει τελικα να τον διωξουμε αυτον ("Στους κροκοδειλους!! Στους κροκοδειλους!!) Και τον Αντωνη να διωξουμε ομως ρε Κωστα!Υ.Γ. 2 Ρε Συριε, εσυ που εχεις τα κοννε, πιεσε καταστασεις να τους διωξουνε μια ωρα αρχιτερα!!Στην αναγκη να του απαγαγεις τον σκυλο!! Όπως τα λες ακριβώς αγαπητέ μου.Δεν υπάρχει όριο στο θράσος και τον κακό τρόπο μερικών τύπων εδώ μέσα!Θα επιληφθώ του θέματος με την άφιξη της Αγάπης (ο σκύλος δεν μας φταίει σε τίποτα όμως άσε που υπάρχει κίνδυνος απαγωγής λάθος ατόμου ).Στο noob post μου για τις μνήμες, θα απαντήσει κανείς τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Αύγουστος 19, 2006 #111 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Error-correcting_codehttp://www-03.ibm.com/servers/eserver/pseries/campaigns/chipkill.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 19, 2006 #112 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 lolΝα κάνω SLN & spc κολλητάρια και μετά ας πάω και στον ’γιο Μαυρίκιο να καλλιεργώ ζουχιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 19, 2006 #113 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2006 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:33] άσε που υπάρχει κίνδυνος απαγωγής λάθος ατόμου ). ναι και σενα πολυ που σε χαλαει αμα γινει κανα λαθος......... (sorry δεν μπορουσα να κρατηθω.οφτοπικ φινιτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Αύγουστος 20, 2006 #114 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Geoal το 0507 εχεις??? Βγηκε το 309 ...για δοκιμασε αμα δεν βαριεσαι... 1. Fix SATA configuration select disable and compatible mode will show SATA3 and SATA42. Show some memory spd items to improve overclocking ability. 3. Enhance overclock capability above FSB 500 4. Support jumperfree FSB to 650 5. Add auto calculate DDR frequency rule to display DRAM frequency 6. Support Conroe CPU ratio adjustment 7. Fix system fail to POST after crash free or EZFlash when using particular XE CPU. (Note: System will still boot after performing clear CMOS) 8. Fix some ODDs fail to read files from CD under EZFlash2 9. Enhance performance with NVDIA VGA cards 10. Support AiGear for Presler 3200 c1 stepping CPU 11. Revise NOS table for conroe B2 stepping 12. Support FSB533 CPU over 3.4GHz frequency under AIbooster 13. Fix AI Gear fan speed too low sometimes under normal mode Θελω 650 απο σενα... http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us Αλλα εχω την εντυπωση οτι το bios ειναι μονο για την απλη και οχι την dlx... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Αύγουστος 20, 2006 Author #115 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2006 Ναι Bill το 507 εχω τωρα, θα δοκιμασω και αυτο που λες αλλα πανω απο 510 δεν πανε οι μνημες. Ευχαριστω πολυ παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Αύγουστος 23, 2006 Author #116 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Βασιλη τελικα το 309 δεν κανει για την deluxe αλλα μονο για την απλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Αύγουστος 23, 2006 Author #117 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 Final Update. λοιπον παιδακια αφου φτιαχτηκε το prommie ειπα να δουμε και τι μπορει να κανει ο επεξεργαστης που τον εχω σχεδον 2 μηνες και μονο να υποθεσω μπορουσα μεχρι τωρα. Εχουμε και λεμε λοιπον Επεξεργαστής: INTEL Core 2 Duo (Conroe) Ε6600 ES 2,40GHz (Διπύρηνος) Μητρική: INTEL ASUS P5Β Deluxe με το 965 Northbridge Μνήμες: 2 x 1024MB SuperTalent 6400 CL5 Κάρτα γραφικών: POV7800GTX 512Mb Τροφοδοτικό: Enermax Liberty 620W Ψύξη: modded Prommeteia MachII με R404a Ολα τα αποτελεσματα ειναι σε συχνοτητα 4,22Ghz και ειναι αυτη που θα χρησιμοποιω για καθημερινη χρηση. Το vcore ειναι 1,55V στο BIOS αλλα μη μητρικη δινει 1,51 πραγματικο idle και 1,48 πραγματικο σε full load. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Αύγουστος 23, 2006 Author #118 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 ξεχασα να αναφερω οτι σε ολα τα benches οι μνημες ειναι με χρονισμους 4-4-3-4 σε 1:1 με το FSB δηλαδη DDR 940. 3DMARK 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Αύγουστος 23, 2006 Author #119 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 AQUAMARK χωρις κανενα patch απλη εγκατασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Αύγουστος 23, 2006 Author #120 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2006 PCMARK 2005 αυτα προς το παρον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.