angelos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2006 Στο παρακάτω αρχείο γίνονται συγκρίσεις μεταξύ των Xbox 360,Wii καιplaystation 3 που πιστέυω θα βοηθήσουν αρκετους απο εσας που ενδιαφέρεστεγια μία απο αυτες τις τρεις κονσόλες.ΥΓ.Δεν είναι copy-paste σύγκρινα αρκετές πηγες πληρογορίωνΠοια απο τα 3 θα παρετε?book1.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 11, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 οταν βαλω excel θα σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 11, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά και μόνο δεν μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα...Μεγάλο ρόλο για το αν θα είναι καλά τα γραφικά παίζει το πόσο εύκολα μπορεί να προγραμματιστεί.Και αυτό που σίγουρα δεν καταλαβαίνεις είναι το game play, το οποίο αν κρίνουμε από τα χειριστήριο του Wii μας περιμένουν αρκετές εκπλήξεις.Το hw ποτέ δεν έκρινε το νικητή σε μια γενιά κονσολών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_K_Marios_ Ιούλιος 11, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Εννοειτε PS3 θα παρω............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ss13 Ιούλιος 11, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 και από μένα μια ψήφο στο ps3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Ιούλιος 11, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 08:06] οταν βαλω excel θα σου πω Μια απο τα ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούλιος 11, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Ειναι καλη φαση το PS3 αλλα και το wii ειναι κατι το καινουργιο και μοναδικο στον τροπο παιχνιδιου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Ιούλιος 11, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Αν αγοράσω κονσόλα αυτή θα είναι το Wii γιατί φαίνεται πραγματικά επαναστατική με το καινούργιο χειριστήριο.Τα Xbox και PS3 δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω από το PC μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellboy Ιούλιος 11, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Oι τιμές του PS3 στο xls μου φαίνεται πως είναι λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιούλιος 11, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Παιδιά εγώ έχω ήδη xbox 1 και 360. Αν βγει για το 360 άναλογο "πειραγμένο" λογισμικό όπως πχ. το x-elixis του xbox πιστέυω πως πρακτικά θα είναι η κορυφαία κονσόλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.