Jump to content

DVD με επεισόδια -> AVIs

Chosen

Recommended Posts

Όπως λέει και ο τίτλος. Έχω πάρει κάποια DVD με επεισόδια και θέλω να τα ριπάρω σε AVI για να τα ρίξω στο ΧΒΟΧ.

Κάποτε είχα χρησιμοποιήσει "κάτι" (που δε θυμάμαι πως το λέγανε) αλλά για να ριπάρω ολόκληρη ταινία, με επεισόδια μέσα δεν έχω ιδέα τι παίζει...

Πείτε καμιά ιδέα για εύκολο πρόγραμμα.

ισως αυτο το κατι να ηταν to gordianknot..

Πολυ καλο εκεινη την εποχη (αν μιλαμε για πριν 5-6χρονια)...

Αν εχει πολλα ifo's και βαριεσαι να τα ριπαρεις ενα-ενα με το ifoedit φτιαχνεις ενα ifo βαζοντας ολα το vob που σε ενδιαφερουν...με το virtualdub κοβεις μετα τα επεισοδια..

Αυτα τα θυμαμαι απο παλια ..δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι...παντως αν χρειαζομουν κατι παλι με αυτα θα "επαιζα"...

Κατι πηρε το αφτι μου για autogordianknot ...δεν ξερω τι "auto" κανει...

Πίτσες μεγάλες και μπλε (Big Blue).

Κάτι δεν έχει κάτσει καλά, και την ώρα που πάει να σώσει το AVI στο τέλος, μου πετάει ένα error ότι χρησιμοποιείται από κάποιο άλλο process και δε μπορεί να το σώσει και μένω με ένα AVI των 0 Kb...

error18yl.jpg

1)xmpeg με xvid codec και κανεις ολα τα επεισοδια ενα μεγαλο avi.

2)Εαν δεν θες ενσωματωμενους υποτιτλους , subrip .

3)Με το virtual dub σπας το avi στα κομματια που θες , και με το subtool , subtitle wokrshop σπας και συγχρονιζεις τους υποτιτλους.

Εγω μονο Gordian Knot (www.doom9.org) ξερω να δουλευω ... Κατι λιγα απο AutoGK τωρα τελευταια αλλα δεν μου πολυαρεσει καθως δεν ειναι τοσο παραμετροποιησιμο. αλλα απο καταλαβα εχουν σταματησει να υποστηριζουνε το παλιο με τα νεα xvid οποτε εκσυγχρονιστηκα :p

Εαν θυμαμαι καλα απο το "24" που ηταν η πιο προσφατη αναλογη φαση που να πεφτει σε αυτην την κατηγορια.

Ριπ απο το DVD Decrypter (εχει επιλογη να τα βλεπεις IFO ή File(size)). Εαν τα κανεις σαν IFO, στα δειχνει ξεχωριστα σαν επεισοδια οποτε τα ριπαρεις κανονικα ενα ενα. Εαν τα δεις σαν File (6-7Gb) που περιεχει και τα 4 επεισοδια, τοτε το γραφεις ολο στο σκληρο και μετα με το DG Index (το ανοιγεις ξεχωριστα, το εχει μεσα ο gordian knot-ης) και κανεις οπεν τα 6-7Γιγα file τσεκαρεις start-end το καθε επεισοδιο και το σωζεις save as **.d2v (νομιζω). Μετα συμπιεζεις το καθε d2v οπως εσυ επιθυμεις.

Αν ειμαι ταλαιπωρος και εχει προχωρησει η τεχνολογια, δεν το γνωριζω, παντως ετσι εμαθα εγω encoding στο χωριο μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.