pigassos19 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2006 Σε περιπτωση που το κύριο μερος της ταινιας ειναι παραπανω απο 4.4γβ πως μπορουμε να αντιγραψουμε την ταινια με το DVDshrink?? Προσπαθησα να το κανω αλλα μετα δεν μπορουσα να γραψω την ταινια γιατι δε χωρουσε στο δισκακι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιούλιος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 To dvd shrink έχει 2 οδούς. Αυτόματα κάνει resize όπου εσύ επιλέξεις κ μετά γράφει με nero (encode n then burn with nero είναι η επιλογή αν θυμάμαι καλά) Ή κάνεις reauthoring, επιλέγοντας δλδ ότι θέλεις να κρατήσεις/αφήσεις και στη συνέχεια την καις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιούλιος 9, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Σωστα!Εκανα reauthoring που ειναι ο manual τροπος αλλα δε μου το σημπιεζει αρκετα για να χωρεσει σε ενα dvd!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιούλιος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Πήγαινε edit->κάνε tick στο full disck backup->open file->βλεπει την ταινία->αν η μπάρα είναι κόκκινη αυτόματα θα τη συμπιέσει κάπου στο δίσκο/απλά θα πατήσεις back up κ θα επιλέξει save to folder k burn with nero. Θα τη ''χωρέσει αυτόματα''! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2k Ιούλιος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Βασικά αν κατάλαβα, Θες μόνο ταινία και με λίγη συμπίεση?Πρέπει πρώτα να κάνεις reauthoring και μετά κάνε στην νέα ταινία backup για να έχεις μόνο ταινία και συμπιεσμένη Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Ιούλιος 9, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Βασικά όταν κάνεις backup μια ταινία με το dvd shrink την συμπιέζει αυτόματα. Αλλά πρέπει να την κάνεις πρώτα backup και όχι να την περάσεις απευθείας στο dvd. Θα συμφωνήσω με τον panos2k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιούλιος 9, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Δειτε τι μηνυμα μου πεταει γιατι μαλλον δεν καταλαβατε! Λογικα θα πρεπει απο μονο του να το συμπιεζει αυτοματα για να χωρεσει στο DVD αλλα δεν το κανει!!???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
disssconected Ιούλιος 9, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 αυτό στο λέει όταν πας να την κανεις backup στο σκληρό? Δοκίμασε να την κάνεις reauthor και backup στο σκληρό και μετα με το alcohol ή με το nero να την κάνεις εγγραφή στο dvd....Εγώ προσωπικά έτσι το κάνω...για πες όμως και ποσα gb είναι η ταινία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dam Ιούλιος 9, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 ΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑ BACKUP ΣΕ ISO IMAGE FILE ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ, ΜΕ ΟΣΟ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ DVD ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕ ΕΝΑ IMAGE DRIVE ΚΑΙ ΚΑΝΕ MOUNT TO ΑΡΧΕΙΟ .ISO ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ KAI KANTO BACKUP ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ DVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούλιος 10, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Πάτα την καρτέλα compression settings -> Video -> Automatic για επιλογή Link to comment Share on other sites More sharing options...
downfoot Ιούλιος 10, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Μήπως έχεις επιλέξει να στη συμπιέζει σε 8άρια δισκάκια; Ψάξε στις επιλογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιούλιος 10, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 07:08] Πάτα την καρτέλα compression settings -> Video -> Automatic για επιλογή Ηδη εχω βαλει compression settings -> Video -> Automatic αλλα απο οτι βλεπω το DVDshrink συμπιεζει εως ενα σημειο!Δηλαδη και στο custom να βαλω την συμπιεση μου επιτρεπει να το συμπιεσω εως ενα σημειο, το οποιο σημαινει πως οταν μια ταινια,καλη ωρα, ειναι μεγαλη δεν μπορει να τη συμπιεσει αρκετα για να χωρεσει στο DVD!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιούλιος 10, 2006 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από disssconected [Χθες, στις 21:52] αυτό στο λέει όταν πας να την κανεις backup στο σκληρό? Δοκίμασε να την κάνεις reauthor και backup στο σκληρό και μετα με το alcohol ή με το nero να την κάνεις εγγραφή στο dvd....Εγώ προσωπικά έτσι το κάνω...για πες όμως και ποσα gb είναι η ταινία.... Αν κοιταξεις τη φωτογραφια πανω αριστερα φαινεται οτι ηδη εχω κανει reauthor και αν την κοιταξεις πανω δεξια θα δεις ποσα gb ειναι η ταινια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούλιος 10, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Για δοκίμασε τότε edit > preferences > target dvd size > dvd-5/custom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιούλιος 10, 2006 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Αυτο ηδη εχω!!Εχει κανεις αντιγραψει ταινια πανω απο 2 ωρες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούλιος 10, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Δοκίμασε ένα deep analysis πρώτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιούλιος 11, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Τι ακριβως κανει το Deep analysis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 11, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 δεν ανεβάζεις και ένα screenie από τη σελίδα με τα compression settings? πόσο είναι το αρχικό μέγεθος της ταινίας? δλδ λες στη μέγιστη συμπίεση φτάνει 4800mb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιούλιος 11, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Αυτο ακριβως η μεγιστη συμπιεση που μου κανει το DVDshrink ειναι 4800!Απο το compression settings δεν μπορω να το συμπιεσω αλλο ακομα και το βαλω στο custom!!Πραγματικα μου φαινεται περιεργο να μην μπορει να συμπιεσει οσο χρειαζεται μια μεγαλη ταινια για να χωρεσει σε ενα δισκακι!!Δυστυχως την ταινια τη γυρισα πισω οποτε δυσκολο να ανεβασω screenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.