Jump to content

Γιατί μου καίγονται οι DDR μνήμες οεο ???

mariosalice

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από chriss

Πως μου το πες αυτό τώρα, λες να φταίει η μητρική; Θα μπλέξω με την OKTABIT αμα την στείλω για RMA γιατί η μητρική "δουλεύει".

Δεν υπαρχει περίπτωση να βγάλω άκρη.

φιλε μου ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ απο Οκταβιτ

Δεν έχω και πολλές εναλλακτικές, αν φταίει η μητρική.

Από το Multirama την έχω πάρει αλλά είναι OKTABIT απο πισω. Οταν την πήρα μάλιστα την εστειλα RMA γιατί έβλεπε μια CPU, σε αυτούς έβλεπε 2 και μου την έστειλαν πίσω. Δεν πρόσεξα το BIOS μηπως έκαναν upgrade αλλά πράγματι έβλεπε και τους 2 επεξεργαστές όταν γύρισε.

Ελπίζω να μην μπω σε τέτοια διαδικασία γιατί μόλις δουν τις ξεκολλημένες βάσεις των opteron θα πάθουν εγκεφαλικό. (Δεν έμπαιναν τα μπλοκ αν δεν τις έβγαζα από το πίσω μέρος της μητρικής)

Δεν έχω και πολλές εναλλακτικές, αν φταίει η μητρική.

Από το Multirama την έχω πάρει αλλά είναι OKTABIT απο πισω. Οταν την πήρα μάλιστα την εστειλα RMA γιατί έβλεπε μια CPU, σε αυτούς έβλεπε 2 και μου την έστειλαν πίσω. Δεν πρόσεξα το BIOS μηπως έκαναν upgrade αλλά πράγματι έβλεπε και τους 2 επεξεργαστές όταν γύρισε.

Ελπίζω να μην μπω σε τέτοια διαδικασία γιατί μόλις δουν τις ξεκολλημένες βάσεις των opteron θα πάθουν εγκεφαλικό. (Δεν έμπαιναν τα μπλοκ αν δεν τις έβγαζα από το πίσω μέρος της μητρικής)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.