Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2006 Όντας στα πρόθυρα γενικής αναδιοργάνωσης έχω αρχίσει να ψάχνω διάφορους browsers να δω ποιόν θα κρατήσω τελικά. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα firefox. Δοκίμασα τον flock αλλά τον αφήνω προς το παρόν. Μου αρέσει αρκετά ο Opera 9 αλλά έχω μερικές απορίες και θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει. 1. Ως χρήστης του firefox έχω συνηθίσει την tab bar κάτω απο την address bar. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πώς μπορώ στον Opera να της αλλάξω θέση. Καμιά ιδέα; 2. Παρατηρώ οτι στα bookmarks δεν μπορείς να βάλεις διαχωριστικές γραμμές. Ισχύει κάτι τέτοιο; 3. Παρατηρώ επίσης οτι δεν έχεις τις δυνατότητες του firefox στα bookmarks. Πχ δεν μπορείς να κάνεις δεξί κλικ και να επιλέξεις απο κει να το εμφανίσεις σε νέο tab ή να κάνεις copy τη διεύθυνση που οδηγεί. Ούτε το ctrl+c πιάνει. Δεν βλέπω κάτι ίσως; 4. Υπάρχει περίπτωση extensions του ff να παίζουν στον opera; Έχω βολευτεί με το thelab.gr menu... Αν καταφέρω αυτά θα το γυρίσω σε opera. Έχει αρκετά πραγματάκια που μου αρέσουν αλλά μου λείπουν αυτές οι λεπτομέρειες απο την αλεπού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Ιούλιος 8, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2006 Δυστυχώς τίποτα από αυτά δεν μπορείς να κάνεις εγώ χρησιμοποιώ τον Οpera και τώρα που τα ανέφερες δεν μπόρεσα να τα κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 9, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 1. ctrl+f8 να φυγει η address bar. view --> toolbars --> main bar τσεκαρισμα. rightclick πανω στην main bar και customize. Βαζεις οτι θελεις. μικρα buttons, address bar, searches κ.λ.π.2. сtrl+alt+b για να ανοιξει το manage bookmarks. add new seperator εκει που θες. Ακριβως οπως και στο Firefox..............Guano Apes - OPEN YOUR EYES!!!3.οταν κανεις shift+click σε ενα τα bookmark απο το menu ανοιγει σε νεο tab. 4. Μπουλο!!!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 9, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 2. сtrl+alt+b για να ανοιξει το manage bookmarks. add new seperator εκει που θες. Ακριβως οπως και στο Firefox Βασικά εγώ το ήθελα για να βάλω separators στην μπάρα που έχω τα bookmarks (personal bar). Τέσπα, δεν θα κολλήσουμε εκεί... 3.οταν κανεις shift+click σε ενα τα bookmark απο το menu ανοιγει σε νεο tab. Ναι, αλλά για "copy link location"; Εγώ αυτό ήθελα βασικά... Ευχαριστώ πολύ κατά τ'άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιούλιος 9, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Ρε παιδιά με την νέα έκδοση δεν μπορώ να δω σωστά κάποιες σελίδες.πχ το www.motogp.com & www.moto.gr δεν φαίνονται κάποια λίνκς για να μπω σε άλλα μενού.Κατά τα άλλα πολύ καλός browser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 10, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre Ρε παιδιά με την νέα έκδοση δεν μπορώ να δω σωστά κάποιες σελίδες.πχ το www.motogp.com & www.moto.gr δεν φαίνονται κάποια λίνκς για να μπω σε άλλα μενού.Κατά τα άλλα πολύ καλός browser. Δοκίμασε: tools-> quick preferences-> edit site preferences -> network -> browser identification και δοκίμασε με τις επιλογές που σου δίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιούλιος 11, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 15:49] Δοκίμασε: tools-> quick preferences-> edit site preferences -> network -> browser identification και δοκίμασε με τις επιλογές που σου δίνει. Ευχαριστώ FrOsT, αν και περίεργο feature, παρόλα αυτά αρχίζω να καταλαβαίνω την χρήση του. Πολλά sites δεν μπορούν να λειτουργήσουν σωστά με εναλλακτικούς browsers. Οπότε και μια μάσκα να το αναγνωρίζει ώς κάτι άλλο συμβατό και κάνεις τη δουλειά σου. Αν και με την προηγούμενη Opera δεν είχα απολύτος κανένα πρόβλημα. Τα είχα όλα να το βλέπουν ώς opera.edit: Δεν λειτουργεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 11, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Ποια λινκ δεν παίζουν να δοκιμάσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.