Jump to content

PS3 η καλύτερη παιχνιδομηχανή

_K_Marios_

Ποια πιστευεται οτι θα ειναι η καλυτερη παιχνιδομηχαν  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Solid Snake

Και εσυ που το ξερεις? :...:

Υποθέτω, δεν το ξέρω. Ίσως να κάνω και λάθος δεδομένου ότι το PS3 θα κοστίζει περί τα 500€ κατ' ελάχιστο και τόσο εκπρόσωπος της Sony όσο και της Microsoft προτείνουν το Wii ως το δεύτερο μηχάνημα στο σπίτι.

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Δειτε τα γραφικά του PS3 να καταλάβεται .......

δειτε τα γραφικα ........ετσι δν θα ειναι?

Αρχική απάντηση από _K_Marios_ [Σήμερα, στις 17:28]

Σε αυτο http://www.youtube.com/watch?v=Pev-N632mnw&search=ps3

κ σε αυτο το trailer

τα γραφικα ειναι τα πραγματικα δλδ τα γραφικα που αν ειχαμε την κονσολα μπροστα μας θα βλεπαμε και θα πεζουμε με τετοια γραφικα???

help

:dots::hehe:

PS3... Πιστευω οτι θα ειναι η καλυτερη κονσολα που θα δει ο κοσμος.... Η μονη ισως κονσολα που θα μπορεσει να την ξεπερασει (και η λεξη κλειδι ειναι το "ΙΣΩΣ") ειναι ΜΟΝΟ το .... ps4. Η Sony εχει ενα διαμαντι στα χερια της. Ο ανταγωνισμος θα σβησει. Ps3 και τιποτε αλλο...

p.s.1 help

p.s. 2 help help

p.s.3 <--- ROLOXXXX

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 18:19]

PS3... Πιστευω οτι θα ειναι η καλυτερη κονσολα που θα δει ο κοσμος.... Η μονη ισως κονσολα που θα μπορεσει να την ξεπερασει (και η λεξη κλειδι ειναι το "ΙΣΩΣ") ειναι ΜΟΝΟ το .... ps4. Η Sony εχει ενα διαμαντι στα χερια της. Ο ανταγωνισμος θα σβησει. Ps3 και τιποτε αλλο...

p.s.1 help

p.s. 2 help help

p.s.3 <--- ROLOXXXX

XAXXAXAAXXAAXAAXAXAXAXAXAXAX my thoughts exactly ;)

Οπως ειπατε και παραπανω τα παιχνιδια κανουν την παιχνιδομηχανη και οπως εχει δειξει η Nintendo ολα αυτα τα χρονια ειναι η μονη που κανει καλα και προτωτυπα παιχνιδια. Εγω προσωπικα θα επελεγα Xbox 360 λογω χαμηλης τιμης και wii για τις καινοτομιες που προσφερει.

ρε παιδια...τοσο πραγματα κανουν εκτος απο το να παιζουν παιχνιδια και τα λεμε ακομα παιχνιδομηχανες???

ps3 γιατι οι καιροι αλλαζουν

Οι καιροι φαινεται να αλλαζουν πιο πολυ με το wii παρα με το ps3 που ειναι απλα μια αναβαθμιση του ps2 (καλυτερο σε ολα και αντι για την νεα τοτε πλατφορμα του dvd εχει BR).Το wii ομως αλλαζει ριζικα (οπως δειχνουν τα πραγματα) το gaming.Πιο ριζοσπαστικο σε καθε περιπτωση.

Εγω παιδια ενα ξερω...Οσο και να κατηγορουν απο τωρα το ps3 στο τελος ολοι θα τρεξουν να το αγορασουν...Οπως φυσικα εγινε και με το ps2...!Εγω ως φανατικος της σειρας θα το παρω και το ps3....Θα σκιζει νομιζω!!!

Αρχική απάντηση από _K_Marios_

Σε αυτο to trailere http://www.youtube.com/watch?v=Pev-N632mnw&search=ps3 ειναι πραγματικα τα γραφικά?

Nαι βρε Μαριε πραγματικα ειναι...γιατι επειμενεις τοσο πολυ στο αν ειναι πραγματικα?

Σβησε και το ποστ #27 γιατι ειναι double (caramel)post...:hehe:

Αρχική απάντηση από _K_Marios_

Αμα με αυτα τα γραφικα θα παίζουμε τα γραφικα ειναι κορυφαια!

Συντακτικό λάθος που όμως κρύβει μια αλήθεια. Σε πολλά σημερινά games απλά παίζεις... τα γραφικά και όχι το game μιας και σε πολλά σημερινά games δεν υπάρχει gameplay.

Η μόνη κονσόλα που μπορεί να μου προσφέρει κάτι που δεν μπορεί το PC είναι το Wii...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.