Jump to content

Νεο pc για παραγωγη μουσικης εως και 700 ευρω

aris55

Recommended Posts

Καλησπερα..Ενας φιλος μου ψαχνει για new pc και δεν ξερει τι να παρει...Θα ηθελα να μου πειτε καποια συνθεση οσο πιο καλη γινεται με εως και 700 ευρω...Το pc θελουμε να εχει πανω 2 καλες καρτες ηχου και καρτα γραφικων χαλαρη αφου δεν θα πολυπαιζει παιχνιδια...

Μιας και εχω και εγω φιλο που ασχολείται με μουσικη..και τα προγράμματα ειναι αρκετά βάρια και τρώνε χώρο...ας καταληξει ποσο αναγκη απο χωριτικοτητα εχει.

Aν χρησιμοποιεί 1-2 προγραμματα μουσικης και τα κομματια του τα κραταει σε αλλα HDD ας παρει αυτο με τον SSD.

Αλλιως μπορει να παρει εναν Veloci τωρα..και εναν SSD αργοτερα.O Veloci δεν θα παει χαμενος μιας και εκει θα μπορει να εχει τα scratch files.

Μην δινεις σημασια στο γεγονος οτι εβαλα 6GB.Τα 4GB ειναι πανακριβα..οποτε ας εχει 4 GB σε Dual Channel και 2GB σε Single.

Με την 4850 σε αυτα τα λ7..εισαι παραπανω απο ΚΥΡΙΛΕ.

[ATTACH]6205[/ATTACH]

[ATTACH]6206[/ATTACH]

post-196-1414343326,3613_thumb.jpg

post-196-1414343326,5887_thumb.jpg

Αν θες κάτι εξειδικευμένο για τον ήχο θα πάρεις μια κάρτα ήχου από μουσικό κατάστημα και όχι τύπου SoundBlaster κλπ. Θα σου κοστίσει εννοείται πολλά παραπάνω όμως . . . . δηλαδή σκέψου ότι θα διαθέσεις γύρω στο 200άρι για την κάρτα ήχου.

Αλλιως μια Onboard θα σε καλυψει αν δεν ψαχνεις κατι ιδιαιτερο...

Αν πάλι θες να ακούς μονο μονο μουσική, πάρε ενα mp3 πιο οικονομικά θα σου βγει :p

EDIT:

Παρε μια με 2 κανάλια και οχι 2 ξεχωριστές κάρτες ;)

ξεχασες τις καρτες ηχου! :p

Οταν λες "2 καλες καρτες ηχου" τι ακριβως εννοεις; Αρχικα, γιατι δυο; Μια δεν φτανει; Τι εξοδους/εισοδους χρειαζεται;

Tις καρτες ηχου δεν τις εβαλα,γιατι αφενος δεν ξερω ποιες θελει..και αφετερου αν βαλω καρτες ηχου δεν θα παρει PC.

Στην θεση του δισκου μπορει να βαλει 2χ640 αφου θελει χωρο.:)

Kάρτα ήχου θα σου πορτίνο μια εξωτερική , αυτή που έχω καί εγώ , M-Audio Fast Track Ultra , υπάρχει και σε πιο μικρή φυσικά.

προτείνω αυτή γιατί δουλεύει με το pro tools ;)

Ακριβως δεν ξερω γιατι θελει 2 απλως μου ειπε να εχει 2 εσωτερικες καρτες ηχου που να παιζουν καλα...

αν μας πεις για ποια χρηση προοριζονται ακριβως θα ειναι πιο ευκολο να προτεινουμε καρτες ηχου. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.