tomhel Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2006 Ερχετε μια μερα στην εταιρεια ο αρχι-καγκουρας που δεν ξερει που του πανε τα 4 απο υπολογιστες και βγαζει ενα φιρμανι , οτι και καλα το ταδε pc να μην εχει προσβαση στο ιντερνετ γιατι κρασαρει το μηχανακι που εκδιδει συμβολοσειρες στα τιμολογια...( καμια σχεση με το προβλημα ....απλα οι τεχνικοι της εταιρειας που εχει φτιαξει αυτο το προγραμμα - εκτρομα που κοβει τιμολογια βρηκαν την ευκολη λυση , οτι και καλα φταιει το ιντερνετ και οτι μαλλον εχει κολησει ιο το μηχανημα και γιαυτο κολλαει ...) Ακουει ιοους και κορες ο αρχιμαστορας , σκιαζετε και μια και δυο φερνει εναν τεχνικο και μας το κλειδωνει......... ΄'Ρε δεν μπα να το κλειδωσετε εσεις , θα το ξεκλειδωσω εγω ' , ειπα ,,,,, αλλα το λεφρουκι εχει κανει καλη δουλεια ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ , ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.......... :wall: :wall: Πιο παλια , απλα παιζανε με τις ρυθμισεις του εχπλορερ , εβαζα εναν οπερα η τον φαιρεφοχ και ηταν μια χαρα ,,,, τωρα καπουτ..... Το λεπον , αδμιν και μοντερατορες και δικτυατζιδες για ριξτε κανα τιπ γιατι θα την σπασω την κεφαλα μου.... Καταρχην στο internet μπαινου ολοι οι υπολογιστες της εταιρειας μεσω δυκτιου . Δεν ξερω ποιος ειναι ο σερβερ που μπαινει στο νετ ( υπαρχουν 2 σερβερ )... Πιο παλια επαιζε ken client αλλα τωρα οχι .... Στο γραφειο μου υπαρχουν 2 υπολογιστες , ο ενας που γραφω τωρα ( ο παλιος με win98 ) και ο αλλος που εχει κλειδωθει ( win 2000)... Εαν εχω καταλαβει καλα , ο τεχνικος κατι εχει κανει στο δυκτιο και δεν αφηνει το πισι να δει ιντερνετ απο τον σερβερ ( εχει επικοινωνια με ολα τα αλλα προγραμματα αλλα οχι με ιντερνετ ) δηλαδη κατι σαν εσωτερικο firewall ( και δεν εχει εγκατεστημενο προγραμμα zonealarm η κατι αλλο ).... Επισεις πρεπει να αναφερω οτι , οτι εχει γινει εχει γινει μονο απο το δικο μου πισι ( δεν εχει πειραξει κατι στον σερβερ....) :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούλιος 9, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Αυτό που ζητας ειναι παρανομο.Από τη στιγμη που ο εκαστοτε υπευθυνος θεώρησε οτι το οποιδήποτε pc δε πρεπει ή δε χρειαζεται να εχει internet για τον οποιοδήποτε λογο (ακόμη και αν αυτός ειναι βλακώδης), ειναι παρανομο να το παρακαμψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Ιούλιος 9, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από panoc Αυτό που ζητας ειναι παρανομο. Από τη στιγμη που ο εκαστοτε υπευθυνος θεώρησε οτι το οποιδήποτε pc δε πρεπει ή δε χρειαζεται να εχει internet για τον οποιοδήποτε λογο (ακόμη και αν αυτός ειναι βλακώδης), ειναι παρανομο να το παρακαμψεις. Ωραια , ειναι παρανομο , ας με απολυσουν..... Στο θεμα μας τωρα..... Ξερει κανεις τον τροπο να το ξεκλειδωσω ή να παρω απο Δευτερα τηλεφωνο τον ιδιο τον τεχνικο να μου πει τι εχει κανει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 9, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Σοβαρά τώρα περιμένεις να σου πει κάποιος λύση ενώ δεν ξέρεις καλά καλά τι έχει γίνει για να μας πεις;Μίλα με τον τεχνικό τη Δευτέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Πιθανότατα σε έχει κόψει απο το server οπότε απο το δικό σου μηχάνημα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.Δοκίμασε ωστόσο να δεις τι παίζει με τις ρυθμίσεις σύνδεσης. Μπορεί απλώς να σου έχει απενεργοποιήσει τη σύνδεση στο internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Ιούλιος 9, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από trendy Σοβαρά τώρα περιμένεις να σου πει κάποιος λύση ενώ δεν ξέρεις καλά καλά τι έχει γίνει για να μας πεις; Μίλα με τον τεχνικό τη Δευτέρα. LOOOOOOOOL :worship: :worship: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούλιος 9, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 ’νοιξε ένα prompt (τρέξε cmd) και γράψε την εντολή ipconfig /all στο συγκεκριμένο PC και σε ένα άλλο που έχει κανονικά σύνδεση και δες τις διαφορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Ιούλιος 9, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen ’νοιξε ένα prompt (τρέξε cmd) και γράψε την εντολή ipconfig /all στο συγκεκριμένο PC και σε ένα άλλο που έχει κανονικά σύνδεση και δες τις διαφορές. I LOV U.....!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Ιούλιος 10, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Μετά την ευγενή υπόδειξη του Choosen ( thnx man ) , ανακαλύψαμε ( εγώ μαζί με τους υπόλοιπους 29 κατασκευαστές πλυντηρίων ) ότι κάποιος είχε αλλάξει την διεύθυνση DNS και IP στο TCP/IP. Βρε το μπαγάσα τον τεχνικό , τι πήγε και σκαρφίσθηκε ο κερατάς Τεσπα , μετά από πολλή σκέψη και προσπάθεια άλλαξα τα νουμερακια και έχω και πάλι internet :devil: ( λέτε να με απολύσουν??? ???) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 10, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Απλά κατέβασε το Virtual Desktop. Φτιάξε δύο desktops.. το desktop που θα έχεις ανοιχτά τα excel σου και στο desktop 2 θα έχεις τον firefox, το msn σου κτλ κτλ Ούτε cat ούτε damage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.