Jump to content

Προβληματική θερμοκρασία...???

ganastasiou

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρά...Έχω μία απορία έχω το παρακάτω κουτί και την μητρική ASUS A8n32 και με το πρόγραμμα της μητρικής ASUS Ai Booster εμφανίζει θερμοκρασίες cpu:47 system:44 και vga:56 υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή είναι κανονικές οι θερμοκρασίες?η ψύξη του υπολογιστη είναι τα αρχικα ανεμιστηράκια του κατασκευαστή με ενα 12αρι και τρια 9αρια...

Ευχαριστώ προκαταβολικα....:o !!!!!

Για το vga δεν μπορώ να πώ αλλα τα άλλα φυσιολογικά μου φαίνονται εμένα.

Είναι και καλοκαίρι :p

Eμενα μια χαρα μου φενονται αυτες οι θερμοκρασιες!Ισος η καρτα σε 2D mode να επρεπε να ηταν χαμηλοτερα!

Δεν γνωρίζω πότε είμαι σε idle και πώς το κάνω αλλά για να πέσω γύρω στα 15-10 μπορώ με αερόψυξη ή χρειάζομαι υδρόψυξη......

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας....

φυσική 101

με συμβατικες μεθοδους ψυξης δεν μπορεις να πεσεις κατω απο την θερμοκρασια περιβαλοντος.

αν θελεις να πεσεις 10 με 15 απο την τωρα θερμοκρασια σου τοτε υδροψυξη, και παλι λιγο δυσκολο λογω καλοκαιριου

και τι περίπου χρειάζομαι για την υδρόψυξη και πόσο περίπου κοστίζει και είναι καλύτερο τα έτοιμα ή εκείνα που είναι κομμάτια...?

αν δεν κανεις oc δεν χρειαζεται να βαλεις νερο!

Δεν ξερω αν εισαι με μαμα ψυξη (ή εχεις αλλαξει με αλλον αερα) αλλα με 80€ μια χαρα θα εισαι με μια καλη αεροψυκτρα σε cpu-καρτα...και δεν θα εχεις και την ταλαιπωρια του νερου!Με νερο θες καμμια 150αρα€ ...αλλα extra ταλαιπωρια και 80€ παραπανω...τα οποια χωρις oc χανει (πιστευω με τα μυαλα που κουβαλαω) την αξια της(η υδροψυξη εναντι μιας καλης αεροψυξης)!

ναι αλλά είναι καλύτερα τα έτοιμα κιτ ή είναι προτιμότερο να το φτιάξω εγώ?και NTG θα έχω τις θερμοκρασίες που είπα παραπάνω με τον συνδυασμό που λες?

Μια χαρά είσαι, μην ψάχνεσαι για νερό κτλ. Μόνο η θερμοκρασία του κουτιού είναι ψηλή αλλά μάλλον λάθος είναι.

Αντί για υδρόψυξη (minimum 100ε) δώσε άλλα 150ε και βάλε air condition στο δωμάτιο να δροσύζεσαι και εσύ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.