Axilleass Αύγουστος 17, 2006 #82 Αύγουστος 17, 2006 Κατάλαβα.. Αυτος ο ευκαμπτος που έχει το prommie απο την μανα του (αν ειναι το Mach2 ) ειναι κυριολεκτικα της πλάκας. Απο ενα υλικό κατι σαν αλουμίνιο μοιάζει, μόλις το αγγίξει φλόγα λιώνει σαν βούτυρο !! προσοχή σε αυτο ! Ευκαμπτο της προκοπής εχει ο Χρήστος.. (Unseen) σε περίπτωση που χρειαστείτε . Επίσεις ορισμένοι πέρνουν ευκαμπτο που χρησιμοποιήται σε συσκευές φωταερίου (πετρογκαζ- που ειναι και της μόδας και ολοένα και πληθαίνουν τα μαγαζιά που ασχολούνται..) με καλά αποτελέσματα και ειναι και φθηνό. Προσοχή στο κόλημα του τριχοειδούς , αν μπεί τσόντα και ενωθεί μεσα σε χονδρότερο σωλήνα, αυτός να είναι τουλάχίστον 6-7 cm μήκος και οι 2 τριχοειδείς μέσα του να μην ακουμπάνε ο ένας με τον άλλον και την ώρα που κάνετε την κόληση στο κάθενα απο τα στόμια του σωλήνα, αυτός να ειναι γυσρισμένος προς τα κάτω, ωστε να μην μπορεί να μπεί η κοληση μέσα του. Συγνώμη (και με το συμπαθιο ) που τα αναφέρω αυτά, πράγματα που ίσως ήδη ξέρετε και πιθανόν καλύτερα απο εμένα. Αλλα καλύτερα δυό κουβέντες περιττές παρά να ...ανατινακτήτε !!
geoal Αύγουστος 17, 2006 Author #83 Αύγουστος 17, 2006 στην ds4 δεν δοκιμασα τιποτα βασιλη γιατι απλα δεν επαιζε και την πηγα πισω και πηρα την dq6.
geoal Αύγουστος 17, 2006 Author #84 Αύγουστος 17, 2006 Αρχική απάντηση από Axilleass Κατάλαβα.. Αυτος ο ευκαμπτος που έχει το prommie απο την μανα του (αν ειναι το Mach2 ) ειναι κυριολεκτικα της πλάκας. Απο ενα υλικό κατι σαν αλουμίνιο μοιάζει, μόλις το αγγίξει φλόγα λιώνει σαν βούτυρο !! προσοχή σε αυτο ! Ευκαμπτο της προκοπής εχει ο Χρήστος.. (Unseen) σε περίπτωση που χρειαστείτε . Επίσεις ορισμένοι πέρνουν ευκαμπτο που χρησιμοποιήται σε συσκευές φωταερίου (πετρογκαζ- που ειναι και της μόδας και ολοένα και πληθαίνουν τα μαγαζιά που ασχολούνται..) με καλά αποτελέσματα και ειναι και φθηνό. Προσοχή στο κόλημα του τριχοειδούς , αν μπεί τσόντα και ενωθεί μεσα σε χονδρότερο σωλήνα, αυτός να είναι τουλάχίστον 6-7 cm μήκος και οι 2 τριχοειδείς μέσα του να μην ακουμπάνε ο ένας με τον άλλον και την ώρα που κάνετε την κόληση στο κάθενα απο τα στόμια του σωλήνα, αυτός να ειναι γυσρισμένος προς τα κάτω, ωστε να μην μπορεί να μπεί η κοληση μέσα του. Συγνώμη (και με το συμπαθιο ) που τα αναφέρω αυτά, πράγματα που ίσως ήδη ξέρετε και πιθανόν καλύτερα απο εμένα. Αλλα καλύτερα δυό κουβέντες περιττές παρά να ...ανατινακτήτε !! Ευχαριστω Αχιλλεα μου και να εισαι σιγουρος οτι τιποτα δεν ειναι περιττο απο οσα λεμε εδω ολο και κατι μαθαινουμε ο ενας απο τον αλλο.
Axilleass Αύγουστος 17, 2006 #85 Αύγουστος 17, 2006 Τίποτις !! Ελπίζω λοιπόν απο βδομάδα να υπάρξει και εκει αίσιο τέλος και να ησυχάσεις...
GoriLLakoS Αύγουστος 18, 2006 #87 Αύγουστος 18, 2006 Ποιος θα μου δανεισει και εμενα μια μητρικη να 500αριζει?? αλλα με 975???
Axilleass Αύγουστος 18, 2006 #88 Αύγουστος 18, 2006 Εδω τα καλά τα μαδερμποοορρνττττ !!! (αδοκίμαστο μαζί με την ευχή μου κάνει ?? Ειμαι Σαββατογεννημένος και πίανει..!!! )
geoal Αύγουστος 18, 2006 Author #89 Αύγουστος 18, 2006 Ξερω εναν τυχερακια εδω μεσα που εχει ενα αλλα θα πρεπει να αποκαλυψει μονος του ποιος ειναι για να μην με λεει και ρουφιανο.
Axilleass Αύγουστος 18, 2006 #90 Αύγουστος 18, 2006 Αρχική απάντηση από geoal [Σήμερα, στις 16:31] Ξερω εναν τυχερακια εδω μεσα που εχει ενα αλλα θα πρεπει να αποκαλυψει μονος του ποιος ειναι για να μην με λεει και ρουφιανο. Βλέπω geoal οι καλές γνώσεις που διαθέτεις επεκτείνονται και πέραν του ο/c... ! :)
deadlock7 Αύγουστος 18, 2006 #91 Αύγουστος 18, 2006 Χαχαχα..μονίμως μες στην τύχη είναι αυτό το παιδί όμως!
GoriLLakoS Αύγουστος 18, 2006 #92 Αύγουστος 18, 2006 Αρχική απάντηση από geoal Ξερω εναν τυχερακια εδω μεσα που εχει ενα αλλα θα πρεπει να αποκαλυψει μονος του ποιος ειναι για να μην με λεει και ρουφιανο. Stelaras...470... Τοσο θα παει και η δικια μου..που θα παει...αυριο γυριζει ο κυριος κολλητηρι και θα μονταρει το τσιπσετ...
Stelaras Αύγουστος 18, 2006 #93 Αύγουστος 18, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 17:22] Stelaras...470... Τοσο θα παει και η δικια μου..που θα παει...αυριο γυριζει ο κυριος κολλητηρι και θα μονταρει το τσιπσετ... Γιατρε με εριξες !!! 477 εφτασε με 1.78Vmch . Τωρα γιατι με του hipro5 τον ES δεν πηγε ουτε 340 ... δεν ξερω .
geoal Αύγουστος 18, 2006 Author #94 Αύγουστος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Axilleass Βλέπω geoal οι καλές γνώσεις που διαθέτεις επεκτείνονται και πέραν του ο/c... ! :) Το καταδυναμην αδελφε... Αλλα εγω δεν ειπα τιποτα αλλοι ρουφιανεψανε (ακους Βασιλακη)
geoal Αύγουστος 18, 2006 Author #95 Αύγουστος 18, 2006 Αρχική απάντηση από Stelaras Γιατρε με εριξες !!! 477 εφτασε με 1.78Vmch . Τωρα γιατι με του hipro5 τον ES δεν πηγε ουτε 340 ... δεν ξερω . αφου σου εχω πει μην ασχολεισε με μουφα επεξεργαστες δεν με ακους... Εδω ο καλος ο conroe και για οσους δεν καταλαβαν απλα πειραζομαστε με τα παιδια. Πραγματικα παντως κριμα για τον 6800 τοσα χρηματα εδωσε ο ανθρωπος και να εχει τετοιο bug... Ελπιζω στο μελλον να ειναι ποιο τυχερος και να σπασει τα ρολογια.
geoal Αύγουστος 18, 2006 Author #96 Αύγουστος 18, 2006 Αλλο ενα κουλο που ειδα σημερα ειναι μια ασυμβατοτητα της P5B Deluxe με τα MICRON D9DQW που πανω απο 300ΜΗΖ (DDR 600)αρχιζουν τα λαθη με οτι χρονισμους και ταση βαλεις. Ενω οι μνημες ειχαν δοκιμαστει στην P5W DH και επαιξαν στα 470+ (DDR 940) με 4-3-3 στην P5B DELUXE δεν μπουταρουν εκει ουτε με 5αρια. Αφου στην αρχη νομιζα οτι χαλασανε και ετοιμαζομουν με βαρια καρδια να τα στειλω Αμερικη εκανα πολλα τεστ και ειδα οτι δεν εχουν προβλημα τελικα αλλα κατι παιζετε με την P5B DELUXE.
SLN Αύγουστος 18, 2006 #98 Αύγουστος 18, 2006 Αρχική απάντηση από geoal [Χθες, στις 23:22] Αλλο ενα κουλο που ειδα σημερα ειναι μια ασυμβατοτητα της P5B Deluxe με τα MICRON D9DQW που πανω απο 300ΜΗΖ (DDR 600)αρχιζουν τα λαθη με οτι χρονισμους και ταση βαλεις. Ενω οι μνημες ειχαν δοκιμαστει στην P5W DH και επαιξαν στα 470+ (DDR 940) με 4-3-3 στην P5B DELUXE δεν μπουταρουν εκει ουτε με 5αρια. Αφου στην αρχη νομιζα οτι χαλασανε και ετοιμαζομουν με βαρια καρδια να τα στειλω Αμερικη εκανα πολλα τεστ και ειδα οτι δεν εχουν προβλημα τελικα αλλα κατι παιζετε με την P5B DELUXE. Τετοια να ακουει ο Fanboy-Tom να τον στειλεις ΣΟΥΜΠΙΤΟ στις 2χ512 OCZ XTC....Εν ετει 2006 θα παρει 2χ512....Ας τον σωσει καποιος!!!Παντως ειναι περιεργο γιατι κι εμενα Micron πρεπει να ειναι (relabeled) αλλα πανε 470 σταθερα με 2.45V. Στην ιδια μομπο.edit :τωρα ειδα το ποστ του Στρατου? Δεχεται το 965 ecc ρε?? απο οσο θυμαμαι οχι. Μαλλον αυτο φταιει.
deadlock7 Αύγουστος 18, 2006 #99 Αύγουστος 18, 2006 O chosen έχει βάλει 3200 ecc στην ds3,επομένως δεν είναι θέμα chipset αλλά μητρικής.Η ds3 δεν έχει πρόβλημα(δοκιμασμένο και στο xs),αλλά η p5b dlx μάλλον έχει.
SLN Αύγουστος 18, 2006 #100 Αύγουστος 18, 2006 ....Conroe really well, while on the other hand we discover 965 is crippled in some areas compared to 975X. You will also see the 965 does not support ECC memory while the 975X does, but that will only matter to a small percentage of users.http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2797&p=5Τωρα το "does not support ECC memory" δεχεται ενα καρο εξηγησεις. Απο το "δεν μπουταρει" (που απο οτι φαινεται ΔΕΝ ισχυει) μεχρι το οτι δεν πανε βημα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.