magicman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2006 ξερετε πως μπορω οταν μου κανουν upload να μειωσω την ταχυτητα του upload? εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι... ειμαι newbie στο dc. ψαχνω να το βρω,γιατι καμια φορα μου γονατιζουν την ταχυτητα που κατευαζω εγω. Ευχαριστω.
GoriLLakoS Ιούλιος 9, 2006 #2 Ιούλιος 9, 2006 Η μονη λυση ειναι Close Connection... Αν και ειναι βαρβαρη για τον αλλον...
magicman Ιούλιος 9, 2006 Author #3 Ιούλιος 9, 2006 δεν μαρεσει και μενα αυτο.... το εχω κανει μερικες φορες... και κατι αλλο γιατι οταν επιλεγω να κατευασω καμια ταινια απο καποιον σε καλη γραμμη cable,t1,t3 μερικες φορες κατευαζω με 10 ? απο τι εξαρταται η ταχυτητα αυτη? υπαρχει καποιο κολπο για να αυξηθει? εχω 384 dsl.
Alexisferos Ιούλιος 9, 2006 #4 Ιούλιος 9, 2006 τι να κανεις? αφου αλλη η ταχητυτα του upload σου αλλη του download σου.δλδ δεν επηρεαζετε καθολου αν κατεβαζεις αρχεια εσυ και ταυτοχρονα σου κατεβαζουν και αλλοι..και επισεις γι`αυτο ειναι αυτα τα προγραματακια για να μειραζουμε τα αρχεια μας και να περνουμε οχι μονο να περνουμε και να μην δινουμε..
magicman Ιούλιος 9, 2006 Author #5 Ιούλιος 9, 2006 μα δεν ειπα να το κλεισω τελειως να μην κατευαζουν απο μενα... να μειωθει η ταχυτητα που περνουν απο μενα. γιατι παρατηρησα οτι μου ριχνει το download.μπορει να κανω και λαθος...
astrolabos Ιούλιος 9, 2006 #6 Ιούλιος 9, 2006 NetLimmiter είναι η λύση. Είναι ένα πρόγραμμα που σου δίνει την δυνατότητα να ελέγξεις κάθε πρόγραμμα ορίζοντάς του πόσο up και down θές να έχει. Όσον αφορά το file sharing, καλό είναι να δίνεις up γύρω στα 8 kb/sec και 2 slots έτσι ώστε και να μπορεί κάποιος να κατεβάσει από εσένα και εσύ να έχεις καλές ταχύτητες. Πρακτικές του στύλ "βάζω το netlimmiter 2 kb/sec upload" ή "κλείνω τη σύνδεση" θεωρούνται ευρέως - και από εμένα - καφριλίκια μεγάλα
magicman Ιούλιος 9, 2006 Author #7 Ιούλιος 9, 2006 μαλλον με παρεξηγησατε... δεν θελω να κλεισω τελειως το upload,π.χ απο 16 που ειναι να γινει 8 με 10.μπορειτε να μου απαντησετε,γιατι οταν ο αλλος εχει καλη γραμμη εγω κατευαζω πολυ αργα? αν και δεν κατευαζω πολλα πραγματα μαζι. τι παιζει ρολο σ'αυτες τις περιπτωσεις?edit: ποια εκδοση του νετλιμιτερ?
magicman Ιούλιος 9, 2006 Author #8 Ιούλιος 9, 2006 προσπαθω να μπω στον ελληνικo dark angel και μου βγαζει αυτο!*** Connecting to you.don't.meet.the.minimum.slots.requirements...*** The requested address is not valid in its context.τι πρεπει να κανω για να μπω???
astrolabos Ιούλιος 9, 2006 #9 Ιούλιος 9, 2006 α. πρέπει να έχεις μάλλον περισσότερα d/l slots ανοικτάβ. Μάλλον έχεις κάνει σετάρισμα για active και η ip που έχεις δηλώσει δεν είναι η σωστή
GoriLLakoS Ιούλιος 9, 2006 #11 Ιούλιος 9, 2006 Settngs>Sharing>Κατω κατω δεξια βαλε στο upload Slots 4
sofix Ιούλιος 9, 2006 #13 Ιούλιος 9, 2006 για οποιοδηποτε greek hub ,εκτος απο το angelos, μπορεις να μπαινεις με το BCDC++ το οποιο εχει επιλογες για upload limiting και χιλιες αλλες 2 modες.. πριν μπεις σε οποιοδηποτε hub να κοιτας τι οριο εχει στα share-slots happy downloading
nobig Ιούλιος 9, 2006 #14 Ιούλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Alexisferos τι να κανεις? αφου αλλη η ταχητυτα του upload σου αλλη του download σου. Λάθος μεγάλο, οι ταχύτητες είναι αλυλένδετες μεταξύ τους. Όταν κατεβάζεις ταυτόχρονα στέλνεις και κάοια μικρά πακέτα, αν ο άλλος σου ρουφάει όλο το upload το κατέβασμα χαμηλώνει πολύ. Νομίζω είναι μια μλκ στην υλοποίηση του tcp-ip το όλο θέμα. Ένα πιο απλό προγραμματάκι είναι το du super controller, απο client διάλεξε ένα που έχει multisourching γιατί το απλο dc είναι για τα μπάζα
magicman Ιούλιος 9, 2006 Author #15 Ιούλιος 9, 2006 ρε παιδια το νετλιμιτερ free δεν το βρισκω... δωστε κανα url αν ξερετε.@nobig ειπα και γω... πως γινεται οταν πλακωνουν ολοι και κανουν upload απο μενα να πεφτει τοσο πολυ το dowload....
astrolabos Ιούλιος 9, 2006 #16 Ιούλιος 9, 2006 Ξέρετε τι θα γίνει αν δωθεί warez link ή η συζήτηση ξεφύγει και πάει σε warez ε;hint
trendy Ιούλιος 9, 2006 #17 Ιούλιος 9, 2006 Το tcp δε φταίει αν το λειτουργικό ή ο χρήστης τα αφήνει όλα στην τύχη και δεν έχει ρυθμίσει ένα qos που να δίνει προτεραιότητα στα ack.
nobig Ιούλιος 10, 2006 #18 Ιούλιος 10, 2006 Υποτίθεται ότι έπρεπε να είχε προβλεφθεί τέτοια κατάσταση στον σχεδιασμό του tcpip. Δυστυχώς δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει να σου το δείξω. Πως θα στείσεις qos;
darkCount Ιούλιος 10, 2006 #19 Ιούλιος 10, 2006 Το πρωτόκολλο TCP/IP δεν φτάιει αν ο κάθε γκοργκοντζόλας φτιάχνει ένα πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων και εσκεμμένα δεν βάζει περιορισμό στο Upload....
downfoot Ιούλιος 10, 2006 #20 Ιούλιος 10, 2006 Κάπου διάβασα ότι προτείνεται να θέτουμε το upload στο 60% περίπου του μέγιστου. Για 128k δηλαδή, κανά 10άρι είναι καλά...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.