CaptainMilo Ιούλιος 9, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Georgesod Καλά όλα αυτά αλλά χρειάζεται κάποιος γκουρού να τα στείσει. Φιλαράκι που να είναι ήδη στο "κύκλωμα" χρειάζεσαι , και τίποτα άλλοΚεραίες , εξοπλισμό , προσανατολισμό κεραίας και τα συναφή είναι σχετικά εύκολο να τα κάνεις μόνος σου, με τις συμβουλές φίλου πάντα .Αν αναφέρεσαι όμως στα παιδιά που έχουν στήσει δικούς τους κόμβους , όντως είναι ψιλοπαλούκι , και κοστίζει και σχετικά αρκετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 9, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 18:40] Φιλαράκι που να είναι ήδη στο "κύκλωμα" χρειάζεσαι , και τίποτα άλλο Κεραίες , εξοπλισμό , προσανατολισμό κεραίας και τα συναφή είναι σχετικά εύκολο να τα κάνεις μόνος σου, με τις συμβουλές φίλου πάντα . Αν αναφέρεσαι όμως στα παιδιά που έχουν στήσει δικούς τους κόμβους , όντως είναι ψιλοπαλούκι , και κοστίζει και σχετικά αρκετά Eννοώ για να στείσεις τα πάντα από την αρχή σε "παρθένα" πόλη. Αλήθεια εσύ είσαι στο TWMN; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 9, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Αν το πάρουμε σαν κόστος δεν είναι κριβό να βάλεις με άλλους 5-6 ένα AP κάπου κεντρικά να πέφτουν όλοι επάνω. ’σε που έτσι όπως είναι μερικές πόλεις όπως και η καλαμάτα είναι φλατ οπότε δεν θές και πολλά πολλά. Και αν πιάνει λίγο το χέρι σου κεραίες ΝΑ!!! Όσες θές φτιάχνεις. Δείτε pwn.Το θέμα είναι άλλο. Να υπάρξει συντονισμός και να φτιαχτεί ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ το δίκτυο γιατί αν ο ένας εκπέμπει με όσο θέλει και κάνει παρεμβολές σε όλους τους άλλους και μετά σηκώνει ο ένας σηκώνει ο άλλος θα σταματίσουμε να βλέπουμε περιστέρια...Και το άλλο. ΟΚ να πάιζουμε σε στυλ λανάκι όσοι έιμαστε στο ασύρματο αλλά ρε μαν θές και ιντερνετ δεν πάιζει δηλαδή. Πρέπει κάπου κάπως να βάλουμε και κανα νετ. Οπότε άντε πάλι κάποιος να πληρώνει dsl.. Αναγκαίο κακό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2k Ιούλιος 9, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από ganastasiou φίλε πάνο μπές στο www.awmn.net πάρε πληροφορίες γιατί βοηθάει να είσαι σε δίκτυο...και τότε βγάλε συμπέρασμα.... Κάποιοι φίλοι μου στο Νέο Ηράκλειο είχαν κάνει προσπάθειες, αρκετούς μήνες, αλλά απο Bandwidth 0(ή σχεδόν 0). Τώρα πια έχει φτηνήνει το dsl οπότε όποιος θέλει κάνει την δουλειά του. Και μην μου πείς για file sharing γιατι απο ftp θα βρείς οτι θές Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Ιούλιος 9, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2006 αν δεν είσαι μέσα δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάω και διάβασε πρώτα και μέτα απάντα δεν νομιίζω να προλαβες... :cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούλιος 10, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Georgesod Eννοώ για να στείσεις τα πάντα από την αρχή σε "παρθένα" πόλη. Αλήθεια εσύ είσαι στο TWMN; Yep Αρχική απάντηση από NoDsl Οπότε άντε πάλι κάποιος να πληρώνει dsl.. Αναγκαίο κακό. Εκτός και αν κάνεις μαμουνιά με τις συνδέσεις των πανεπιστημίων Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2k Ιούλιος 10, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainMiloΕκτός και αν κάνεις μαμουνιά με τις συνδέσεις των πανεπιστημίων Και να γονατίζεις το πανεπιστήμιο για να κατεβάζει το μουλάρι? Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 10, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 09:00] Yep Εκτός και αν κάνεις μαμουνιά με τις συνδέσεις των πανεπιστημίων Αν κρίνω απο τους admin των ιδρυμάτων, που κάποτε έκανα και εγώ κάποια φεγγάρια αλλά στο τεί ηρακλείου, ότι σύνδεση και να έχει το ίδρυμα δεν φτάνει για όλους.. Με πιάνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούλιος 10, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2006 Αρχική απάντηση από panos2k Και να γονατίζεις το πανεπιστήμιο για να κατεβάζει το μουλάρι? Bravo! p2p είναι κλειστά απ' ότι ξέρω Μόνo http και ftp Btw , καμμία σχέση δεν έχω εγώ με τζαμπέ ιντερνετ , τα 58 ευρά τον μήνα τα σκάω κανονικά στην βίβο Αρχική απάντηση από NoDsl Αν κρίνω απο τους admin των ιδρυμάτων, που κάποτε έκανα και εγώ κάποια φεγγάρια αλλά στο τεί ηρακλείου, ότι σύνδεση και να έχει το ίδρυμα δεν φτάνει για όλους.. Με πιάνεις... Ακριβώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 11, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Είναι το γνωστό ποσοστό 20-80 που το 20% των χρηστών καταναλώνει το 80% της γραμμής του δικτύου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 11, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2006 Αρχική απάντηση από trendy Είναι το γνωστό ποσοστό 20-80 που το 20% των χρηστών καταναλώνει το 80% της γραμμής του δικτύου. Πτυχιούχος ... Τι τελείωσες αγόρι μου, Ανωτάτη Μαναβική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 12, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris Πτυχιούχος ... Τι τελείωσες αγόρι μου, Ανωτάτη Μαναβική? Καλά τελείωσε και συ κάποια στιγμή και τα ξαναλέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούλιος 12, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από trendy Είναι το γνωστό ποσοστό 20-80 που το 20% των χρηστών καταναλώνει το 80% της γραμμής του δικτύου. ο γνωστός ο καλός φατιχούλης! :P Πάντως πλέον στο Πανεπιστήμιο Κρήτης φτάνει για τα πάντα!Ευτυχώς δλδ, μείνανε όλοι χαρούμενοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 12, 2006 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Ο Fallen και η λοιπή Γ205 μαζί με κάτι παλικάρια από βούτες. Στο πανέπι φτάνει γιατί δεν έχουν βάλει ακόμα gigabit κάρτες οι χρήστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιούλιος 12, 2006 #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Κυρίως δεν έχουνε gigabit routers...άρα τουλάχιστον μοιράζεται προς το παρόν ισόποσα,ελπίζω να καθυστερήσουνε(ως συνήθως) να βάλουνε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 12, 2006 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Οι routers είναι gigabit, τα τελικά switch ενδεχομένως να μην είναι όλα ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 13, 2006 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2006 :angel: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιούλιος 13, 2006 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2006 Πές μας και τι εκανες ντε..........................Μη μας αφηνεις ετσι............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 14, 2006 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 O sotiris σε ώρες σκληρού διαβάσματος στο πανεπιστήμιο της Αθήνας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 14, 2006 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2006 O sotiris σε ώρες σκληρού διαβάσματος στο πανεπιστήμιο της Αθήνας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.