Jump to content

Task manager has been disabled by your administrator

JohnnyX

Recommended Posts

Το pc παλι παραπεει

Και παντα χωρις κανενα εμφανη λογο

Tα windows messenger και autosync χωρις κανενα λογο σταματησαν να τρεχουν στη ξεκινημα των windows

Αλλα το χειροτερο ειναι το εξης

Task manager has been disabled by your administrator (οταν παταω alt ctrl del)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπαρδον....??!?!??!

Μα αυτος ειμαι εγω

Και πως γινεται να εδωσα τετοια εντολη...που δεν εδωσα !!!

Ρε σεις τι γινεται ???? Τι ειναι τουτο παλι ?

Λοιπον

1) δε πρεπεινα ειχα ιο αφου και ενημερωμενο antivirus (5 ημερων) ειχα και το τελευταιο definition που εφερα δεν εδειξε τιποτα

2) spyware δεν ηταη

3) δεν υπηρχε θεμα δικαιωματων..απλα κατι εγινε !!!

Το προβλημα ας πουμε οτι λυθηκε με επεμβαση στη registry

Ομως οπως ειπα δεν ετρεχε αν και ειχε τη σχετικη ρυθμιση και το windows live messenger και το microsoft activesync . Αλλα αλιμονο...norton ghost ..δε τρεχει και μαζι του τα microsoft intellitype kai intellimouse...

Πιστευω ομως οτι για ολα εφταιγε το Ad-aware...το οποιο ξαφνικα απο τοτε που εμφανιστηκε το προβλημα οταν εμπαινα στα win που εβγαζε 37 registry modifications !!!! Δεν ειχα κατι αναλογο πριν..και δε ξερω γιατι γινοταν αυτα τα modifications...ξαναλεω κατηγοριματικο virus/spyware δεν ειχα...η δε μου εδειξαν να εχουν

Αυτα τα modifications λοιπον φαινεται μαμισαν τα αλλα προγραμματα ...αλλα φοβαμε οτι αομα δεν τα ειδα ολα....

Φυσικα το ad-aware εχει φαει σουτι

Οπως πλεον καταλαβαινω οτι προγραμμα θελει access για να ξεκιναει στο startup απλα δε μπορει !!!

Πως μπορει να γινει enable αυτο ? Προφανως εχει γινει disabled με καποιο τροπο

Ο πιο αχαρος τροπος ειναι να βαλω στο start->programs->startup οτι θελω να ξεκιναει....αλλα ετσι ξεκιναν μεν...αλλα οχι στο system tray και τα βλεπεις ολα ανοιχτα οταν μπαινεις στα win

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.