aris55 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2009 Καλησπερα..Ενας φιλος μου ψαχνει για new pc και δεν ξερει τι να παρει...Θα ηθελα να μου πειτε καποια συνθεση οσο πιο καλη γινεται με εως και 700 ευρω...Το pc θελουμε να εχει πανω 2 καλες καρτες ηχου και καρτα γραφικων χαλαρη αφου δεν θα πολυπαιζει παιχνιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 Τις κάρτες ήχου τις έχετε??Χωρίς Οθόνη,Πληκτρολόγια κτλ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris55 Οκτώβριος 19, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 Οχι δεν εχουμε καρτες ηχου...Μονο τον πυργο εως 700 ευρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 19, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 Μιας και εχω και εγω φιλο που ασχολείται με μουσικη..και τα προγράμματα ειναι αρκετά βάρια και τρώνε χώρο...ας καταληξει ποσο αναγκη απο χωριτικοτητα εχει. Aν χρησιμοποιεί 1-2 προγραμματα μουσικης και τα κομματια του τα κραταει σε αλλα HDD ας παρει αυτο με τον SSD. Αλλιως μπορει να παρει εναν Veloci τωρα..και εναν SSD αργοτερα.O Veloci δεν θα παει χαμενος μιας και εκει θα μπορει να εχει τα scratch files. Μην δινεις σημασια στο γεγονος οτι εβαλα 6GB.Τα 4GB ειναι πανακριβα..οποτε ας εχει 4 GB σε Dual Channel και 2GB σε Single. Με την 4850 σε αυτα τα λ7..εισαι παραπανω απο ΚΥΡΙΛΕ. [ATTACH]6205[/ATTACH] [ATTACH]6206[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 20, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 ξεχασες τις καρτες ηχου! Οταν λες "2 καλες καρτες ηχου" τι ακριβως εννοεις; Αρχικα, γιατι δυο; Μια δεν φτανει; Τι εξοδους/εισοδους χρειαζεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris55 Οκτώβριος 20, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Ακριβως δεν ξερω γιατι θελει 2 απλως μου ειπε να εχει 2 εσωτερικες καρτες ηχου που να παιζουν καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 20, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Αν θες κάτι εξειδικευμένο για τον ήχο θα πάρεις μια κάρτα ήχου από μουσικό κατάστημα και όχι τύπου SoundBlaster κλπ. Θα σου κοστίσει εννοείται πολλά παραπάνω όμως . . . . δηλαδή σκέψου ότι θα διαθέσεις γύρω στο 200άρι για την κάρτα ήχου. Αλλιως μια Onboard θα σε καλυψει αν δεν ψαχνεις κατι ιδιαιτερο... Αν πάλι θες να ακούς μονο μονο μουσική, πάρε ενα mp3 πιο οικονομικά θα σου βγει EDIT: Παρε μια με 2 κανάλια και οχι 2 ξεχωριστές κάρτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris55 Οκτώβριος 20, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Πιστευω πως δεν ενδιαφερεται πολυ για ssd η veloci...Θελει πολυ χωρο για τα τραγουδια...-----Θα παρει και εξωτερικη με κανα 300αρι τωρα τις 2 δεν ξερω τι τις θελει...:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 20, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 ξεχασες τις καρτες ηχου! Οταν λες "2 καλες καρτες ηχου" τι ακριβως εννοεις; Αρχικα, γιατι δυο; Μια δεν φτανει; Τι εξοδους/εισοδους χρειαζεται; Tις καρτες ηχου δεν τις εβαλα,γιατι αφενος δεν ξερω ποιες θελει..και αφετερου αν βαλω καρτες ηχου δεν θα παρει PC. Στην θεση του δισκου μπορει να βαλει 2χ640 αφου θελει χωρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris55 Οκτώβριος 20, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Oκ...Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Οκτώβριος 20, 2009 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Kάρτα ήχου θα σου πορτίνο μια εξωτερική , αυτή που έχω καί εγώ , M-Audio Fast Track Ultra , υπάρχει και σε πιο μικρή φυσικά. προτείνω αυτή γιατί δουλεύει με το pro tools Link to comment Share on other sites More sharing options...
LastCrack Οκτώβριος 20, 2009 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 αναπαραγωγη ή παραγωγή θέλει να κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 21, 2009 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 Ακριβως δεν ξερω γιατι θελει 2 απλως μου ειπε να εχει 2 εσωτερικες καρτες ηχου που να παιζουν καλα... αν μας πεις για ποια χρηση προοριζονται ακριβως θα ειναι πιο ευκολο να προτεινουμε καρτες ηχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Οκτώβριος 21, 2009 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 πάντως για παραγωγή , εξωτερικές κάρτες ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris55 Οκτώβριος 21, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 Για παραγωγη θα παρει σιγουρα εξωτερικη...Θα μαθω για τις εσωτερικες και θα σας πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 21, 2009 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 Αυτο που πρεπει να μας ξεκαθαρίσεις είναι αν οι καρτες ηχου θα πρεπει να ειναι μεσα στην τιμη του πυργου η οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris55 Οκτώβριος 24, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 Οχι δν χρειαζεται να ναι μες στην τιμη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 24, 2009 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 OΚ οποτε είσαι εντάξει με την σύνθεση που προτείναμε παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.