Jump to content

Πρόβλημα με Azureus και Internet

sfakattack

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας.Μόλις πριν 3 ημέρες έβαλα dsl με το dslcube της vivodi.Το πρόβλημά μου είναι ότι μόλις κατεβάζω κάτι με το azureus σταματάει η πρόσβασή μου στο internet μέσω browser. Ενώ συνεχίζει να κατεβάζει δηλαδή το azureus δεν μπροώ να μπω στο internet.

εχεις περιορισει το upload?

στα 10κβ για 128 upload και στα 21 για 256.

ισως να εισαι σε μπουκωμενο dslam οποτε περιορισε και το download.

Αρχική απάντηση από sfakattack [Σήμερα, στις 12:56]

den einai oti einai argo den mpainei katholou

eisai sigouros gia afto pou les?

tha dokimaso kai tha sou po

Φιλε μου διορθωσε το post σου και γραψε το στα ελληνικα,και μετα βλεπουμε για το azureus.

φιλικα παντα;)

Συγνώμη παιδιά για τα αγγλικά...

Πάντως να ξέρετε πως το πρόβλημα συνεχίστηκε και ας περιόρισα το download

Περιμένω άλλες απόψεις.Ευχαριστώ

Παιδιά δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Πιστέψτε με είναι πολύ εκνευριστικό αυτό που γίνεται; Κάθε φορά που κατεβάζω με το azureus να πρέπει να κάνω restart για να μπω σε ιστοσελίδες...Περιμένω...

Περιόρισε και το Upload και το Download. Επίσης, αν ο router σου έχει QoS, μπορείς να δώσεις High-Priority στην πόρτα 80, ώστε να παίζει κανονικά ;)

Συγνώμη επειδή δεν είμαι ιδιαίτερος γνώστης...έχω rooter.μπόρεις να μου εξηγήσεις τι ακριβώς είναι το QoS, και πως μπορώ να δώσω High-priority στην πόρτα 80;

Ποιό router έχεις? Μάρκα, μοντέλο, έκδοση. Ή αν γνωρίζεις το Link που θα βρω το manual σε pdf, ακόμα καλύτερα.

το manual το εχω και εγω αλλά δεν βοηθάει.συγκεκριμένες οδηγίες δίνει...

εχώ το Microcom AD 2636, AD 2656.

Αν μπορείς να βοηθήσεις φίλε,ευχαριστώ πολύ

Η πλάκα είναι ότι τώρα που κατεβάζω από torrent και είχα ανοιχτή τη σελίδα του thelab μπορώ να σερφάρω σε αυτήν,αν ανοίξω νέο παράθυρο δεν ανοίγει με τίποτα...

Προφανώς κάτι σε κόβει ισως κάποιο Firewall που μπορεί να ειναι του ρουτερ σου.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω καθόλου το συγκεκριμένο ρουτερ.

Αντιμετωπίζεις το ίδιο οταν πας να κατεβάσεις με το μουλάρι;;;;;;

Στη σελίδα της εταιρίας, δε βρίκσω κάπου στις προδιαγραφές του να υποστηρίζει QoS. Και δεν έχει και το manual για download.

Μπορείς να κάνεις το εξής όμως και ίσως δουλέψει:

Start > Control Panel > Network Connections

Επέλεξε τη σύνδεσή σου και πάτα Properties. Στο tab General θα δεις τα πρωτόκολα που έχεις εγκατεστημένα. Αν υπάρχει ένα που λέγεται QoS πρέπει να είναι επιλεγμένο.

Αν όχι, πάτα από κάτω:

Install > Service > Add... > Microsoft > QoS Packet Scheduler > Ok.

Mπορεί έτσι να σου δουλέψει σωστά. Καλύτερα φυσικά να γινόταν από το router σου, αλλά αν δεν το κάνει, δοκίμασε έτσι.

(

σου γράφω και στα ελληνικά τις επιλογές αν έχεις ελληνικά win:

1. Έναρξη > Πινακας Ελέγχου > Δίκτυο (ή συνδέσεις, ή κάπως έτσι...)

2. Εγκατάσταση > Υπηρεσίες > Προσθήκη... > Microsoft > QoS Packet Scheduler > Ok.

)

Κανονικά το manual θα πρέπει να του το εχουν στείλει μαζί με το CD που στέλνουν συνήθως.Απο εκεί μπορεί κάποια σημεία να τα δώσει στο Φορουμ.

Εκτός και αν λύσει το πρόβλημα του με τις οδηγίες του Wizard.

Y.Γ. Επειδή παρατήρησα πιό πάνω πως ναι μεν υπάρχει κάποιο manual αλλά ΔΕΝ γράφει κάτι σχετικό τότε δοκίμασε όσα σου λέει ο Wizard και αν δεν καταφέρεις κάτι εδώ είμαστε πάλι.

δοκιμασε να περιορισεις τα max connections/torrent και τα συνολικα max connection

μηπως μπουκωνει το router σου.

Wizard! πήγα εκεί που μου είπες και το QoS ήταν ήδη ενεργοποιημένο...Τι να πω δε ξέρω...

Εχεις δοκιμασει με καποιο αλλο προγραμμα ή μονο με το azureus?Εγω δεν το χρησιμοποιω το azureus γιατι κανει διαφορα τρελα...Για παραδειγμα,αν εγκαταστησω το netlimiter και το τρεξω μια φορα.τελος το azureus,δεν ξανα λειτουργει.Το ιδιο προβλημα εχει εμφανισει και σε αλλα 3 pc...Δοκιμασε με το bitcomet και πες μας.Α,ξεχασα,πες μας και τι προγραμματα εχεις να τρεχουν απο πισω ως firewall,antivirus,anti-spam....

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra

.Δοκιμασε με το bitcomet και πες μας

Σωστά. Βάλε το bitcomet που δεν είναι java-based και έχει και ελάχιστες σε σχέση με το azureus ρυθμίσεις και δώσε αποτελέσματα.

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις λύσεις που προτάθηκαν προηγουμένως ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ αλλά χωρίς εγκατάσταση δλδή θα κατέβαζα το emule.zip το οποίο το ξεζιπάρεις μέσα σε 1 φάκελλο ( ειναι πολύ καλλίτερα έτσι πίστεψε με απο την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) διότι σβύνεις τον φάκελλο με το emule.zip και δεν υπάρζει τίποτα στο μηχάνημα σου.

Από εκεί και μετά ρυθμίζεις τα port UDP and TCP settings στο WinXP Firewall ακόμα και αν χρησιμοποιείς άλλο FIREWALL.

Και μετά προσπαθείς να μπεις-Αφού βέβαια δώσεις πρόσβαση μέσω του FIREWALL που εχεις στο e-mule(Εδώ ΔΕΝ εννοώ το winXP Firewall.Στην χειρότερη περίπτωση να σου πει LOW ID αλλά παρόλα αυτά θα κατεβάζεις.

Αν καταφέρεις να φτάσεις σε αυτό το σημείο τότε ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Διαφορετικά εχεις πέσει σε ρουτερ στο οποίο το FIREWALL δεν ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

Ισως με κάποιο Firmware Update (αν υπάρχει βέβαια)να λυθεί το πρόβλημμά σου.

Τα ίδια μπερδέματα είχαμε στις αρχές της παροχής ADSL στην Ελλάδα με κάποια ρούτερ στα οποία ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ το Firewall,αλλά μετά 1 Firmware Update φάνηκε το Firewall π.χ. JetSpeed 500i (over ISDN).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.