Wizard! Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Έψαχνα καιρό να καταλάβω για ποιό λόγο βαρούσε κατά καιρούς BSOD... Τελικά τώρα το επιβεβαίωσα... Αν αντιγράφω από έναν εξωτερικό σκληρό, που είναι συνδεδεμένος στο Firewire που έχει ενσωματομένο η SB και παράλληλα παίζει μουσική ή κάποιο video, 95% θα φάω BSOD... Κατέβασα τους τελευταίους οδηγούς, αν και δεν είναι ιδιαίτερα καινούριοι, έχω όλα τα updates των Windows (critical, recomended), έχει φάει και πρόσφατα format (οπότε είναι σχετικά καθαρό) αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται... Έχετε καμιά λύση ή να συνδέσω την on-board 1394 και να δοκιμάσω από εκεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Ανεξάρτητα από το πρόβλημα, σαφώς να προτιμήσεις την onboard καθώς θυμάμαι ότι (στα παλιότερα μοντέλα τουλάχιστον - δεν είμαι σίγουρος αν η 2 ZS ήταν μέσα σε αυτά) το 1394 της Creative ήταν σαφώς πιο αργό από ένα ''καθαρό 1394'' chip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 11, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Πιό αργό...? Μα το βγάζει πολύ πιό γρήγορο από το USB2.0... Απλά δεν έχω περάσει καλώδια και βαριέμαι τώρα... Τα ports μου είναι στην πάνω πλευρά του κουτιού, ενώ οι συνδέσεις στη μητρική είναι στο πάτωμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιούλιος 11, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Wizard! Πιό αργό...? Μα το βγάζει πολύ πιό γρήγορο από το USB2.0... Δεν μίλησα για σύγκριση 1394 - USB 2 (θεωρητικά το USB 2 είναι ταχύτερα - 480 vs 400 Mbps - αλλά στην πράξη συμβαίνει το αντίθετο) αλλά για σύγκριση ενός ''καθαρού'' 1394 chip και του Audigy (το οποίο ενσωματώνει / υλοποιεί ένα 1394). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 11, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Ναι, το κατάλαβα... Απλά εννοώ πόσο πιό γρήγορο να είναι, αφού θεωρητικά είναι ήδη αρκετά γρήγορο... Anyway... Μάλλον θα αρκεστώ στο να μην παίζω ήχο/video κατά τις μεταφορές μέχρι να αλλάξω μητρική και να περάσω σωστά τα καλώδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 11, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Κατι παρομοιο ειχα παθει και εγω (οχι μπλε οθονες)οτανκαρφωνα το εξωτερικο dvrw και εγραφα ταινιες.Ναι μεν την εγραφε αλλα την εγραφε τοσο μαπα που μεταδεν μπορουσε να την διαβασει.Καθοταν βεβαια μαζι με αρκετες αλλες συσκευες (ΙRQ sharing gtp) αλλα δεν το πολυεψαξα και εγω.Πιστεψα οτι ειναι αυτο που αναφερειο spc ποιο πανω.(μια απλη υλοποιηση 1394). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.