plessinho Ιούλιος 11, 2006 #21 Ιούλιος 11, 2006 Κώστα εάν τολμίσης και διαλέξεις το chieftec έναντη του casetec θα σε αποκυρήξω από φίλο μου!!!!Δεν είναι τυχαίο που το ήθελα αλλά δεν βρήκα για να το πάρω είναι εξαιρετικό κουτί το μόνο κακό του είναι ότι παίρνει μόνο 4HDD αλλά και πάλλη δεν σε βλέπω να βάζεις άλλους άρα πάμε αύριο στο THE MALL να τα δούμε και από κοντά να δεις ότι είναι καλύτερο.ΥΓ:Στα κουτιά δεν κοιτάμε μόνο αν είναι ωραία αλλά τι λένε και από ποιότητα!!!!!!!!!!!!!!
Jos3ph Ιούλιος 11, 2006 #22 Ιούλιος 11, 2006 ναι δείτε τα απο κοντά, και θα δείτε ότι το CaseTek σε κερδίζει ... εμένα πάντως με κέρδισε ...
TurboX Ιούλιος 11, 2006 Author #23 Ιούλιος 11, 2006 ΣωΑρχική απάντηση από plessinho-13- Κώστα εάν τολμίσης και διαλέξεις το chieftec έναντη του casetec θα σε αποκυρήξω από φίλο μου!!!!Δεν είναι τυχαίο που το ήθελα αλλά δεν βρήκα για να το πάρω είναι εξαιρετικό κουτί το μόνο κακό του είναι ότι παίρνει μόνο 4HDD αλλά και πάλλη δεν σε βλέπω να βάζεις άλλους άρα πάμε αύριο στο THE MALL να τα δούμε και από κοντά να δεις ότι είναι καλύτερο.ΥΓ:Στα κουτιά δεν κοιτάμε μόνο αν είναι ωραία αλλά τι λένε και από ποιότητα!!!!!!!!!!!!!! Σωστος σ αυτο για την ποιοτητα που λες, αλλα οσο να ναι τι θες την ποιοτητα αν δεν σου αρεσει πρωτα απο ολα η εμφανιση του κουτιου σου. Σωστο δεν ειναι αυτο?
TurboX Ιούλιος 11, 2006 Author #24 Ιούλιος 11, 2006 Και για PSU λεω Μανωλη για αυτο που ειχαμε δει στο e-shop, Το q-tec 550W στα 35 ευρω. Εε?
plessinho Ιούλιος 11, 2006 #25 Ιούλιος 11, 2006 Βασικά αρχικά μπορείς να βολευτείς με αυτό που έχεις αλλά αν θες άλλο στο e-shop 500watt 30ευρώ καλά είναι θα το πάρω και εγώ γιατί με το 300άρη μου κάνει καμιά φορά παιχνίδια του τύπου αργει να ανάψει άρα έτοιμο είναι νομίζω να παραδώσει πνεύμα το καϊμένο!!!!!!!’σχετο: μήπως ξέρει κανείς να μου πει πώς ενώνω δύο PSU σε ένα PC;
Jos3ph Ιούλιος 11, 2006 #26 Ιούλιος 11, 2006 Το να ενώσεις 2 PSU δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά για πες μου, που θα βάλεις το δεύτερο τροφοδοτικό; το Chiftec μου δείνει την εντύπωση ότι είναι μικρό ....
TurboX Ιούλιος 11, 2006 Author #27 Ιούλιος 11, 2006 Μανωλο, αυτό που λες για τα δυο τροφοδοτικα, υπαρχει σε αυτο το φορουμ νομιζω (δεν ειμαι 100% σιγουρος) ψαξε ομως μια ολες τις σελιδες.
TurboX Ιούλιος 11, 2006 Author #28 Ιούλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Jos3ph Το να ενώσεις 2 PSU δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά για πες μου, που θα βάλεις το δεύτερο τροφοδοτικό; το Chiftec μου δείνει την εντύπωση ότι είναι μικρό .... Μαλλον θα το βαλει εξωτερικο το δευτερο(μην βγαινουμε ομως εκτος θεματος ομως, το εχω παθει μια φορα και πιστεψτε με δεν ειναι καθολου ωραιο)
plessinho Ιούλιος 11, 2006 #29 Ιούλιος 11, 2006 φίλε μου Jos3ph θα κάνω καμιά πατέντα άμα είναι.Εσύ ξέρεις πως να τα ενώσω;
plessinho Ιούλιος 11, 2006 #30 Ιούλιος 11, 2006 ρε Κώστα είσαι σοβαρός πώς να ψάξω με την 56κ που έχω δεν θα μου γίνει η DSL όλη μέρα στο φόρουμ θα είμαι!!
TurboX Ιούλιος 11, 2006 Author #31 Ιούλιος 11, 2006 Οριστε αυτο που ψαχνεις Μανωλη: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=27794Ολα ετοιμα τα θελεις
Makis Hourdakis Ιούλιος 12, 2006 #34 Ιούλιος 12, 2006 Συγγνώμη, γιατί δεν κοιτάς και το BX-01 (ή το CX-01 αν προτιμάς) που είναι η μικρή έκδοση του BA-01; Αν ξανάπαιρνα σε αυτά τα λεφτά, καρφωτός για το BX-01 θα πήγαινα, χωρίς να υποτιμώ καθόλου το Casetec. Το DX-01, όχι. Όχι πλέον δηλαδή, απο τη στιγμή που υπάρχουν τα καινούρια. Έτσι είναι τα Chieftec. Φθηνά, χωρίς πολλά φρου φρου κι αρώματα αλλά μέσα κάνουν τη διαφορά. Η πρόσοψη όντως, ξινίζει. Αλλά μέσα είναι πάρα πολύ καλά. Ε τι στο καλό, ό,τι πληρώνεις παίρνεις!
plessinho Ιούλιος 12, 2006 #35 Ιούλιος 12, 2006 για αυτό που είπες για τα chieftec συμφωνώ και εγώ από μέσα φαίνεται η διαφορά!!!!!!!!!!!!!!!!
TurboX Ιούλιος 12, 2006 Author #36 Ιούλιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Συγγνώμη, γιατί δεν κοιτάς και το BX-01 (ή το CX-01 αν προτιμάς) που είναι η μικρή έκδοση του BA-01; Αν ξανάπαιρνα σε αυτά τα λεφτά, καρφωτός για το BX-01 θα πήγαινα, χωρίς να υποτιμώ καθόλου το Casetec. Το DX-01, όχι. Όχι πλέον δηλαδή, απο τη στιγμή που υπάρχουν τα καινούρια. Έτσι είναι τα Chieftec. Φθηνά, χωρίς πολλά φρου φρου κι αρώματα αλλά μέσα κάνουν τη διαφορά. Η πρόσοψη όντως, ξινίζει. Αλλά μέσα είναι πάρα πολύ καλά. Ε τι στο καλό, ό,τι πληρώνεις παίρνεις! Οντως chieftec εχουν πολυ καλες τιμες σε σχεση με το τι προσφερουν. Αν δεν κανω λαθος ομως Μακη εσυ δεν εχεις το chieftec dx-01? Στο λεω αυτο γιατι ειχα δει μια φωτο που ειχες ανεβασει και ειχες το chieftec λυμενο στο πατωμα γιατι ειχες βγαλει τα πριτσινια, κατι τετοιο τελοσπαντων. Πηγα σημερα στο mall και τα ειδα και τα δυο κουτακια. Ομολογω οτι το casetech με κερδισε περισσοτερο απο το chieftec, διοτι το πρωτο ειναι πιο εργονομικο κτλ και γενικα λεει παρα μα παρα πολυ για μονταρισμα. Οποτε με βλεπω να παω μαλλον στο casetec:) :D
Makis Hourdakis Ιούλιος 12, 2006 #37 Ιούλιος 12, 2006 Το οτι έχω κάτι δεν σημαίνει οτι το προτείνω κιόλας... Παλιά το πρότεινα. Τώρα που βγήκαν τα καινούρια, όχι, δεν αξίζει. Ειδικά αν έχεις τροφοδοτικό ή θες να πάρεις άλλο απο αυτό που δίνει.
Jos3ph Ιούλιος 13, 2006 #38 Ιούλιος 13, 2006 μπράβο βρε συνοκούτιε ( τα χαλάσαμε τα ελληνικά λίγο εδώ ) Μεγειά ότι και αν διαλέξεις , γιατί μέχρι και την τελευταία στιγμή μπορεί να αλλάξεις γνώμη, αλλά καλώς έκανες και πήγες να δεις τα 2 κουτιά, είδες το DX ή το ΒΧ; το BX είναι πιο μεγάλο πληροφοριακά ... Απλά σαν εμφάνιση με κέρδισε το casetek ... Καλού κακού ξανα κοίτα , μην σε πρίξει και ο φίλος σου ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.