Jump to content

dc++ upload

magicman

Recommended Posts

η λυση που ζητας ειναι το νετ λιμιτερ. απλα,επειδη εχει αυξηθει εκει μεσα ο αριθμος των γελοιων ατομων με σκοπο ΜΟΝΟ να κατεβαζουν,κ οχι να δινουν, θα σε παρακαλουσα να εφαρμοσεις αυτο που ειπες (να το βαλει γυρω στο 10 δηλαδη). (οφ τοπιικ παρατηρηηση: κατα τη γνωμη μου,ολους αυτους θα επρεπε να τους ριχνει ban...anyway)!

το καθε hub,ζηταει minimum slots,minimum share,και καποια,ζητανε το εξης: ςατω οτι εχω 4 slots k 4 hubs ανοιχτα. πχ,το αγγελος, ζηταει 2 σλοτς,κ μου λεει οτι η αναλογια πρεπει να ειναι 2 σλοτς/για καθε hub...

τελος,για να μην εχεις κολληματα με την ip σου κλπ, βαλε το no-ip να ησυχασεις...

http://groups.google.gr/group/comp.os.linux.development.system/browse_thread/thread/dffc72fcac5c228a/b4c0371d4a2cb979?lnk=st&q=tcp+ip+max+upload+limitations&rnum=4#b4c0371d4a2cb979

Συμφωνό με τον τύπο, δεν θα έπρεπε η κάθε εφαρμογή να είχε απαραίτητα upload limiter. Καλύτερα να το διαχειριζόταν το tcp-ip

Το netlimiter είναι ανήθικη φάση. Σκεφτείτε αν το χρησιμοποιούσαν όλοι τι θα γινόταν. Εκτός των άλλων φαίνεται στο dc όταν χρησιμοποιείται. Πάντως εδώ στο TWMN κανα 2 που το έβαλαν προειδοποιήθηκαν για ban

Το TCP/IP δεν διαχειρίζεται τίποτα...είναι protocol....βάση αυτού και του τρόπου λειτουργίας του στήνονται εφαρμογές και ταξιδεύουν τα πακέτα.

Υπάρχουν συσκευές διαχείρισης traffic, packets analyzers, party organizers για ότι μπορείς να φανταστεις...

Ο τυπάκος θέλει να διαχειριστεί διαφορετικά το tcpip stack που φορτώνεται στην μνήμη τροποποιώντας τον kernel...Linuxas φαντάζομαι θα έιναι....

Και ξαναλέω...αν η εφαρμογή ήταν γραμμένη σωστά...και είχε δυνατότητες διαμόρφωσης του Upload/Download....δεν θα ύπήρχε θέμα.

Για να διαχειριστεί κάτι το TCP/IP θα έπρεπε να ήταν εφαρμογή και όχι πρωτόκολλο...ή να είχε ένα frontend για διαχείριση...ξέρεις με τι θα έμοιαζε αρκετά? Με το netlimiter...+1000 άλλες ρυθμίσεις....

Αν διαχειριζόταν μόνο του...στην απίθανη αυτη περίπτωση....πως θα έκανε επιλογές σχετικά με το πως θα διαμορφώσει το traffic? Έτσι rambo μόνο του θα έκανε επιλογές? God forbid...

Είναι καλύτερα να ενημερωνόμαστε σχετικά με κάποιες τεχνολογίες και ιδιότητες πρωτού συμφωνήσουμε με κάποιον στην άλλη μεριά του κόσμου...για κάτι που προφανώς δεν γνωρίζουμε και πολλά πέρα από το όνομα του (tcp ip) ....just a hint...:T:

no-ip, ειναι ενα προγραμμα, που θα σου δινει ΜΙΑ στανταρ ip, ετσι ωστε να με χρειαζεται καθε φορα που μπαινεις στο dc++ να βρισκεις κ να βαζεις την ip σου.

θα ειναι παραδειγμα: MaGiCMaN@no-ip.info, και θα ειναι μονιμα η ιδια.

αυτο κανει μονο...

χμ... θα το βαλω και αυτο. no-ip λεγεται το προγραμμα?

και κατι αλλο καμια φορα δεν μου εμφανιζει τους server που θελω, πχ τον dark angel δεν μου τον βγαζει παντα? ξερετε γιατι το κανει αυτο?

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

αυτο το no-ip τι ειναι?

edit το κατευασα σε trial το netlimiter και εβαλα 10αρι upload...

σε παραπεμπω σε προηγουμενο post μου.

αντι να ψαχνεις για netlimiter,το οποιο οπως σωστα αναφερθηκε ανιχνευεται κ τρως ban,βαλε BCDC++.προκειται για free modded DC++ version,με ενσωματωμενο limiter.

ολα τα ελληνικα hubs,πλην angelos, το επιτρεπουν..

Αρχική απάντηση από darkCount

Το TCP/IP δεν διαχειρίζεται τίποτα...είναι protocol....βάση αυτού και του τρόπου λειτουργίας του στήνονται εφαρμογές και ταξιδεύουν τα πακέτα.

Υπάρχουν συσκευές διαχείρισης traffic, packets analyzers, party organizers για ότι μπορείς να φανταστεις...

Ο τυπάκος θέλει να διαχειριστεί διαφορετικά το tcpip stack που φορτώνεται στην μνήμη τροποποιώντας τον kernel...Linuxas φαντάζομαι θα έιναι....

Και ξαναλέω...αν η εφαρμογή ήταν γραμμένη σωστά...και είχε δυνατότητες διαμόρφωσης του Upload/Download....δεν θα ύπήρχε θέμα.

Για να διαχειριστεί κάτι το TCP/IP θα έπρεπε να ήταν εφαρμογή και όχι πρωτόκολλο...ή να είχε ένα frontend για διαχείριση...ξέρεις με τι θα έμοιαζε αρκετά? Με το netlimiter...+1000 άλλες ρυθμίσεις....

Αν διαχειριζόταν μόνο του...στην απίθανη αυτη περίπτωση....πως θα έκανε επιλογές σχετικά με το πως θα διαμορφώσει το traffic? Έτσι rambo μόνο του θα έκανε επιλογές? God forbid...

Είναι καλύτερα να ενημερωνόμαστε σχετικά με κάποιες τεχνολογίες και ιδιότητες πρωτού συμφωνήσουμε με κάποιον στην άλλη μεριά του κόσμου...για κάτι που προφανώς δεν γνωρίζουμε και πολλά πέρα από το όνομα του (tcp ip) ....just a hint...:T:

Ο τύπος ναι, λινουξάς είναι.

Είχα την εντύπωση ότι το tcp-ip ήταν ένα κομμάτι του πυρήνα του λειτουργικού το οποίο αναλάμβανε να πάρει και να στείλει τα πακέτα, με κάοιοα επεξεργασία-priority ίσως. Δεν ξέρω αν είναι έτσι.

Δεν ξέρω πως δουλεύει το προτόκολλο, μου φάνηκε σωστή και λογική η ιδέα του τύπου, μην βαράς

@sofix

Το ban το τρώς κατά πάσα πιθανότητα άμα βρούν το netlimiter στα shares σου, την έχω γλιτώσει παμπολές φορές με netlimiter. Ο άγγελος το πλέον μ**** hub στην Ελλάδα. κολλημένα μυαλά λες και εγω που έχω άλλο client κάνω κάτι κακο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.