jimbrav Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2006 θα ξεκινησω ευχαριστωντας τον unseen οπου ο ανθρωπος βοηθησε νε τελειωσει η τοποθετηση τις υδροψυξης μετα απο περιπετειες που ειχα με το θεμα αυτο.... καθε εμποδιο σε καλο παντως.... ανεβαζω φωτο.το κουτι ειναι μικρο το ξερω παιδια..... και επισης θελω να συμαζεψω τα καλωδια.υπαρχει νερακι στον επεξεργαστη,καρτα γραφικων και μητρικη....καθε συμβουλη απο παλεους δεκτη.....
magicman Ιούλιος 8, 2006 #2 Ιούλιος 8, 2006 μια χαρα ειναι το κουτακι... προσπαθησε να περασεις-κρυψεις κανα καλωδιο πισω απο το tray της μητρικης... μαζεψε τα και με λιγα δεματικα και θα βελτιωθει η κατασταση.
totally_wired Ιούλιος 8, 2006 #3 Ιούλιος 8, 2006 Να σου πω... πίσω από όπου βγαίνουν οι σωλήνες μήπως θέλει λιμάρισμα? μου φαίνεται άγριο και κοφτερό...
blade_pan Ιούλιος 8, 2006 #4 Ιούλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired Να σου πω... πίσω από όπου βγαίνουν οι σωλήνες μήπως θέλει λιμάρισμα? μου φαίνεται άγριο και κοφτερό... Απ'οτι φαινεται εχει κανει μεγαλυτερη τρυπα και περνανε οι σωληνες...αλλα καλυτερα να βαλει κανενα λαστιχακι εκει να εχει το κεφαλι του ησυχο.
jimbrav Ιούλιος 8, 2006 Author #5 Ιούλιος 8, 2006 παιδια ευχαριστω..... ναι εχω αρχισει το συμαζεμα. και εκει οπου βγαινουν οι σωληνες ειναι αγριο οντως και κατι θα προσπαθησω για αυτο....
unknown Ιούλιος 8, 2006 #6 Ιούλιος 8, 2006 στο δικο μου soprano εκοψα τον πατο και εβαλα εκει το διπλο ψυγειο...η αντλια πηγε εκει που εχεις βαλει και την δικια σου χωρις τανκ ομως... δηλ αμα θες μπορεις να μην αφησεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ εξω απο το κουτι.... Nice work
CaptainMilo Ιούλιος 8, 2006 #8 Ιούλιος 8, 2006 Ωραίο και περιποιημένο φίλε μου Η συγκεκριμένη διάταξη του ψυγείου είναι και η δικιά μου αγαπημένη , καθώς βολεύει αφάντασταΌπως σου είπαν και τα παιδιά , φρόντισε να λιμάρεις όσο το δυνατόν περισσότερο μπορείς την περιοχή από την οποία βγαίνουν οι σωλήνεςΜετά το λιμάρισμα , μπορείς να βάλεις και σιλικόνη γύρω στην τρύπα ώστε να μην έρχεται σε επαφή ο σωλήνας με το κοφτερό μέταλλο , το έχω κάνει εγώ και το αποτέλεσμα ήταν άριστο
jimbrav Ιούλιος 8, 2006 Author #9 Ιούλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από CaptainMilo [Σήμερα, στις 13:35] Ωραίο και περιποιημένο φίλε μου Η συγκεκριμένη διάταξη του ψυγείου είναι και η δικιά μου αγαπημένη , καθώς βολεύει αφάνταστα Όπως σου είπαν και τα παιδιά , φρόντισε να λιμάρεις όσο το δυνατόν περισσότερο μπορείς την περιοχή από την οποία βγαίνουν οι σωλήνες Μετά το λιμάρισμα , μπορείς να βάλεις και σιλικόνη γύρω στην τρύπα ώστε να μην έρχεται σε επαφή ο σωλήνας με το κοφτερό μέταλλο , το έχω κάνει εγώ και το αποτέλεσμα ήταν άριστο σε ευχαριστω..... σιλικονη ε ??? θα το κανω..... αλλα με απασχολει οτι οι σωληνες που φευγουν απο το ψυγειου ζεστενονται ελαφρως απο το τροφοδοτικο και επισης ακουγετε λιγο ι αντλια . οχι εντονα απλα ενα ελαφρυ βουητο σε πληρη ησυχια βεβαια. γινετε κατι για αυτο??
magicman Ιούλιος 8, 2006 #10 Ιούλιος 8, 2006 εχεις βαλει αρκετο νερο ετσι ωστε να καλυπτεται η αντλια? μηπως ολο το συστημα αντλια-τανκ ακουμπαει στα πλαινα τα μεταλλικα και δημιουργει κραδασμους? βαλε κατι μαλακο αν ειναι αυτο.
jimbrav Ιούλιος 8, 2006 Author #11 Ιούλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 18:36] εχεις βαλει αρκετο νερο ετσι ωστε να καλυπτεται η αντλια? μηπως ολο το συστημα αντλια-τανκ ακουμπαει στα πλαινα τα μεταλλικα και δημιουργει κραδασμους? βαλε κατι μαλακο αν ειναι αυτο. τα εκανα και τα δυο.κατι εγινε.....αλλα μαλον υπερβολικος εγινα αφου δεν ακουγετε τιποτα αλλο!!!!
Spyrious Ιούλιος 8, 2006 #13 Ιούλιος 8, 2006 Ωραίο το αποτέλεσμα φίλε.Στο μροστινό μέρος το ψυγείο σε τι στέκεται;Σε βίδες;
jimbrav Ιούλιος 8, 2006 Author #14 Ιούλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Spyrious [Σήμερα, στις 20:11] Ωραίο το αποτέλεσμα φίλε.Στο μροστινό μέρος το ψυγείο σε τι στέκεται;Σε βίδες; σε κατι πλαστικα προχειρα που βρηκα... θερμοκρασιες ο επεξεργαστης ανεβαζει σε full load 40 και normal 32. το chipset ειναι στα 57 την gpu δεν την παιδεψα ακομα....αλλα να ρωτησω κατι? το block στην καρτα γραφηκων απο το βαρος του δεν υπαρχει κυνδυνος να την στραβωσει???
unknown Ιούλιος 8, 2006 #15 Ιούλιος 8, 2006 σιγουρα ειναι 57? παρα πολυ ειναι..........με τι θερμοκρασια δωματιου?
jimbrav Ιούλιος 8, 2006 Author #16 Ιούλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από unknown [Σήμερα, στις 22:26] σιγουρα ειναι 57? παρα πολυ ειναι..........με τι θερμοκρασια δωματιου? το δωματιο ειναι αρκετα ζεστο αλλα και 57???το βλεπω με το smartguardian ...κατι δε παει καλα ε??
unknown Ιούλιος 8, 2006 #17 Ιούλιος 8, 2006 εμενα με το ανεμιστηρακι στις 5000 ειναι 47 βαθμους..μπορεις να δωσεις μια φωτο της vga να φαινεται κατω?
jimbrav Ιούλιος 8, 2006 Author #18 Ιούλιος 8, 2006 η καρτα γραφικων 6800 ultra φτανει μεχρι 88 σε full load και 63 σε νορμαλ.... κατι δεν παει καλα η μου φενεται ?? αλλα το δωματιο ειναι πολυ ζεστο...επηρεαζει και αυτο παρολου την υδροψυξη??
CaptainMilo Ιούλιος 9, 2006 #19 Ιούλιος 9, 2006 88 σαν πολύ μου ακούγεται Τσέκαρε 1- Αν το σύστημα εξαερώθηκε καλά 2- Αν τα μπλοκς στην κάρτα γραφικών και chipset πατάνε καλά Δεν δικαιολογούνται τέτοιες θερμοκρασίες με 3πλό ψυγείο Επίσης , πρόσεξε και αυτό Πολύ επίφοβο φαίνεται , μόνο μια πέραση , και χωρίς tie wrap? Τέλος , καλή ιδέα θα ήταν να βάλεις και κάνα ψυκτράκι στις μνήμες της GPU
unseen Ιούλιος 9, 2006 #20 Ιούλιος 9, 2006 δες λιγο μηπως κουνηθηκε το μπλοκ της vga απο τη μεταφορα..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.