Jump to content

Παιχνιδάκι με DRIFT......

f117

Recommended Posts

ναιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!δόκιμασε το.......δεν μπορεί να μην σου έχει τύχει!με το που ανάψει το πράσινο ΤΟΤΕ πάτα το γκάζι.......!1000 points.......2000........5000...... :p

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

ωραίος F117, αμαξάκι μάλλον όλοι το xbox με τα τρίτα ελαστικά?

το μεγαλύτερο μου σκορ

post-4012-1416072695,7775_thumb.jpg

παιζουμε για καλυτερο χρονο πιστας(οπου ΠΟΛΥ δυσκολα θα το σπασεις το ρεκορ) και για καλυτερο σκορ στα 8+ δευτερολεπτα, στα 9+ και στα 10+. Επισης μπορεις να δοκιμασεις να πας προς τα κατω και να αρχισεις να κανεις κυκλακια(αλλο ενα απιστευτο ρεκορ απο τον καταπληκτικο jpcupra). Αυτα....Καλη τυχη:D

Αρχική απάντηση από theHitma@n

παιζουμε για καλυτερο χρονο πιστας(οπου ΠΟΛΥ δυσκολα θα το σπασεις το ρεκορ) και για καλυτερο σκορ στα 8+ δευτερολεπτα, στα 9+ και στα 10+. Επισης μπορεις να δοκιμασεις να πας προς τα κατω και να αρχισεις να κανεις κυκλακια(αλλο ενα απιστευτο ρεκορ απο τον καταπληκτικο jpcupra). Αυτα....Καλη τυχη:D

THKS A LOT για τα καλα σας λογια mr recordman.....

a perfect run!!!!!

Μου εφυγε η μαγκια η αληθεια ειναι....αλλα οποιος κανει πλεον κατω απο 7,7 ...:giveup:

και ενα καλο 8αρη (δεν νομιζω να ειδα καλυτερο....) και ενα 9αρη ψιλομετριο(χωρις γαλα)

post-699-1416072696,8195_thumb.jpg

:o ώ ρε μαναμ........ :o :O NTG αχχχχχχμμμμμμμμμμ κάτι παίζει με την πάρτυ σοy :p χαμηλώνεις κ PI και Drift χρόνους? :p :P

Θ Ε Ο Σ τι να πώ......προσπάθω......αλλά..........αχμμμμμμ.........έπρεπε να είχε replay η μλκια......

ξέρεις ποιο είναι το θέμα.....ότι εγώ τα έχω κάνει ενώ δεν τα περιμένω....λολ!όπως έχω πει πάλι......απλά πας πιο γρήγορα........ :S :S :S το αμαξάκι :S :S NTG άμα έχεις ορέ και θες βάλε κανα μεγαλύτερο print screen να δω γράμμη που τρέχεις :S :D thankezzzzzz

ε ενταξει...εδω υποκλινομε στο μεγαλειο του NTG:worship: :clap:

εγω μαλλον δεν προκειτε να ξανασχοληθω γιατι τα ρεκορ ειναι απιστευτα

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

παραγγελια....

απο χθες δεν μου κανει καρδια να ξαναπαιξω ...το εχω αφησει και το βλεπω...:D

Δεν ειναι θεμα γραμμης...καθως πιστεψε με δεν βγηκε με την πρωτη...:D

post-699-1416072696,8971_thumb.jpg

ξηγήθηκες ;) ;) :D εγώ σου λέω πάλι...όταν έκανα κάτω από 7 έμεινα μλκας....... λol!απλά πήγαινα πιο γρήγορα με τις ίδιες πες γραμμές :S

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.