Jump to content

slow 64 x2 3800+

ssjin5

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω ενα συστημα με DFI LAN PARTY με AMD 64 x2 3800+ αλλα ειναι αρκετα αργο απο οσο βλεπω... εργει να ανοιξει τα παραθυρα τα προγραμματα και κολλαει που και που... το εχω κανει αρκετα αθορυβο με νερακι δεν το εχω κανει overclock... αργει λεσ και σερνει κατι... ειδα τι τρεχει στη διαχειρηση εργασιων αλλα τιποτα που να εμποδιζει να ανοιγει γρηγορα τα αρχεια... τις πταιει? ΟεΟ...

τρεχω μονο αυτα που κανω πολυ χρηση NOD32, nvidia sound και monitor, ups application, peer guardian.., daemon, και logitech keyboard

Αρχική απάντηση από Voudas

defrag έκανες?

μήπως τρέχει κάποιο viruscan?

ναι εκανε χθες defrag..

Δοκίμασες να τρέξεις κάποιο antispyware μπας και κόλλησες τίποτα?

κανω τωρα με το ad-aware και μετα θα το δοκιμασω και αυτο...

Ρίξε και μια ματά στο dma του σκληρού σου.... Μπορεί να έχει γίνει τίποτα και να σε έχει ρίξει σε ΡΙΟ... :)

Αρχική απάντηση από biker

Ρίξε και μια ματά στο dma του σκληρού σου.... Μπορεί να έχει γίνει τίποτα και να σε έχει ρίξει σε ΡΙΟ... :)

καντο λιανα αυτο γιατι νομιζω πως σε εχασα...

Αρχική απάντηση από ssjin5

θελει εγκατασταη active x δεν υπαρχει περιπτωση ανοιξω τετοια πορταρα

LOL

Απλά εγκατέστησε το δεν θα σε κάνει κακό και αφού δεν το θες μετά το scan πάνε και ξήλωσε το....

Αρχική απάντηση από ssjin5

καντο λιανα αυτο γιατι νομιζω πως σε εχασα...

Από το My computer(δεξί κλικ)->properties->hardware->device manager->ide ata/atapi controllers και με δεξί κλικ properties σε όλα (primary , secondary ide channel κλπ) και βλέπεις σε τι mode είναι udma 4 ή 5 αν είναι ide και serial ata αν είναι sata ο σκληρός σου! Δεν πρέπει να δεις πουθενά RIO mode!

(Ελπίζω να έχεις αγγλικά win :D )

οχι εχω ελληνικα και sata 2 δισκο... RIO παντος δεν βλεπω πουθενα

εβαλα το pest patrol και βρηκε για pest το kazaa το limeware το e-mule ολα πεστ τα βρικε ... :\

To ίδιο έχω κι εγώ με το pc της υπογραφής. Τρέχα κανένα CCleaner, κατέβασε τους καινούργιους drivers. Εγώ με τους καινούργιους drivers (cpu, gpu, nForce4) βλέπω μια μικρή διαφορά. Βios update δεν έχω επιχειρήσει ακόμη, drivers για τους 2 maxtor που έχω δεν βρήκα πουθενά, αυτά εν ολίγοις. Βοηθά να κάνεις uninstall ό,τι προγράμματα/παιχνίδια δεν χρησιμοποιείς συχνά, στο παλιό pc άφησα ΜΟΝΟ ΖΑ Suite, uTorrent και πετάει ! Τρέχα κανένα bench και πες μας τα αποτελέσματά σου.

Δεν έχω διπύρηνο αλλά δες μια κι εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=23067

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.