Jump to content

Chieftec Dragon DX-01 ή Casetec 1022-5? Ποιο θα επιλέγατε?

TurboX

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδη λείαν συντόμως πάω για καινούριο κουτάκι, θελω την γνώμη σας -οποιαδήποτε και αν είνα αυτή- για το ποιο να επιλέξω τελικά.:p Έχω καταλήξει σε δύο οικοινομικές λύσεις θα έλεγα σε σχέση μετα τέρατα που κυκλοφορούν (stacker, armor, kandalf κτλ).

Αυτα λοιπόν τα κουτάκια είναι το Chieftec Dragon DX-01 και το Casetech 1022-5.

Το πρώτο έχει 109 ευρώ με PSU 400W και το δεύτερο 95 ευρώ (χωρις PSU αυτό ).

Ποιο θα μου προτείνατε λοιπό?????? ????? ?????

Θα τα βρείτε εδώ:

Chieftec:

1. http://www.chieftec.de/?page=products_show&item=203&k_id=1&language=de

2. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=312013&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Casetec:

1. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=305607&Merchant_Id=1&sts_cid=3

ή 2. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Nav_Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=306224&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Ευχαριστώ όποιον απαντήσει:D :D :)

Ωραιο ειναι το chieftec που μου προτεινεις φιλε Φροστ, αλλά ειναι λιγο τεραστιο για τις αναγκες μου.

Εως τωρα εχουμε 3-0 για το 1022-5!

Για να δουμε ποσο θα παει το σκορ

και απο μενα το 1022-5 και το δευτερο που λεει ο φροστ ειναι πολυ καλο.

αν δεν εχεις προβλημα χωρου πχ στο γραφειο τοτε παρε μεγαλουτσικο κουτι... ποτε δεν ξερεις τι θα χωσεις αυριο μεσα..

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

και απο μενα το 1022-5 και το δευτερο που λεει ο φροστ ειναι πολυ καλο.

αν δεν εχεις προβλημα χωρου πχ στο γραφειο τοτε παρε μεγαλουτσικο κουτι... ποτε δεν ξερεις τι θα χωσεις αυριο μεσα..

Εχεις δικιο σε συτο που λες οτι δεν ποτε ξερεις τι βαλεις αυριο μεσα αλλα επειδη το κουτι το κραταω πανω στο γραφειο δεν με βολευει ενα τετοιο τεραστιο κουτι, ως το ταβανι θα παει, χωρις υπερβολες.

Τοσο καλο ομως ειναι το 1022-5 που εχει κερδισει κατα κρατος το DX-01?

Mηπως επειδη θυμιζει το στακερ??????????

κοιτα μοιαζει λιγο με το στακερ.οταν ειχε βγει λεγαμε η απομιμηση του στακερ.. για τα λεφτα του μια χαρα ειναι. στο dx-1 με χαλαει εμενα το μεγεθος των ανεμιστηρων... προτιμω τα 12αρια.

Casetech και από μένα. Προχθές εξέταζα στο κατάστημα στο Mall εξονυχιστικά τα 2 κουτιά και βρήκα στο 1022 κάποια σημεία που μου άρεσαν

Μου αρέσουν οι θέσεις για τα 12άρια καθώς και το ότι μπορεί να μετατραπεί σε BTX. Δεν ξέρω αν θα το δούμε σύντομα στις μητρικές, αλλά γιατί να αλλάζεις ξανά κουτί όταν και αν το ΒΤΧ εμφανιστεί στα σπίτια μας.

Πάντως πριν επιλέξεις οποιοδήποτε καλύτερα να τα δεις από κοντά.

Αλλη μία ψήφος στο 1002-5 αφού εδώ και 10 μέρες είναι το κουτάκι μουουουου ...

Αρχική απάντηση από Jos3ph

Αλλη μία ψήφος στο 1002-5 αφού εδώ και 10 μέρες είναι το κουτάκι μουουουου ...

Kαι εισαι ευχαριστημενος απο το κουτακι?

Εννοω κανει δουλεια, αν ειναι αρκετα ευρυχωρο κτλ.

Και κατι αλλο, μπορεις να βαλεις 2 12αρια στην προσοψη του case?

Ναι μπορείς να βάλεις 2 12άρια , χωρίς να εμποδίζονται οι σκληροί , εκτός εαν βάλεις πολλές συσκευές 5.25 εγώ έχω ένα DVDrom και DVD writer και χωράει άλλο ένα με 2 ανεμηστίρες μπροστά πάντα ... Εχω βάλει 1 μπροστά και ένα πίσω , και το software easy tune της Gigabyte δεν έχει δείξει σε idle πανω απο 33 τώρα δείχνει 30 , και είναι 36 ώρες uptime .... Και μετά απο game όσες φορές κοίταξα έλεγε 31 ... Ακουγεται βέβαια η ψύκτρα του επεξεργαστή , αλλά είναι η factory και σε λίγο καιρό θα μπεί κανα tower χωρίς ανεμηστήρα ...

Ναι μπορείς να βάλεις 2 12άρια , χωρίς να εμποδίζονται οι σκληροί , εκτός εαν βάλεις πολλές συσκευές 5.25 εγώ έχω ένα DVDrom και DVD writer και χωράει άλλο ένα με 2 ανεμηστίρες μπροστά πάντα ... Εχω βάλει 1 μπροστά και ένα πίσω , και το software easy tune της Gigabyte δεν έχει δείξει σε idle πανω απο 33 τώρα δείχνει 30 , και είναι 36 ώρες uptime .... Και μετά απο game όσες φορές κοίταξα έλεγε 31 ... Ακουγεται βέβαια η ψύκτρα του επεξεργαστή , αλλά είναι η factory και σε λίγο καιρό θα μπεί κανα tower χωρίς ανεμηστήρα ...

Οποτε μια χαρα φιλε μου, με τα 12αρια.

Δε μου ειπες τελικα, εισαι ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο κουτακι?

παρα πολύ ευχαριστημένος, αν και είναι το πρώτο ποιοτικό κουτί που παίρνω ... Ευρύχωρο για να βάλω μόνος τα σωθηκά ( μου πήρε 3 ώρες ... ) και εύκολα προσβάσιμο. Είχα πάει στο plaisio για το chieftec το ΒΑ-01 αλλά είδα το κουτί αυτό σε λειτουργία και το σκέφτηκα λίγο ακόμα, αν και το κατσαβίδι δεν το γλιτώνις ( μόνο στην μητρική δλδ ) όλα τα άλλα μπαινω-βγαίνουν χωρίς εργαλεία. το chieftec μου έδινε αίσθηση , οπτικα και απτά, πλαστικούρας ενώ το casetek δειχνει πολύ καλύτερο ... Βέβαια δεν έχω τελειώσει , θέλω αθόρυβο pc ... Σειρά έχουν ψύκτρα και τροφοδοτικό με παθητική ψύξη ( θα μου φάει 300 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση το τροφοδοτικο ) και με το 2007 θα μπει silent κάρτα γραφικών DX10 ...

Εγψ τοσο καιρο φιλε Jos3ph, ημουν τρελα πορωμενος με το DX-01. Ξερεις είναι μουρατο, εχει καπακι, και το εχω δει απειρες φορες σε ξενα sites μονταρισμενο, και ειναι τελειο!

Τωρα ομως που το ξανασκεφτομαι, μου αρεσει περισσοτερο αυτο που εχεις και εσυ. Μια οι αρκετες θεσεις 5.25 που εχει, μια τα 12αρια που παιρνει μπροστα, και μου θυμιζει και στακερ-αλλα που λεφτα για στακερ.

Τελοσπαντων για να μη στα πολυλογω, θα παω τελος εβδομαδας να το δω στο Mall, και ισως το αγορασω τοτε.

Σκεφτομαι μαλιστα να κανω και μια παρουσιαση.

Υ.Γ. μπορεις να ανεβασεις καμια φωτο να το δω? (δεν το εχω βρει πυθενα στο ιντερνετ)

Δεν έχω foto και σκέφτομαι να πάρω μία Olympus SP 350 όμως τα λεφτά είναι λίγα και τα πράγματα που θέλω πολλά ... μάλλον θα πάω για κινητό πρώτα ( το siemens s65 ετοιμάζεται να παραδώσει το πνεύμα του ) Ηθελα να κάνω μια παρουσίαση , αλλά νο φοτο no fun ...

μπορείς να το δεις και στο www.casetek.com.tw/

Δεν έχω foto και σκέφτομαι να πάρω μία Olympus SP 350 όμως τα λεφτά είναι λίγα και τα πράγματα που θέλω πολλά ... μάλλον θα πάω για κινητό πρώτα ( το siemens s65 ετοιμάζεται να παραδώσει το πνεύμα του ) Ηθελα να κάνω μια παρουσίαση , αλλά νο φοτο no fun ...

μπορείς να το δεις και στο www.casetek.com

Μη νομιζεις και εγω με κινητο θα τραβηξω τις φωτο για την επικειμενη παρουσιαση!

Ε ρε γιουχαισμα που θα πεσει

:p :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.