Jump to content

Περιεργο προβλημα με GF2ti

Nos-Dio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η καρτα εχει δοκιμαστει στα ακολουθα setups

Athlon 1700+,chaintech VIA KT400A,1gb ram

P3 1000mhz,Asus CUV4X-E VIA Apollo Pro 133A,1gb ram

Ολα με win xpsp2

Αυτο που κανει ειναι το εξης:

Στο μεν ΚΤ400Α επειδη τα windows δεν βαζουν αυτοματα drivers για το chip(AGP,κ.λ.π) παιζει κανονικα τα παντα και γενικα δουλευει σωστα αλλα μολις βαλεις τους τελευταιους drivers της VIA δεν μπαινει win.Συγκεκριμενα φορτωνει και μετα την μπαρα μενει στην μαυρη οθονη.

Στο δε Apollo Pro 133A επειδη τα windows εχουν drivers απο μονα τους τα σεταρει κανονικα και μολις παει να φορτωσει παλι το ιδιο που ανεφερα παραπανω με την μαυρη οθονη.

Το θεμα ειναι οτι η καρτα θελω να δουλεψει στο μηχανημα με τον Π3.

Αυτο που μπορω να σκεφτω ειναι να σεταρω windows με αλλη καρτα και να δοκιμασω καποιους drivers της VIA που να παιζουν σωστα η να βγαλω των windows

Τι γινεται απο τα δυο η γενικα ποια ιδεα εχετε μπας και παιξει...

Δεν με ενδιαφερει η αποδοση της,μονο να τρεχει video και να παιζει 1680Χ1050(που μπορει)

Η καρτα ειναι μια Hercules GF2 Ti 64mb AGP2x/4x VGA,TV-out

Αν ξερει κανεις τροπο να την φτιαξω(προφανως καπου εχει φαει φρικη αφου πριν δουλευε κανονικα χωρις να κανει αυτα τα κουλα) ας πει καμια ιδεα.Εξωτερικη ζημια δεν εχει καμια..

Mου το εκανε και μενα καποια φορα αυτο...

ειχα δοκιμασει να μπω σε safe mode και δουλευε ...restart και κανονικα ..no..!

Απο τοτε ..(πανε χρονια) δεν ξαναεπαιξε ποτε κανονικα αυτη η καρτα!

Κατι μου λεει οτι δεν θα παιξει ποτε στην αναλυση που θες...

εμενα επαιζε μονο 640χ480 @60Hz..(σε crt ...οποτε τα 60 ηταν προβλημα..)

Βασικά έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα με μια mx4000 μπαίνει windows και (κάποιες φορές) δεν φορτώνει τον driver της nvidia. Ακόμα δεν το έχω λύσει το θέμα γιατι δεν το έχω εδώ το pc, το επόμενο που θέλω να δοκιμάσω είναι έναν driver με whql μπάς και παίζει κάτι.

Ο driver είναι ίδιος με αυτόν που είχες παλιά?

Αν όχι κάνε μια δοκιμή με τον παλιό.

Πρωτα δουλευε κανονικα στον Π3 με τους drivers που εβαζαν τα windows...ουτε καν της nvidia δεν εβαζα αφου ηταν χειροτεροι σε αποδοση.

Θα δοκιμασω να μειωσω το hardware acceleration και θα σας πω.

EDIT

καμια αλλαγη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.