Jump to content

Ερώτηση για DVDshrink

pigassos19

Recommended Posts

Σε περιπτωση που το κύριο μερος της ταινιας ειναι παραπανω απο 4.4γβ πως μπορουμε να αντιγραψουμε την ταινια με το DVDshrink??

Προσπαθησα να το κανω αλλα μετα δεν μπορουσα να γραψω την ταινια γιατι δε χωρουσε στο δισκακι!!!!:(

To dvd shrink έχει 2 οδούς. Αυτόματα κάνει resize όπου εσύ επιλέξεις κ μετά γράφει με nero

(encode n then burn with nero είναι η επιλογή αν θυμάμαι καλά) Ή κάνεις reauthoring, επιλέγοντας δλδ ότι θέλεις να κρατήσεις/αφήσεις και στη συνέχεια την καις!

Πήγαινε edit->κάνε tick στο full disck backup->open file->βλεπει την ταινία->αν η μπάρα είναι κόκκινη αυτόματα θα τη συμπιέσει κάπου στο δίσκο/απλά θα πατήσεις back up κ θα επιλέξει save to folder k burn with nero. Θα τη ''χωρέσει αυτόματα''!

Βασικά όταν κάνεις backup μια ταινία με το dvd shrink την συμπιέζει αυτόματα. Αλλά πρέπει να την κάνεις πρώτα backup και όχι να την περάσεις απευθείας στο dvd. Θα συμφωνήσω με τον panos2k.

Δειτε τι μηνυμα μου πεταει γιατι μαλλον δεν καταλαβατε!

Λογικα θα πρεπει απο μονο του να το συμπιεζει αυτοματα για να χωρεσει στο DVD αλλα δεν το κανει!!????

post-605-1416072690,6687_thumb.jpg

αυτό στο λέει όταν πας να την κανεις backup στο σκληρό? Δοκίμασε να την κάνεις reauthor και backup στο σκληρό και μετα με το alcohol ή με το nero να την κάνεις εγγραφή στο dvd....Εγώ προσωπικά έτσι το κάνω...για πες όμως και ποσα gb είναι η ταινία....

ΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑ BACKUP ΣΕ ISO IMAGE FILE ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ, ΜΕ ΟΣΟ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ DVD ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕ ΕΝΑ IMAGE DRIVE ΚΑΙ ΚΑΝΕ MOUNT TO ΑΡΧΕΙΟ .ISO ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ KAI KANTO BACKUP ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ DVD

Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 07:08]

Πάτα την καρτέλα compression settings -> Video -> Automatic για επιλογή

Ηδη εχω βαλει compression settings -> Video -> Automatic αλλα απο οτι βλεπω το DVDshrink συμπιεζει εως ενα σημειο!Δηλαδη και στο custom να βαλω την συμπιεση μου επιτρεπει να το συμπιεσω εως ενα σημειο, το οποιο σημαινει πως οταν μια ταινια,καλη ωρα, ειναι μεγαλη δεν μπορει να τη συμπιεσει αρκετα για να χωρεσει στο DVD!!!

Αρχική απάντηση από disssconected [Χθες, στις 21:52]

αυτό στο λέει όταν πας να την κανεις backup στο σκληρό? Δοκίμασε να την κάνεις reauthor και backup στο σκληρό και μετα με το alcohol ή με το nero να την κάνεις εγγραφή στο dvd....Εγώ προσωπικά έτσι το κάνω...για πες όμως και ποσα gb είναι η ταινία....

Αν κοιταξεις τη φωτογραφια πανω αριστερα φαινεται οτι ηδη εχω κανει reauthor και αν την κοιταξεις πανω δεξια θα δεις ποσα gb ειναι η ταινια!!

Αυτο ακριβως η μεγιστη συμπιεση που μου κανει το DVDshrink ειναι 4800!

Απο το compression settings δεν μπορω να το συμπιεσω αλλο ακομα και το βαλω στο custom!!

Πραγματικα μου φαινεται περιεργο να μην μπορει να συμπιεσει οσο χρειαζεται μια μεγαλη ταινια για να χωρεσει σε ενα δισκακι!!

Δυστυχως την ταινια τη γυρισα πισω οποτε δυσκολο να ανεβασω screenie

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.