Jump to content

Προβλημα με εγκατασταση NFS M.W

gregorisvas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα.Προσπαθω εδω και καμια ωρα να εγκαταστησω το NFS M.W αλλα δεν μπορω :S Αρχικα οταν πατησα Install μου εβγαλε μηνυμα οτι η εγκατασταση δεν μπορει να συνεχιστει γιατι απαιτηται DirectX 9.0c ή καλυτερο.Παρολο που ημουν σιγουρος οτι εχω το 9.0c λεω δε μαμιεται ας το ξανακατεβασω.Κατεβαζω την τελευταια εκδοση DX απο την Microsoft,κανω εγκατασταση,επανεκκινηση και παω παλι να εγκαταστησω το game Παλι τα ιδια ομως...Δεν μπορει να συνεχιστει γιατι απαιτηται DirectX 9.0c ή καλυτερο..Τι κανω ρε παιδια ? Καμια ιδεα?

Δεξί κλικ στο setup--> Ιδιότητες\Properties πας στην καρτέλα Συμβατότητα\Compatibility και τσεκάρεις το κουτάκι και επιλέγεις windows 2000. :T:

βαλε τη dx9c απο το ιδιο το game ειναι ανοϊτο αλλα θελει καποια συγκεκριμενα αρχεια που εχει μεσα η δικια του dx9 κατι σαν dx26 ή dx27 δεν θυμαμαι κατι τετοιο παντος

Εν τω μεταξυ και μεσα στο παιχνιδι βλεπω αν ειμαι καλυμμενος απο αποψη hardware/software Και μου τα βγαζει ολα με πρασινο τικ.Λεει οτι εχω και DirectX 9.0c.Ειναι πολυ περιεργο :S Μπας και παιζει τπτ με registry?Τι να πω?

H έκδοση του NFS MW που έχεις στα χέρια σου, έχει εγκατασταθεί σε άλλο PC?

:rant: Σε λαπτοπ της κακιας τρομαρας που δοκιμασα (το οποιο ειχε επεισης dx9c) εκανε μια χαρα εγκατασταση... :rant: wtf?

Το παρακατω το λεει στο Electronic Arts Easy Info V2:

DirectX Information

Version 9.0c

Long Version 4.09.0000.0904

Το διαβαζει οτι εχω 9c αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ξεκιναει...

Υποθέτω πως έχεις την πειρατική έκδοση ,διότι στο αυθεντικό που έχω δεν παρουσιάζει τέτοια προβλήματα.

Το θεμα ειναι οτι στο λαπτοπ παιζει κανονικα.Τεσπα problem solved.Εβαλα σε ενα αλλο partition win xp pro και τωρα παιζει κυριλε.. :)

Αρχική απάντηση από Geo_K

Υποθέτω πως έχεις την πειρατική έκδοση ,διότι στο αυθεντικό που έχω δεν παρουσιάζει τέτοια προβλήματα.

Ούτε στις Cpt.Sparrow εκδόσεις έχει τέτοια προβλήματα ;)

Να σας ρωτησω κατι.Το δικο μου που δεν ειναι αυθεντικο πως θα μπορεσω να παιξω Online?Μου ζηταει το cd key αλλα οταν βαζω αυτο που ειχε χρησιμοποιησει στην εγκατασταση (το οποιο το εβγαλε o key generator) μου λεει: CD-KEY cannot be authentiκατι :p .Τι μπορω να κανω γι'αυτο?

Αρχική απάντηση από gregorisvas

Να σας ρωτησω κατι.Το δικο μου που δεν ειναι αυθεντικο πως θα μπορεσω να παιξω Online?Μου ζηταει το cd key αλλα οταν βαζω αυτο που ειχε χρησιμοποιησει στην εγκατασταση (το οποιο το εβγαλε o key generator) μου λεει: CD-KEY cannot be authentiκατι :p .Τι μπορω να κανω γι'αυτο?

Ή να το αγορασεις αυθεντικο ή να βρεις αλλα cd-key στο internet. Και αυτους που θα βρεις ομως πολυ δυσκολα θα δουλεψουν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.