Jump to content

τι τροφ/τικο να βάλω σε κτεβαστήρι?

disssconected

Recommended Posts

’ρα να βάλω το ACE? από κατανάλωση δεν έχω πρόβλημα....το θέμα είναι αν γίνει π.χ καμιά διακόπη ρεύματος ή κάτι τέτοιο και τη πάθει το τροφοδοτικό να σταματήσει εκεί το κακό....μην μου καεί όλο το σύστημα....αλλα το τροφοδοτικό αυτό είναι καλα τεσταρισμένο....4 χρόνια του κανα καλή χρήση (το άφηνα συνήθως σχεδόν όλη μέρα ανοιχτό) και ποτέ δεν μου παρουσίασε πρόβλημα.....αλλα επειδή θέλω να δώσω όσο το δυνατόν πιο λίγα λεφτά (τώρα με mobo, ram, kai επεξεργαστή μου έρχεται 164euro) λέω αν είναι να το βάλω.....

Το καλύτερο θα ήταν σίγουρα να βάλεις κάποιο ποιοτικό, απο όλες τις απόψεις. Και πιο αξιόπιστο, και πιο αθόρυβο (συνήθως) και μεγαλύτερο efficiency (σχέση απόδοσης/κατανάλωσης) θα έχεις. Και δε νομίζω να είναι και τόσο τραγικό ποσό τα 35-40. Στη θέση σου θα το έκανα έτσι.

Τα μειωνεκτήματα ενός μάπα τροφοδοτικού είναι βασικότερα:

1. Κινδυνεύεις συνήθως σε μια ατυχία να χάσεις όλο το σύστημα ή τουλάχιστον κάποιο άλλο part μαζί με το psu

2. Ασταθείς τάσεις μπορούν να σου μειώσουν το χρόνο ζωής του hardware και κυρίως των δίσκων. (όπως επίσης και αστάθιες κτλ κτλ)

Διαλέγεις και παίρνεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.