Jump to content

CHIEFTEC FULL ATX CX-03 Black,Πλαισιο Μεταμορφωσης,75 ευρω

antreas9

Recommended Posts

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=212655&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=15

το κουτι αυτο,το εχει ειδικη προσφορα το πλαισιο,απο 89,στα 75. επισης,εχει ενα πολυ καλο midi case,turbo x,αλλα κατασκευασμενο απο chieftec (ειναι γραμμενο μεσα στο κουτι οτι εχει κατασκευαστει απο chieftec),στα 70 ευρω.

κ εχει νομιζω κ το σοπρανο,ή καποιο παρομοιο , στα 65.

αυτες ειναι οι προσφορες που ειχε μεχρι σαββατο μεσημερι.

(σε συζητηση με πωλητη,μου ειπε οτι απλα τα εφεραν για "μπουγιο" στο μαγαζι,καποια εποχη που δεν ειχαν πολυ εμπορευμα,κ τωρα πηραν εντολη να καθαρισουν στοκ)!

Αρχική απάντηση από antreas9 [Σήμερα, στις 08:32]

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=15&Catalog_Id=1&Product_Id=212655&Merchant_Id=1&Nav_Section_Id=15

(σε συζητηση με πωλητη,μου ειπε οτι απλα τα εφεραν για "μπουγιο" στο μαγαζι,καποια εποχη που δεν ειχαν πολυ εμπορευμα,κ τωρα πηραν εντολη να καθαρισουν στοκ)!

αυτά τους τα λένε οι 'εξυπνοι' προιστάμενοι του πλαισίου για να πουλάνε σε αφελής καταναλωτές..

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο φυσικά οτι θέλουν να καθαρίσουν το στόκ..

δε νομιζω οτι μου πουλησαν εκδουλευση,γιατι ειχα ηδη παρει το κουτι. να ηταν ασχετος,η να ειχε παραπληροφορηθει κ ο ιδιος ειναι πολυ πιθανο,απλα δε νομιζω οτι ειχε λογο να πει ψεμματα ενας απλος πωλητης,απο τη στιγμη που δεν ειχε κατι να πουλησει,κ απλα μιλουσαμε γενικα.

τις τιμες των αλλων κουτιων δεν τις γνωριζω,απλα το συγκεκριμενο που εβαλα κ στον τιτλο,το ειχα ψαξει να το παρω,κ ειχα αποφασισει να δωσω τα 89,απλα πηγα να το παρω απο εκει να το δω κιολας,και ειδα την προσφορα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.