yz250 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2006 Θελω να ρωτησω αμα υπαρχουν στην αγορα 3pin αρσενικα βυσματα για ανεμιστιρακια και που τα πουλανε?
Makis Hourdakis Ιούλιος 9, 2006 #2 Ιούλιος 9, 2006 Ό,τι βύσματα θες θα τα βρεις σε καταστήματα (τρύπες συνήθως) ηλεκτρονικού εξοπλισμού.Αρσενικά 3πινα θα βρεις σίγουρα απλώς το θέμα είναι αν θα βρεις για καλώδιο. Προσωπικά στο Ηράκλειο έχω βρει μόνο για πλακέτα.
pigassos19 Ιούλιος 9, 2006 #3 Ιούλιος 9, 2006 Το καλωδιο το φτιαχνει και μονος του.Λογικα θα βρεις ευκολα
Makis Hourdakis Ιούλιος 9, 2006 #4 Ιούλιος 9, 2006 Το φτιάχνεις και μόνος σου αλλά καλύτερα είναι να πάρεις τα βυσματάκια που προορίζονται για καλώδιο. Με τα άλλα θα γίνει πολύ πρόχειρο... ’ντε να κολλάς, να μονώνεις κτλ κτλ... Ενώ με τα άλλα γίνεται πολύ πιο εύκολη και μαζεμένη δουλειά.
pigassos19 Ιούλιος 9, 2006 #5 Ιούλιος 9, 2006 Εχεις δικιο, απλα αν τελικα δεν βρει, αν και προχειρη, ειναι αποτελεσματικη λυση
yz250 Ιούλιος 9, 2006 Author #6 Ιούλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Ό,τι βύσματα θες θα τα βρεις σε καταστήματα (τρύπες συνήθως) ηλεκτρονικού εξοπλισμού.Αρσενικά 3πινα θα βρεις σίγουρα απλώς το θέμα είναι αν θα βρεις για καλώδιο. Προσωπικά στο Ηράκλειο έχω βρει μόνο για πλακέτα. Ακριβως αυτα εψαχνα για πλακετα. επειδη η υδροψυξη μου περνει ρευμα απο τετοια βυσματακια θα κανω μια μοντα πανω σε μια διατριτη πλακετα με πυκνωτες ωστε οταν κλεινει το pc η υδροψυξη να δουλευει για 1-2 λεπτα ωστε να κρυωνει σωστα ο επεξεργαστης.
Makis Hourdakis Ιούλιος 9, 2006 #7 Ιούλιος 9, 2006 Ε τότε είσαι ωραίος. Η Ανάβυσσος πού πέφτει; Αν είσαι κοντά στην Αθήνα έχετε εκεί πάνω τον Κατουμά και το Ακτίνιο.
yz250 Ιούλιος 9, 2006 Author #8 Ιούλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Η Ανάβυσσος πού πέφτει; Κοντα στην Αθηνα ειναι.Αμα ξερεις πεφτει κοντα(15 χλμ) πριν το Σουνιο
hipro5 Ιούλιος 9, 2006 #9 Ιούλιος 9, 2006 Φανός στη Σωλομού, παράλληλη της Στουρνάρη, στο ύψος του Πολυτεχνείου......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.