Spyrious Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Στο κατεβαστήρι έχω βάλει την τελευταία έκδοση του emule και τα περισσότερα αρχεία που επιλέγω να κατεβάσει αφού ολοκληρωθούν ξαναρχίζουν από το μηδεν να κατεβαίνουν.Τι μπορεί να φταίει;Τις ρυθμίσεις για τα ports τις έχω σωστά αν λέει κάτι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Αυτό συμβαίνει σε ένα αρχείο η σε όλα;Τέτοια συμπεριφορά έχω συναντήσει σε corrupted files στα οποία το mule δεν μπορεί να ολοκληρώσει το hash και τα ξα-ξεκινά από την αρχή (πολύ σπάνια βέβαια, μιά και το προβληματικό αρχείο ξεχωρίζει).Κοίταξε λίγο το log σου,κάποιο μήνυμα/αιτία πρέπει να αναφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιούλιος 12, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 O φάκελος logs είναι άδειος!Περίεργο.Για καμμια βδομάδα που τον είχα πρωτοβάλει κατέβαζε κανονικά.Τώρα ότι και να κατεβεί ξαναρχίζει από την αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 12, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Το log file θα έπρεπε οπωσδήποτε να αναφέρει τον server που συνδέθηκε τα ip filters που φόρτωσε κτλπ.Δοκίμασε να περάσεις το zip-αρισμένο emule (extract to ----> emule folder που έχεις) και replace all.Ξεκίνα το μουλάρι και δες το log.Αν παίξει,καλώς,αν όχι μάλλον θα χρειαστείς επανεγκατάσταση.Αν έχεις πολλά credits,καλύτερα να δεις τις οδηγίες στο emule forum (η στα help files) για το πως θα τα κρατήσεις,καθώς και για τα μισο-τελειωμένα αρχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιούλιος 18, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2006 Έκανα αυτά που μου είπες.Πρώτα ξεζιπάρισα το emule και δοκίμασα - > τα ίδια.Απεγκατάσταση και ξαναεγκαάσταση -> τα ίδια.Να δοκιμάσω το edonkey μήπως και δουλέψει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 18, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2006 Έχεις κατεβάσει τη σωστή version; http://prdownloads.sourceforge.net/emule/eMule0.47a-Installer.exe και όχι το zip; (το οποίο χρησιμοποιείς ΜΟΝΟ για update στην ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση) Οι directories για τα incoming/temp files είναι σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Ιούλιος 19, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2006 Σωστά τα έχω.Έβαλα το eDonkey.Μου φαίνεται κατεβάζει πιο γρήγορα αλλά έχει λιγότερα resources.Ευχαριστώ για την βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.