Jump to content

Ενδείξεις θερμοκρασίας κάρτας

Vagelis2000

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω το ASUS Smart Doctor για να βλέπω την θερμμοκρασία της ASUS 9800XT.

Αλλά μετά απο format όταν ξαναεγκατέστησα το smartdoctor δεν μου εμφανίζει το πίνακα με τις θερμοκρασίες.

Στο manul που έψαξα γράφει αυτά.

NOTE: For graphics card models without a monitor IC, ASUS SmartDoctor provides only the overclocking function.

Tι να έγινε? κάηκε κάτι?

και κάτι άλλο, μετά το φορματ άλλαξα drivers. Έβαλα τουσ ποιο πρόσφατους των omega.

Αρχική απάντηση από Spyrious [Σήμερα, στις 10:14]

Δες και με το atitool τι σου δείχνει.

Αν δεν σου δειχνει και το atitool περνα παλι το bios της καρτας!

Ναι στο ATI TOOL μου δείχνει θερμοκρασίες.

Βρήκα BIOS σε ένα site για την συγκεκριμένη κάρτα, να τα κοτσάρω ή να την αφήσω όπως είναι?

Δε θα κερδίσεις κάτι σε απόδοση, οπότε άστην όπως είναι. Εφόσον δουλεύει κανονικά, ποιός ο λόγος? Δώσε κι ενα link για το site που λες πάντως να δούμε...

Ίσως ο Δοκτωρ της ASUS να μη συνεργάζεται με omega drivers, δεν ξέρω γιατί δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Κράτα το ATITool και χρησιμοποίησέ το, είναι πολύ χρήσιμο (κάνεις και overclocking και tweaks εκτός από το να βλέπεις θερμοκρασίες).

ειχα και εγω το ιδιο προβλημα παλιοτερα με την 9600xt και το asus doctor,γενικα αυτα τα προγραμματακια ειναι μη αξιοπιστα!Βαλε το καινουργιο ASUS DOCTOR και κοιτα τις ενδειξεις του!Τελικα το απεγκατεστησα.....:whistling

Αρχική απάντηση από Vagelis2000

Βλέπω όταν παίζω παιχνίδια η θερμοκρασία πάει στους 75 c

Πολύ δεν είναι?

δεν ειναι και η καλυτερη αλλα απ`την αλλη δεν ειναι θερμοκρασια για ανησυχεις κατα την γνωμη μου.

παντος μια 9800pro που ειχα δεν μου εγραπσε ποτε και με κανενα προγραμα θερμοκρασια!ισος να μην ειχε καποιον εσθιτρα θερμοκρασιας!

Με εσενα το παραξενο ειναι οτι σου εγραφε και τορα δεν σου γραφει!:confused:

Αρχική απάντηση από dom

παντος μια 9800pro που ειχα δεν μου εγραπσε ποτε και με κανενα προγραμα θερμοκρασια!ισος να μην ειχε καποιον εσθιτρα θερμοκρασιας!

Με εσενα το παραξενο ειναι οτι σου εγραφε και τορα δεν σου γραφει!:confused:

Δίκιο έχεις. linky

Αφού τις βλέπει τις θερμοκρασίες του με το ATiTool, το προγραμματάκι της ASUS μαλλον έφταιγε.

έβαλα και νέα έκδοση του προγράμματος της ASUS αλλά τα ίδια.

Μάλλον φταίνε η drivers της OMEGA.

Πάντως το ATItool (V. 0.25 BETA) είναι πολύ καλό και μάλιστα μου δείχνει συνεχώς την θερμοκρασία κάτω στο tray.

Αλήθεια τι να κάνω στα settings για να έίναι μονιμα στο tray η θρμοκρασία? Δηλαδή να μη χρειάζεται να ανοίγω το ATITOOL κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή?

Αρχική απάντηση από darkCount [Χθες, στις 11:45]

Ρυθμισε το ΑΤΙ tool να ανοίγει με τα Windows μαζί ;)

ΥAP!:T:

Η βαλε μια συντομευση του atitool στην εκκινηση!

Αρχική απάντηση από darkCount [Χθες, στις 11:45]

Ρυθμισε το ΑΤΙ tool να ανοίγει με τα Windows μαζί ;)

ΥAP!:T:

Η βαλε μια συντομευση του atitool στην εκκινηση!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.