kritikos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2006 πώς γίνεται ενώ κάνω ανασυγκρότηση και όλα καλά στο σύνολο των κατακερματισμένων αρχείων μου εμφανίζει μεγάλα νούμερα(9% συνολικό κατακερματισμό και 16% κατακερματισμό αρχείων)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούλιος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Δεν νομίζω να μπορεί να σου απαντήσει κάποιος αυτό έχει να κάνει με το πώς βλέπει τα αρχεία σου και τίποτα άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούλιος 9, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Το ένα μετρά με βάση τον αριθμό των κατακερματισμένων αρχείων και το άλλο με βάση την χωρητικότητα που καταλαμβάνουν στον δίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Ιούλιος 11, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 ρε παιδια λιγο ασχετο αλλα γιατι καθε φορα εγω παλια π εκανα ανασυγκροτηση ενιωθα το PC να σερνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.