Jump to content

Πρόγραμμα για έλεγχο των μνημών

deninho

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Διάφορο του Memtest, όμως... Το memtest μου βρίσκει ok τις μνήμες στα 270MHz@3-4-4-8@3.2V (4pass), αλλά τα benchmarks διαφωνούν κάθετα. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα στο Aquamark ή στο 3dMark01 είτε κολλάει το πρόγραμμα, είτε μου βγάζει ένα παράθυρο που μου λέει ότι το πρόγραμμα πήγε να γράψει σε περιοχή που δεν είχε δικαίωμα να γράψει (πάντα για την μνήμη μιλάω) κλπ κλπ

Οπότε, ξέρετε κάποιο πρόγραμμα να μου βγάζει πιο γρήγορα αποτελέσματα?

σωστά... μήπως υπάρχει κάποιο εργαλεία που να μην είναι αναγκαίο να μπω στα windows για να τσεκάρω τις μνήμες? ή ζητάω πολλά?

Αρχική απάντηση από deninho [Χθες, στις 20:00]

σωστά... μήπως υπάρχει κάποιο εργαλεία που να μην είναι αναγκαίο να μπω στα windows για να τσεκάρω τις μνήμες? ή ζητάω πολλά?

memtest v1.65

Αρχική απάντηση από deninho

Διάφορο του Memtest, όμως... Το memtest μου βρίσκει ok τις μνήμες στα 270MHz@3-4-4-8@3.2V (4pass), αλλά τα benchmarks διαφωνούν κάθετα.

Οπότε, ξέρετε κάποιο πρόγραμμα να μου βγάζει πιο γρήγορα αποτελέσματα?

Αρχική απάντηση από deninho [Χθες, στις 20:00]

Windows Memory Diagnostic

και αυτο στα tools

Αρχική απάντηση από sofix [Σήμερα, στις 15:25]

Δέν υπάρχει άλλο πιό αξιόπιστο...ντοσάδικο πρόγραμμα....πέρα από το memtest.

Ειδικά άν εφαρμόσεις την πρακτική που λέει....ότι από το μάξιμουμ non error point...κατεβαίνεις 5 MHZ ...και μπαίνεις άφοβα στο λειτουργικό σου.

Σίγουρα όπου τερματίζει το memtest...κατεβαίνεις πιο κάτω για εφαρμογές στα win.

To error σου όμως κάτι για το OC στην CPU σου μου λέει....

και εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά είχα φτάσει στην ίδια συχνότητα και παραπάνω, αλλά χρησιμοποιόντας διαιρέτες στις μνήμες.’ρα, υπέθεσα ότι, φταίνε οι μνήμες

• 3 weeks later...

Τι γνώμη έχετε για το memtest σε ότι αφορά σε ECC/REG μνημούλες; Εϊναι αξιόπιστο;

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.