dam Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 ο σκληρος μου μαλλον ειναι στα τελευταια του.Προσπαθω να παρω backup αλλα δεν μπορει να μου αντιγραψει τα αρχεια,ενω τα βλεπω κανονικα.Εχω πολυ σημαντικα πραγματα μεσα που δεν πρεπει να τα χασω.καμια λυση?? ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plessinho Ιούλιος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Δεν ξέρω τι να σου πω ρε φίλε δοκήμασε να αντιγράψεις όλα τα αρχεία του σκληρού σε ένα δεύτερο και άμα δεν γίνετε αν έχει εγγύηση στείλτο σε κανένα τεχνικό μήπως βγάλει αυτός άκρη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Ιούλιος 11, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Σε κάποιες περιπτώσεις χτυπούσα ελαφρά τον δίσκο από πάνω (μεταλλική επιφάνεια) και το πάλευα με τα αρχεία όχι βέβαια 100% αλλά έσωζα μερικά, τώρα αν είναι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση και καίγεσαι βρες ένα ολόιδιο δίσκο (μάρκα τύπο χωρητικότητα κτλ) και πάρε τον κοντρόλερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.